Grizzly Adams Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 meni jos nije jasno kako je on dosao do tih dokumenata koju je on to vojnu tajnu objavio? sta je objavljeno a da se nije smjelo znati? Објавио је снимке и документе о "грешкама" америчке војске где су страдали новинари, цивили итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Објавио је снимке и документе о "грешкама" америчке војске где су страдали новинари, цивили итд. Pa el je to drzavna tajna ili nije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Ево пример једног видеа који је објавио: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Војна тајна не обухвата злочине. Нигде на свету. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Pa el je to drzavna tajna ili nije? Ма не смарај бре... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Објавио је снимке и документе о "грешкама" америчке војске где су страдали новинари, цивили итд. hocemo li i mi suditi nasim ljudima koji su hagu predali povjerljive dokumente? svakog naseg po 35 godina u zatvor. po ovoj presudi su hrvati dobro uradili sto su sakrili topnicke dnevnike. SHADOWS OF THE LIGHT, zuti car and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Војна тајна не обухвата злочине. Нигде на свету. Ma naravno..... 0110_hahaha pa citava americka politika je zlocinacka..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 hocemo li i mi suditi nasim ljudima koji su hagu predali povjerljive dokumente? svakog naseg po 35 godina u zatvor. po ovoj presudi su hrvati dobro uradili sto su sakrili topnicke dnevnike. Не, ми смо "испуњавали међународну обавезу". Коју смо преузели одмах после рата, колико ја знам, и Милошевићев режим је изручио неке људе. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 hocemo li i mi suditi nasim ljudima koji su hagu predali povjerljive dokumente? svakog naseg po 35 godina u zatvor. po ovoj presudi su hrvati dobro uradili sto su sakrili topnicke dnevnike. Ако ниси приметио ја сам против овакве пресуде... Свако ко обелодани злочин или криминално дело требало би да буде заштићен законом. За те наше не знам, зависи шта су дали, коме су дали, под којим условима... Ако су дали податке о злочинима који су вршени у наше име - хвала им. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 A fabrikacija Racka i recimo hemijskog oruzija koje navodno posedovao Sadam nije zlocin?Jer smo mi kauboji tako u mogucnosti..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 А ко је рекао да то није злочин? Да ли ти брате дуваш нешто... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 A fabrikacija Racka i recimo hemijskog oruzija koje navodno posedovao Sadam nije zlocin?Jer smo mi kauboji tako u mogucnosti..... Бомбардовање је школски пример међународног злочина агресије. Према Статуту Нирнбершког трибунала и Сталног међународног кривичног суда, агресија је уз геноцид, злочине против човечности и ратне злочине један од најтежих злочина у међународном праву. Западне земље своје кршење међународног права оправдавају, наравно, неким бледим аргументима. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Ако ниси приметио ја сам против овакве пресуде... Свако ко обелодани злочин или криминално дело требало би да буде заштићен законом. За те наше не знам, зависи шта су дали, коме су дали, под којим условима... Ако су дали податке о злочинима који су вршени у наше име - хвала им. i ja sam da se svaki zlocin obelodani i kazni. citao sam da je srbija sve svoje dokumente predala u ruke hagu, hrvatima, muslimanima. a ovi drugi pola dokumenata su kao fol izgubili. al to sad nije tema. po meni ovaj mali je kriv sto je davao informacije a nije bio nadlezan. on ih je znaci kao ukrao. a krasti se ne smije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 А ко је рекао да то није злочин? Да ли ти брате дуваш нешто... Pa na drugim temama mi mnogo nesto branis americki sistem vrednosti....sad kad sistem radi svoje,sto je i prirodno stiti sebe i svoje interes ti kao satro-gistro osudjujes.....a evo i sta kaze mening..... Žao mi je što sam svojim postupcima naneo štetu SAD - rekao je Mening, dodavši da je bio svestan šta čini, ali da u to vreme nije mislio da će odavanje informacija prouzrokovati neku štetu. i sta sad ovo kao ja teba da progutam?naivni mali mening nije znao jadan sta cini....ajde bre..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Какви људи... Браните убице и зликовце због своје неизмерне љубави према курви вавилонској - држави. Чак браните и америчке зликовце, исте оне који су бомбардовали Србију, само да вам у државу нико не дира. Какво идолопоклонство... Какво безумље... Смучило ми се само да читам те ваше глупости. Фуј. Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука