Драшко Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Ovo je već anksioznost АУУУУУУ "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2013 "Радуј се јер блокаде у уму отклањаш!" Из једног акатиста Пресветој Богородици Одушевио сам се кад сам прочитао дивнооооооо.... :0442_feel: а у ком акатисту, да ли се можда сећаш....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Уф! Шта сам оно хтео да кажем... Излапелост, расејаност су код мене најчешћи узроци ове блокаде. То је кад ја одем у Цркву и кажем попу тражио си ме, а он каже : да, ал јуче. И онда се ја блокирам. С.И., Драшко, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 дивнооооооо.... :0442_feel: а у ком акатисту, да ли се можда сећаш....? http://www.manastirbeocin.org/images/upload/Akatist%20cudotvornoj%20ikoni%20Bozije%20Matere%20Beocinske.pdf "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 да, нешто као превелика амбициозност..... Ja mislim da prevelika želja za uspehom ne može da bude loša,ali da motivi za uspeh i te kako mogu . Neko želi uspeh zarad višeg cilja,a neko zarad lične slave... Takvi ljudi ne podnose poraz i zato se plaše da unište idealnu sliku o sebi koja postoji u njihovoj mašti i nigde drugde.... Mislim i to da postoje i mnogi drugi razlozi za psihičku blokadu.......ali ovo je samo jedan koji me mnogo nervira..... ... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2013 http://www.manastirb...e Beocinske.pdf hvalaaaaaaa......! Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2013 То је кад ја одем у Цркву и кажем попу тражио си ме, а он каже : да, ал јуче. И онда се ја блокирам. hahaha...... 0110_hahaha ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 A што ја видим Божји промисао па и у тим блокадама :.mislise. да ништа није случајно Драшко је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2013 A што ја видим Божји промисао па и у тим блокадама :.mislise. да ништа није случајно da....upravo sam htela o tome da pisem....znamo da nista nije slucajno.....i postoji razlog svake psihicke blokade koja se desava.....mislim, kao vrsta opomeme.... ...htedoh reci isto tako da je i nasa malovernost jedan od uzroka.... ...jacajmo veru u Gospoda, prepustimo sve Njemu, i nestace blokade....stici ce pomoc.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука