Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

То је ад хоминем код онога ко жели да то искорисити као ад хоминем...све и свашта људи могу протумачити и искористити као ад ахоминем, тако да ме заболе за то, искрено. :)

Ne. Ad hominem je ad hominem bez obzira kakva opravdanja izmisljali za njegovu upotrebu. Ad hominem je kulturni naziv za uvredu.

Искуство и године су битне у много чему, а ако мислиш да сам и теби рекао да си клинац само зато што сам те питао за за године и образовање, желећи да знам са ким имам част водити дискусију, значи мало се боље упознати, онда само потврђујеш ову прву реченицу.  ;)

Ups... moja greska. Ne  roku od dve stranice nego u roku od dve teme (pratim ih uporedo pa sam se pogubio... mozda od one silne marihuane)

evo: 

Значи по годинама је да се упиш** од смеха по образовању да се зацениш до суза.   :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Vidim ja da je ova tema postala carstvo trolova, aj cao.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Чињеница је да ти нисам напао и рекао да си мајмун, да си будала или да си стока у наводном недостатку мојих аргументата, већ сам ти рекао, и свако ко је иоле упознат са хришћанском антропологијом, ће ти то потврдити на основу твојих и одоговора, да ниси упознат са хришћанским схватањем и доживљајем човека. Следствено томе, немаш ни искуства ( хришћанска антрополгија је плод дубоко проживљеног и до суптилности анализараног искуства) а све то не из разлога глупости или слабоумности, јер ниси ни глуп и ретардиран, већ из разлога младости...шта има ту лоше?

Kazi ti meni sa Hriscanskog aspekta, da li je Hristos ostavio crkvu da spasvaa ljude ili drzavu?

Zasto mi ti stalno argumentujes kao da je to posao drzave?!

Je l gospod dao ljudima slobodu da budu gresni?

Zasto ti trazish od drzave da im tu slobodu zabranjuje?

Ja od drzave ocekujem jedino da mene i druge ljude zastiti od nasilja koje bi drugi da pocine nad nama, ali ne od nasilja koje bi mi da cinimo nad nama samima (greha).

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ne razumem....Hoćeš da kažeš da je zdravo pušiti travu i da svi treba da probamo?

Naravno da ne razumes kad ni ne citas sta je napisano, nego izmisljas neke konstrukcije i haluciniras ko da si na LSD.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ne razumem....Hoćeš da kažeš da je zdravo pušiti travu i da svi treba da probamo?

P.s.

696f69ddd2d70567a5d0e5a6fa2239d0.jpg

P.s.

696f69ddd2d70567a5d0e5a6fa2239d0.jpg

Dobro. Ajde onda da promenimo tok teme.

Ajde da ne pricamo zasto treba legalziovati marihuanu, nego da pricamo zasto duvan nije zakonom zabranjen? Prema ovom grafikonu odozgo duvan je milion puta stetniji od trave... zasto se niko ne buni da ga zakonom zabrani?

Подели на овим сајтовима

Naravno da ne razumes kad ni ne citas sta je napisano, nego izmisljas neke konstrukcije ko da si na marihuani.

Nema potrebe da me napadas,ja se ne drogiram i dobro znam šta te pitam.

Da li ti misliš da je marihuana zdrava i poželjna za upotrebu?

Ako je tako,onda smo svi ludi što se ne drogiramo?

Ili grešim?

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ja sam u mladosti cesto duvao, cak sam pokusavao i da uzgajam travu sa nekim ortacima i to pre skoro 30 godina ....godina nije bila rodna doduse ....

I znam da joint ne moze da ti skodi, nio kilo da  poduvas nece ti nista biti ...

Problem je sto deo njih, klinaca, ne stane na tome vec zavrsi u nekom jarku kao zrtva heroina ili necega drugog...

Zbog toga treba to braniti k goniti.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ili grešim?

Marihuana ima pozitivne zdrastvene efekte. Kao i sve drugo.

Problem je sto deo njih, klinaca, ne stane na tome vec zavrsi u nekom jarku kao zrtva heroina ili necega drugog...

Zbog toga treba to braniti k goniti.

Koliko njih znash da im se to desilo i da li mislis da je marihuana uzrok njihovog "nestajanja" il ipak nesto drugo

Takodje sto se tiche branjenja i gonjenja da li stvarno verujes da je iko od njih rekao "heroin necu jer je ilegalan " ili je rekao "heroin necu jer vidi sta uradi coveku"

Mislim da to treba da ti pruzi odgovor da branjenje i gonjenje nemaju nikakav smisao.

Ali zato neki klinci kao ti danas koji poseda jednu biljku zavrshe u zatvoru godinu dana, zbog toga sto se ti danas zalazes za branjenje i gonjenje. Stave ih u iste celije sa pravim i opasnim kriminalcima.

Sad ti vidi koliko je to efketivno...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ili grešim?

Niko ne duva zato sto je marihuana zdrava aman.

Zna se sta je zdravo, a to sto jeste zdravo niko ziv u Srbiji ne konzumira.

Подели на овим сајтовима

joooj  Nisam znala.....

Niko ne duva zato sto je marihuana zdrava aman.   Zna se sta je zdravo, a to sto jeste zdravo niko ziv u Srbiji ne konzumira.

Zdravo je promovisati sport,a ne marihuanu....

Sve ostalo što pročitah na ovom forumu je gomila samoopravdavanja.....

Подели на овим сајтовима

treba da ti pruzi odgovor da branjenje i gonjenje nemaju nikakav smisao.

Ipak ti da pokusas sa LSD-om ... tesko da bi tebi joint pomogao ... teska ti je klinicka slika ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa ajmo ovako ko je za zabranu prodavanja i korišćenja alkohola i cigareta?

Ja.

Ne pušim,ne pijem,ne drogiram se,što se mene tiče kafu mi ne dirajte... 0703_read ...Znate nizak mi je pritisak i te fore....,ali stvarno... 4chsmu1

Vidite valjda kako stvari funkcionišu... :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...