DYNABLASTER Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 I to treba da implicira da ce svako ko proba marihuanu da proba heroin, kako? Pogresno si shvatio, odgovorio sam upravo na te tvrdnje poredjenja. Ja od ljudi koje znam da su probali marihuanu, njih nekoliko promila je probalo nesto jace, a to jace moze biti samo extasy, LSD, heroin, jer ne ubrajam drogu koja moze da se kupi legalno u apoteci, a ima takih lekova tj efekata da to nije normalno... Napisacu podrobno moje misljenje o svemu, i efekte raznih psihoaktivnih supstanci, ali bice duzi tekst a sad sam ko na dijazepamu, jer sam ustao jutros u 3 0110_hahaha PS: nisam probao dijazepam, ali znam koji su efekti... sestra mi je koristila to pod izgovorom za nesanicu, kad sam vido paklicu odma sam je odlozio na mesto gde i pripada- u kantu, naravno da se naljutila, ali je i prestala sa tim djubretom. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Svačiji život je njigovo vlasništvo,ali ako ja pešačim preko mosta i vidim da čovek hoće da skoči...moram da mu pomognem...i neću da mu dopustim da uradi šta mu je volja. Ja bi rekao: "Do the flip, do the flip!" Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 ali ko ga prodaje taj na robiju duzu nego nego obican ubica koji ubija samo telo. Nekad i leci http://en.wikipedia.org/wiki/Heroin#Medical_use oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Ja bi rekao: "Do the flip, do the flip!" Nema potrebe,verovatno bi znao srpski.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Ja sam aktivni degustator marihuane Pusim travu vec, evo nekih 9-10 godina i nisam postao narkoman. Nekad pusim nekoliko puta nedeljno nekad ne zapalim po par meseci... kako mi dodje. Pored trave probao sam par jacih droga ali nisam nastavio sa njihovom upotrebom. Ali, nas trojica smo zajedno poceli da duvamo u srednjoj i bilo nam zanimljivo. Ja sam opisao moj trenutni odnos sa travom. Ovaj drugi je otiso preko i cisto sumnjam da ima vremena da se time bavi a ovaj treci je pre par godina umro od predoziranja heroinom. Licno ne smatram travu odgovornom za takav ishod. Jednostavno je njegov mentalitet bio takav da bi on sigurno koristio nsto drugo i na kraju opet dosao do heroina... TO sto su i trava i heroin zakonom zabranjeni ni najmanje mu nije bila prepreka da ih koristi... Ja sam ZA legalizaciju tj. "opustanje" propisa po pitanju nekoliko vrsta droga... Ljudi koji su danas narkomaniverovatno bi bili narkomani i da je trava legalizovana. Kriminal je ono sto bi se smanjilo kada bi doslo do legalizacije. Narkomanija nije bolest droge nego drustva, odnosno coveka... Срђан Шијакињић and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 naravno da se naljutila, ali je i prestala sa tim djubretom. Drugim recima, naucila bolje da se krije пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Nekad i leci http://en.wikipedia.org/wiki/Heroin#Medical_use Ne pricamo o tome. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 No. Protiv sam legalizacije. Pre svega što ionako poznajem ili bolje poznavao sam narkomane.. Batine da, legalizacija ne! Ne pricamo o narkomanima. Pricamo o legalizaciji marihuane. Osim ako ne impliciras da treba tuci i ljude koji puse travu? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Drugim recima, naucila bolje da se krije Ha ha dobar pokusaj, pa ona od mene ne moze nista da sakrije, sto vise nesto krije to cu ja pre da saznam hahaha 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 http://www.021.rs/Info/Svet/Susili-marihuanu-u-podrumu-crkve.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Значи Северна Кореја је тако прогресивна ... Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Питаш џанкије где су били а они: - Па били смо сине у Северној Кореји мало на фри дувци, сине нико нам није "а" реко, брате мисим закон је та Кореја и Фидел и Хавана и све то хеботе, јел... Ignjatije, Berkut and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Onda idi u Severnu Koreju, tamo je marihuana dozvoljena.. Izbegao si odgovor ali ne narocito vesto пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Onda idi u Severnu Koreju, tamo je marihuana dozvoljena.. Замисли на Косову и Метохији илегал, а оно тамо Гомор. Иначе американци виде Холандију као Содом. Погледајте како виде остале земље Европе Баба је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука