Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

Pa kad je pusio 6 dzojusa dnevno jedanaest godina svaki dan, i to ko zna kakve budzene GMO hibride lol

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ovo je kao saljivo, ali je obicno spinovanje, taj covek nije umro od marihuane niti mu je ona skratila zivot, to je sam uradio ili koje su vec okolnosti bile u pitanju.

Ма не бре... о људи шта вам је свима. Изгледа причам погрешно. Него лик је пропао пушећи марихуану то је поанта приче. Да је кратко живео то је факат од чега је умро не знам.

Подели на овим сајтовима

Stvarno je licemerno govoriti da upotreba kanabisa nije opasno, ovo je tipična džankerska argumentacija koji po ulicama luta kao zadnji klošer i svakog ubeđuje da vodi super život.

Licemerno je zabranjivati nesto jer je opasno, a sa druge strane konzumirati istu takvu, jacu i opasniju drogu. b

Posebno sto postoji milion razloga sto bi bolje za sve da je marihuana legalna.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ма не бре... о људи шта вам је свима. Изгледа причам погрешно. Него лик је пропао пушећи марихуану то је поанта приче. Да је кратко живео то је факат од чега је умро не знам.

Da je odabro alkohol propao bi jos brze. To je tip coveka, ne pricamo o tome, tema je legalizacija.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Mislim da je neuporedivo...

casica rakije ne deluje isto na svakog bas kao ni jedan dzoint...

I ja mislim da je umerena upotreba alkohola neuporediva sa marihuanom. Ali mislim da je prekoupotreba vec uporedivo.

Oces da kazes da neki ljudi bi se napili od jedne casice rakije?

Ja znam iz iskustva da su njih nekolicina delili jedan dzojint i svi prijavili kako se osecaju uduvano.

Bila je noc svaki put i nisam mogao da im vidim zenice,ali oci su im upale nazad jer je oteklo,glas im je bio hrapav zbog drzanja dima sto vise u grlu. Poceli su da se smeju svakakvim glupostima,jedan od njih je cak i zaplakao....

Pa me zato zanima,koliko mislis da je alkoholda potrebno da bude ekvivalentno jednom dzojintu...ili sta vise nekoliko uvlacenja dima.

Подели на овим сајтовима

Licemerno je zabranjivati nesto jer je opasno, a sa druge strane konzumirati istu takvu, jacu i opasniju drogu. b

Posebno sto postoji milion razloga sto bi bolje za sve da je marihuana legalna.

Prema podacima NIDA (National Institute on Drug Abuse), u SAD više od 120.000 ljudi godišnje započne lečenje zavisnosti od marihuane. Do pre nekoliko godina bilo je teško pronaći program lečenja. Lečenje ove zavisnosti bilo je isto kao i lečenje zavisnosti od drugih droga. To je uključivalo detoksifikaciju, terapiju ponašanja i terapijske grupe. Odnedavno, istraživači testiraju različite načine da korisnike marihuane uključe u terapiju i da im pomognu pri odvikavanju. Program lečenja je usmeren na savetovanje i sistem grupne podrške.
Подели на овим сајтовима

Vaso, ja znam gomilu ljudi koji su svakodnevno konzumirali marihuanu vise godina za redom, i onda od jednom ostavili.

Te price o zavisnicima od marihuane mi deluju toliko lazne da je to strasno. Posebno jer ne znam nikad nikog ko je navucen na marihuanu.... znao bih bar jednog.

Pa me zato zanima,koliko mislis da je alkoholda potrebno da bude ekvivalentno jednom dzojintu...ili sta vise nekoliko uvlacenja dima.

Ja sam ti odgovorio al moj odgovor ignorises. Popij limenku piva 0.5 dostigao si stanje drogiranosti koje dostignes jointom.

Drmni dve rakije za redom.

Duplu votku.

Jedan viski..

itd..

Velika je razlika u nacinu na koji rade thc i alkohol, zato je po malo besmisleno porediti. Takodje alkohol se pije, varenje sporije utiche pa se "sporije" napijes, kada uvuces u pluca nesto to instant deluje.

Подели на овим сајтовима

Osim toga, kanabis se puši, ne upotrebljava se filter itd., "duva" se tabak ili voda ili oboje u daleko većoj meri nego što puši obični pušač cigara, te umiru "indirektno" od raka itd. Stvarno je licemerno govoriti da upotreba kanabisa nije opasno, ovo je tipična džankerska argumentacija koji po ulicama luta kao zadnji klošer i svakog ubeđuje da vodi super život.

A HTC ili tetrahydrocannabinol u "normalnoj" dozi možda ne vodi do smrti, ali ostavlja dugotrajne posledice u mozgu ako se duže vreme koristi, pre svega depresija, šicofrenija i apatija, po nekima, čak, ovi efekti u HTC su jači nego u herojinu. I ovo džankeri vole da ignorišu..

http://www.medicalforum.ch/pdf/pdf_d/2006/2006-50/2006-50-060.PDF

Rak se ne dobija od marihuane niti od duvana... od otrovom prskanih cigareta bombardovanih radioaktivnim cesticama moguce, ali vecinom su te studije lazne. To sto SZO kaze svi odma poveruju ko hipnotisani, a zna se dobro da je to apotekarska mafija i lazu cim zinu. Rak pluca dobijaju i ljudi koji nisu u zivotu zapalili. Sto se tice pusackih pluca to je isto laz, na obdukciji se vizuelno ne mogu razlikovati pluca pusaca od nepusaca.

Duvan je, verovali ili ne, cak lekovit, a uz to jos oblaze pluca nikotinskim filmom i sprecava mikoplazme da prodru.

Ali to sve nije tema. Tema je ta da se prodaje otrov, koji se ne bi mogao prodavati da je legalizovano, jer to smece ne bi niko ni kupovao pored biljaka gajenih prirodno... i sa ljubavlju 0110_hahaha

Znaci dobija se to da nema vise otrova niti kriminala po tom pitanju.

Kad se jos zabrani prodaja onda je to vec neuporedivo bolje nego trenutno stanje.

Подели на овим сајтовима

Da je odabro alkohol propao bi jos brze. To je tip coveka, ne pricamo o tome, tema je legalizacija.

Е види, мој комшија недавно је умро са 85 је цео живот био пијаница. Веруј ми да није имао здравствени картон.

:D

Подели на овим сајтовима

Е види, мој комшија недавно је умро са 85 је цео живот био пијаница. Веруј ми да није имао здравствени картон.

:D

Taj je rokao neku kvalitetnu domacu rakiju. (:

Подели на овим сајтовима

Taj je rokao neku kvalitetnu domacu rakiju. (:

Ма јок пијо је шта стигне, испред продавнице најчешће пиво у свако годишње доба и на минус 10. Али мислим да је доста физички радио.

Подели на овим сајтовима

Dejstvo marihuane ima i svoje dugotrajne efekte....Te posledice nastaju na mozgu,menjaju se receptori za dopamin,znači,dolaži do promene emotivnog reagovanja...a to znači da se duša menja....

Najčešće posledice su depresija,anksioznost.šizofrenija,samoubistvo.......i svi koji konzumiraju su pod velikim rizikom da predju na nešto teže....

:351780:

Подели на овим сајтовима

То што су алкохол, кафа, цигарете, и шта ја знам све, штетни (а јесу) и у слободној су продаји, не значи да треба легализовати и дрогу и учинити је приступачном, и тако још више померити границу човекове слабости и поспешити је...јер то би управо било то. Едукација је корисна али, понављам, није свемоћна, парцијалног је карактера и њени резултати у 21. веку су очигледно поражавајући јер је све више и више наркомана. А захтевима за даљњим померањем граница од стране разноразних групација неће бити краја и то врло добро знате и видите на сваком кораку и у свакој животној области...заиста не знам да ли су појединци толико притупи да не могу да схвате поенту.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Dejstvo marihuane ima i svoje dugotrajne efekte....Te posledice nastaju na mozgu,menjaju se receptori za dopamin,znači,dolaži do promene emotivnog reagovanja...a to znači da se duša menja....

Najčešće posledice su depresija,anksioznost.šizofrenija,samoubistvo.......i svi koji konzumiraju su pod velikim rizikom da predju na nešto teže....

Da li znash jednu osobu koja moze u praksi da ti potvrdi to?

To su sve "babaroga price za malu decu"

не значи да треба легализовати и дрогу и учинити је приступачном,

Bratac, droga jeste nelegalna ali je pristupacna koliko i cigare i pivo. Sve sto ti pricas bi imalo smisla da prohibicije "sprecavaju" upotrebu droge ili da je smanjuju.

Jednostavno u realnosti nije tako. Svako ko izlazi u grad moze da nabavi marihuanu, speed, lsd podjednako lako kao i flasu piva.

Cak i lakse, ovamo cekas red u prodavnici ovamo ti diler donese.

Подели на овим сајтовима

Da li znash jednu osobu koja moze u praksi da ti potvrdi to?

To su sve "babaroga price za malu decu"

Знам их колико хоћеш...не ствара физичку, али менталну зависност и тежњу ка нечем што "вози више и брже", што има неки нови ефекат потребан њиховом варирајућем психичком стању, дефинитивно ствара током времена, и знам много, много таквих...сви су почели марихуаном а сад су на коки и ли хероину.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...