Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

Poenta cele price da se ekipa koja se zalaza za dekriminalizaciju kanabisa i ostale marihuane,

nije stala samo na tome vec je otisla korak dalje u propagiranju zdravih stilova zivota,

u konzumiranju opijata, sirenju vidika i otvaranja pete dimenzije u prasnjavim fiokama mozga!

Подели на овим сајтовима

Онда ниси добро упознат са хришћанским схватањем и доживљајем човека...а ни искуство ти није јаче страна, што је нормално јер си још клинац.

Ja ne znam kako te ne smore ad hominemi, prosto ih obozavas kada se neko ne slaze sa tobom da ga castis raznoraznim ad hominemima.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Legalizacija ne bi podrazumevala prodaju, ostalo bi zabranjeno prodavati kao i sada sto je, nego bi svaka odrasla osoba imala pravo da gaji jednu biljku, nema vise otrova niti dilera/kriminalaca na ulicama, i tako bi se automatski smanjila i kolicina heroina.

E stvarno kad bas moram da ponavljam 0110_hahaha

Ovo bi trebao da bude pilot lol projekat na dve tri godine, da se vidi dal se nesto promenilo, izgubiti se ne moze nista, osim otrovne marihuane i dilera & kriminala.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Poenta cele price da se ekipa koja se zalaza za dekriminalizaciju kanabisa i ostale marihuane,

nije stala samo na tome vec je otisla korak dalje u propagiranju zdravih stilova zivota,

u konzumiranju opijata, sirenju vidika i otvaranja pete dimenzije u prasnjavim fiokama mozga!

Ovo je sad vec glupiranje...

Ako oces da kazes da je sadasnja situacija dobra i da nema potrebe da se ista menja, onda tako kazi...

Pokusavamo da konstruktivno dodjemo do nekog resenja, ako ti je do trolovanja ima tema u razbibrizi kolko oces.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Zasto zelis da zabranis drugome da ide na robiju ako zeli?

Gde si ti procitao da ja zelim da zabranim robiju nekom ko zeli da ide na robiju?

Подели на овим сајтовима

Ja ne znam kako te ne smore ad hominemi, prosto ih obozavas kada se neko ne slaze sa tobom da ga castis raznoraznim ad hominemima.

Није то ад хоминем, већ је чињеница...то што твој его не може да истрпи чињеницу, и што почињеш као и атеисти (а до јуче си то био, не заборави! ) да своје неистомишљенике оптужујеш за "ад хоминем" чим ти нешто кажу, што гајиш и манифестујеш скоро свакодневно своју фикцију о супериорности над свима на овоме форуму (и то показујеш сувише често и скоро свима!), па чаки онима који су неупредиво искуснији и старији и образованији од тебе, то је само твој проблем...гледај мало себе, момче и своје понашање...много си мање паметан него што то мислиш...а о искуству да и не причам. Ти си глуп ако мислиш да имам икакве зле мисли према теби...то што ти кажем неке ствари не значи да имам лоше мишљење о теби...баш си ме разочарао својим понашањем у последње време.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

To je sve glupost, medjutim to nema veze sa legalnosu nelegalnoscu.

Danas u americi imas jaku anti pusacku kampanju gde se udara na cigarete kao stil zivota i jako je efikasna.

Smanjli su broj pusaca za dve trecine.

Није то ад хоминем, већ је чињеница...то што твој его не може да истрпи чињеницу,

Ad hominem je cesto cinjenica ali je logicka greska upravo zbog toga sto ta cinjenica ne znaci da neko nije u pravu i nema nikakve veze sa njegovim argumentom.

To si upravo argumentovao da tvoje iskustvo od nemam pojma 30 godina napsram mog iskustva od npr sedam godina znaci da je tvoje misljenje tacnije od mog. Sto je apsolutna glupost.

Cinjenica je da ti imas vise isksutva od mene ali ta cinjenica ne znaci da je tvoj misljenje ispravniji od mog. Posebno je glupo argumentovati iskustvo stvari.

и што се као и атеисти (а до јуче си то био, не заборавфикцију о супериорности над свима на овоме форуму (и то показујеш сувише често и скоро свима!), па чаки онима који су неупредиво искуснији и старији и образованији од тебе...гледај мало себе, момче и своје понашање...много си мање паметан него што то мислиш...а о искуству да и не причам

Ja mozda ostavljam takav utisak. Ali ja sigurno ne mislim da sam superiorniji od tebe ili bilo kog drugog. Ja imam moje misljenje koje branim argumentima koje imam.

Ako mislis da ja gledam da sam superiorniji ovde od bilo koga silno gresis.

Ja sam se vise puta na ovom forumu i izvinuo ljudima prema kojima sam nekad bio preterano drzak, ali fora je sto su mnogi od tih bili drski i prema meni a meni niko nikad nije rekao izvini.

Ja recimo mogu da kazem da ti mislis da si superiorniji od mene, jer se stalno u nasim diskusijama pozivas na tvoje znanje tvoja dva fakulteta i tvoje iskustvo. Ja tebe cenim zbog toga ali ne verujem da si egoista koji misli da je superiorniji od nekog zato sto imas dva fakulteta.

Подели на овим сајтовима

Po meni su ovi koji se ne zapitaju a ja jesam...da deca danas nabavljaju marihuanu kao u trafici ... dileri imaju potpuno razradjene poslove, e sad se ja pitam da li ako legalizujemo marihuanu secemo dilere koji nece onda biti u skolskom dvoristu 24h a pogotovo ce ostati bez posla medju starijima tj punolitnima.

Zaista ne mogu da branim naduvkavanje i opijanje alkoholom do agresivnosti punoletnom coveku.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Када се говори о медицинској употреби марихуане, др Александар Рамах упозорава да је једно пушење марихуане и хашиша а друго је медицинска употреба препарата марихуане који су припремљени у лабораторијама где се тачно зна колики је проценат THC-a CBD-a, CBN-a и других канабиноида: „Медицинска употреба препарата канабиноида није спорна, постоји неколико индикационих подручја. Најзначајнији су глауком, тешка повраћања код хемиотерапије и терминалних стадијума HIV вируса, неки реуматски поремећаји па се дају као аналгетик и то би било све што се тиче медицинске употребе. У неким земљама ови препарати су регистровани, код нас – нису. Али, то није марихуана.“
Марихуана је сирови, непречишћени део индијске конопље, ту има свега и свачега. „Спорна је употреба марихуане у циљу постизања задовољства односно спорни су психолошки ефекти марихуане, а између 95 и 99 одсто марихуана се употребљава управо због тога. Марихуана ствара психичку зависност, особа има жудњу, жељу да понови узимање, то постаје битна ствар у његовом животу.“

http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=57511

Inace dr.Aleksandar ramah radi u Institutu za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj ulici u Beogradu,

ali verovatno i on prica gluposti i laze narod posto vi imate relevantne studije kod sebe i svojih prijatelja.

Подели на овим сајтовима

To nije istina imam kumicu koja studira kriminalistiku u holandiji.

Подели на овим сајтовима

Када се говори о медицинској употреби марихуане, др Александар Рамах упозорава да је једно пушење марихуане и хашиша а друго је медицинска употреба препарата марихуане који су припремљени у лабораторијама где се тачно зна колики је проценат THC-a CBD-a, CBN-a и других канабиноида: „Медицинска употреба препарата канабиноида није спорна, постоји неколико индикационих подручја. Најзначајнији су глауком, тешка повраћања код хемиотерапије и терминалних стадијума HIV вируса, неки реуматски поремећаји па се дају као аналгетик и то би било све што се тиче медицинске употребе. У неким земљама ови препарати су регистровани, код нас – нису. Али, то није марихуана.“

Марихуана је сирови, непречишћени део индијске конопље, ту има свега и свачега. „Спорна је употреба марихуане у циљу постизања задовољства односно спорни су психолошки ефекти марихуане, а између 95 и 99 одсто марихуана се употребљава управо због тога. Марихуана ствара психичку зависност, особа има жудњу, жељу да понови узимање, то постаје битна ствар у његовом животу.“

http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=57511

Inace dr.Aleksandar ramah radi u Institutu za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj ulici u Beogradu,

ali verovatno i on prica gluposti i laze narod posto vi imate relevantne studije kod sebe i svojih prijatelja.

Ti stvarno nista ne kapiras, pa ne pricamo uopste o tome, to nije tema, vidi naslov, prati konstruktivne postove, ukljuci kefalo 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

To je sve glupost, medjutim to nema veze sa legalnosu nelegalnoscu.

Danas u americi imas jaku anti pusacku kampanju gde se udara na cigarete kao stil zivota i jako je efikasna.

Smanjli su broj pusaca za dve trecine.

Znaci kapiras ti das zabrana i sankcija ima pozitivnog efekta ....Ta tvoja "kampanja" su zabrane pusenja i visoke kazne a sa koju  deceniju imaces i robiju za trgovinu duvanom ...

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ja vas molim da umesto upozorenja na pola strane date konkretan predlog koji bi bio moguc da maloletnici vise ne mogu tako jednostavno dobijati marihuanu.

Po meni legalizacijom i zabranom deci do 18 god dobijamo i secemo Dilere iz korena.

Nije to za policiju oni su ne efikasni zbog jednog razloga>NOVAC<

Upravo secenjem dilera treba napasti KORIST. Oni sada imaju neverovatan profit.Iseci profit ifekao si dilere.

Подели на овим сајтовима

Znaci kapiras ti das zabrana i sankcija ima pozitivnog efekta ....Ta tvoja "kampanja" su zabrane pusenja i visoke kazne a sa koju  deceniju imaces i robiju za trgovinu duvanom ...

Kapiram ja da zabrana i sankcija ima pozitivnog efekta ali apsolutna prohibicija nema pozitivnog efketa, to nema sta da se kapira to je dokazano, vise puta na vise primera.

Zabrane nemaju pozitivne efekte u stopiranju cigareta, imaju pozitivne efekte u zastiti drugih ljudi od trovanja (pasivnog pusenja)

Подели на овим сајтовима

Po meni su ovi koji se ne zapitaju a ja jesam...da deca danas nabavljaju marihuanu kao u trafici ... dileri imaju potpuno razradjene poslove, e sad se ja pitam da li ako legalizujemo marihuanu secemo dilere koji nece onda biti u skolskom dvoristu 24h a pogotovo ce ostati bez posla medju starijima tj punolitnima.

Zaista ne mogu da branim naduvkavanje i opijanje alkoholom do agresivnosti punoletnom coveku.

To sve jos moze da se dopuni sa medijskom kampanjom i upoznavanjem dece i ljudi sa stetnoscu marihuane, a posebno sa stetnoscu marihuane prskane otrovima, tako da ne bi vise bilo dilera, tj. bili bi desetkovani.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...