Solomon Kane Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Dobro ovo ovde sam se malo loše izrazio. Ono sry nisam na tebe mislio. Ali moje iskustvo sa provesorima je veoma loše što se srednje škole tiče, kažem samo dvoje se trudilo da nas nauči nečemu, ostali mogu do ujutru da prepričavam anegdote sa časov. Npr kada se đak javi da radi zadatak inače bulova algebra, možda znaš i sad postoji više načina da se zadatak uradi, a profesor mu kaže: "Nemoj tako da radiš radi na ovaj način tako imam urađeno u knjizi". Ima dosta ovakvih stvari. Doduše što se nastavnika u osnovnojj tiče više je bilo ovih što hoće da te nauče, mada su meni bili sve stariji profesori i imao sam sreće da dođem kod takvih, Знам за све пропусте у основној школи и о томе сам писао у неком од претходних постова. Зато професори у средњој имају дупло тежи посао. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Моја пријатељица, професор у средњој школи, говорила је деци негативно о абортусу, а сутрадан су се телефони усијали од протеста родитеља. Hehe, pa upravo je to problem. Stav "moje zlatno dete™ je najbolje na svetu, ono nikad ništa nije zgrešilo i ako se nešto loše desi, uvek su drugi krivi" je jedna od stvari koje razaraju ovo društvo. Roditelji prave zombije od svoje dece*, bez odgovornosti, bez cilja, bez ličnosti. Zašto bi se klinci opterećivali razmišljajući o neželjenoj trudnoći? Ako dođe do toga, očekuje se da neko drugi (čitaj: roditelji) ide za njima i da rešava i plaća njihove za_ebe. * naravno, ne iz zle namere, već iz odsustva osećaja šta će sa tom decom biti jednom kada njihovih roditelja više ne bude bilo, a naviknuti su da se ceo svemir okreće oko njih feeble, Милан Б, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Опкладу би изгубио засигурно, момче...а да си још један који оправдава сопствене пропусте и, што је најгоре, кривицу апсолутно пребацује на терен професора, то тек сад стоји, после оваквих по природи паушалних а по намери општих констатација...неког другог мажи тим причама, важи? Немој, момче, мени да причаш приче из непричаве, живота ти. Ti mozes slobodno da verujes u sta hoces, ja tebi nemam sta da pravdam, jer sam ja moje skole zavrsio. Ali kada pogledam unazad imam iskustvo koje cu da prenesem na dete i ja cu moje dete sutra dan NAUCITI DA UCI. Jer sam video da to od vas profesora nece sigurno da dobije. (: Ocigledno vas ne zanima da izvedete decu na pravi put, vec da vam poloze testove... vama je to samo i bitno. Ne zanima vas da pomognete nekom u smislu edukacije i znanja, vase je da izadjete, ispricate lekciju, date test i ocenite. Ostalo, nije bitno. (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 25, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2013 @@Solomon Kane, potpuno tačno, taj propust u startu kreće od učitelja a za dalje neću da govorim. Jednu godinu sam radio u srednjoj i video sam sa kakvim se mukama susreću profesori. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Posto smo skontali i od samih profesora da od njih nema nista, da nisu sposobni da prihvate ni trunku tereta odgovornosti evo onima koj zanima nesto sto im profesori nikada nece pruziti: http://www.link.co.rs/media/files/vodic-za-ucenje.pdf oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Izgleda da "statistička greška" trenutno vodi sa 54.55%. Изгледа да сам се "мало" зезнуо. 4chsmu1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Изгледа да сам се "мало" зезнуо. 4chsmu1 Al sad nema vecinu Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 @@Solomon Kane, potpuno tačno, taj propust u startu kreće od učitelja a za dalje neću da govorim. Jednu godinu sam radio u srednjoj i video sam sa kakvim se mukama susreću profesori. U pravu je krece od ucitelja, ja sam imao ocajnu uciteljicu... a ni profesori u srednjoj skoli se ne trude mnogo da to promene. Ostavljaju lose djake da budu losi. Sto je i sam solomon to dokazao, pricajuci da sam ja bio los djak samo zbog mene, ne prihvatajuci ni trunku krivice na moje profesore kao sto rekoh... iako ja vidim mnogo krivice u njima. Naravno jeste moj deo odgovornosti veliki, ali zanimljivo je to da oni koji su placeni da mi pomognu nikada to nisu uradili u pravom smislu te reci. Gledam bas ono odeljenje koje je imalo najgoreg ucitelja ima najmanje obrazovanih. Od 30 djaka iz tog odelenja znam dvadeset koji su otisli u trogodisnje skole. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Evo ja nikad nisam bio los djak pa opet mogu da kazem da nisam zadovoljan dobrim delom profesora. Naravno bilo je nekih kojima skidam kapu i koji su dosta na mene uticali, ali opet sve dok imamo drzavne skole svaki sund ce moci da radi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Ti mozes slobodno da verujes u sta hoces, ja tebi nemam sta da pravdam, jer sam ja moje skole zavrsio. Ali kada pogledam unazad imam iskustvo koje cu da prenesem na dete i ja cu moje dete sutra dan NAUCITI DA UCI. Jer sam video da to od vas profesora nece sigurno da dobije. (: Ocigledno vas ne zanima da izvedete decu na pravi put, vec da vam poloze testove... vama je to samo i bitno. Ne zanima vas da pomognete nekom u smislu edukacije i znanja, vase je da izadjete, ispricate lekciju, date test i ocenite. Ostalo, nije bitno. (: Штета што ћеш вечно своје свесне пропусте и грешке пребацивати на друге...значи, нити умеш да мислиш, нити ти је образ јача страна, што се види из написаног...ти знаш како ја држим наставу? Смешан си са твојим уопштавањима. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Pa tu i jeste caka.Sta sam ja napisao na pocetku teme.......greska drzave i Crkve,heheheheh Nije nikakva greška Crkve, šta Crkva ima s abortusima? Crkva nema zakonske ovlasti da ih nekom zabrani činit ili na njih otići. Kod Crkve je samo administrativna razlika u odnosu na podobnost ženidbi i ispunjavanju uslova za to, u 11. vijeku je bilo normalno da se 15-godišnjaci žene. Danas je 21. vijek a to normalno više nije a 15-godišnjaci se smatraju još djecom. Inače se kod nas u praksi Crkva sasvim uskladila s državnim zakonima, što se tiče punoljetnosti kao uslova za brak, u Evropi punoljetnost 18 godina, u USA, GB, Kanadi i Australiji i NZ valjda 21 godina i to se u praksi dodržuje ali su ostavljeni crkveni zakoni isti kakvi su bili prije radi rješavanja izuzetaka a to dosta velikih izuzetaka, bolje reći rariteta. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Штета што ћеш вечно своје свесне пропусте и грешке пребацивати на друге...значи, нити умеш да мислиш, нити ти је образ јача страна. Ja eto ne umem da mislim, pa nisam mogao sam da provalim kako da ucim, vec sam besumucno ponavljao. Trebao je mozda neki kvalitetan profesor koji je skolovan za to da uvidi tu moju manu i da je ispravi, jer je zato placen. Ali izgleda da profesori nisu dovoljni kadri za to. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 25, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Posto smo skontali i od samih profesora da od njih nema nista, da nisu sposobni da prihvate ni trunku tereta odgovornosti evo onima koj zanima nesto sto im profesori nikada nece pruziti: http://www.link.co.rs/media/files/vodic-za-ucenje.pdf pa i sam znaš zbog čega je to tako, da zakon nije obezvredio rad profesora onda ne bi bilo ni prebijanja profesora ni ovoga što si napisao. Danas deca imaju sva prava bez tvog prava da se zališ na njih i zato ima takvih profesora što su iz raznih razloga i razočarenja izgubili tu sves šta su i sta treba da rade. Demokratija je to brale, udri me a ja da ćutim! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Cudno da jos niko nije rekao da je broj abortusa ovoli zbog Haarpa i obeliksa u Vatikanu koji menjaju svest 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Ja eto ne umem da mislim, pa nisam mogao sam da provalim kako da ucim, vec sam besumucno ponavljao. Trebao je mozda neki kvalitetan profesor koji je skolovan za to da uvidi tu moju manu i da je ispravi, jer je zato placen. Ali izgleda da profesori nisu dovoljni kadri za to. Или ти ниси кадар да схватиш и научиш. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука