МилошБГ Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Дакле,занима ме које књиге поседујете у вашој сопственој библиотеци? Да ли волите да купујете и читате књиге? Да ли имате књиге које би издвојили ? Да ли има исто неко ко се нервира кад се нека страница у књизи одцепи? То ми једна од не знам ни ја како да назовем велике љубави и можда рећи и хобија да стално надопуњујем своју библиотеку,да тражим књиге које ме интересују,није ми тешко ни обићи пола града да нађем негде књигу која ме интересује и наравно да исте читам.Осећај кад уђем у библиотеку па не знам шта ћу пре у руке да узмем да прелистам. Једва чекам сајам =) Моја библиотека на коју сам јако поносан има сигурно преко 200 књига можда и више и углавном доминирају књиге које су православног садржаја,књиге о животима светих отаца,светитеља итд. JESSY, Саша M., Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2013 I niko nista? piiiih. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 I niko nista? piiiih. Ево, са` ћу сликам... МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Имам их, да скоро и не знам колико! Разних "жанрова" и ако будем имала времена да их попишем (што планирам већ неко извјесно вријеме), поставићу их! МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Ево једног дела... мирођија, Панарет, Лазар Нешић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 и још мало... Тања1, Саша M., мирођија and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Мислим да се на првој слици горе десно може набити још једна књига. Zayron and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 и још... + на таблету још око 25 ГБ којекаквих наслова, разврстаних по групама: Богословље, Повијест, Философија, Ваздухопловство, Наука и технологија, Секте, хереза и Њу Ејџ, Лингвистика, Уметност, Рачунарство, итд.... Grizzly Adams, мирођија, Berkut and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 @@Милан Ракић, О Милане драги, па код тебе то све фино сложено! Просто ме срамота, јер код мене је то.........кхм, кхм.......ма има их свуда! Милан Ракић and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 За сада сам од "своје" колекције књига у електронском формату, на облак поставио књиге из области зракопловства, па ако кога интересује, нек` ми пошаље поруку, да му пошаљем линкове.... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 За сада сам од "своје" колекције књига у електронском формату, на облак поставио књиге из области зракопловства, па ако кога интересује, нек` ми пошаље поруку, да му пошаљем линкове.... Молим те, јави ако поставиш књиге из категорија богословље, наука и технологија, рачунарство. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Молим те, јави ако поставиш књиге из категорија богословље, наука и технологија, рачунарство. Хоћу, премда је, барем што се тиче богословске литературе, огроман део "скинут" одавде са нашег форума, док сам остало налазио својевремено на "Бане-превозу" и сличним порталима... Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Мислим да се на првој слици горе десно може набити још једна књига. Вараш се ... Имају већ две, само се не виде... "Служба жена у раној хришћанској Цркви" и "Јелеосвећење"... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Вараш се ... Имају већ две, само се не виде... "Служба жена у раној хришћанској Цркви" и "Јелеосвећење"... Стварно, кад се боље погледа могу се и видети. Тетрис мастер. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука