Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Ма и сада је вероватно слободнија од већине других земаља, али је све даље од онога што је требало да буде. Па могуће ако гледамо све државе, али ако гледамо групу најразвијених, у коју спада и САД, нисам сигуран... У сваком случају, посебно код Америке је што су њени политичари некако супер-талентованид а буду лицемери, и онда се већини људи преврне желудац кад једна Хилари Клинтон или Обама причају о слободи и демократији и критикују друге због стања људских права... Grizzly Adams and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 ako je bio izdajnik i treba....i 35 je malo....dozivotna bato.....zato leti i lobanja..... Исто колико би био издајник немачки војник који би одавао тајне о убијању Јевреја у Другом рату. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Исто колико би био издајник немачки војник који би одавао тајне о убијању Јевреја у Другом рату. Pa i jeste bio smatran izdajnikom od strane onih kojima se zakleo na vernost.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Ниси дужан да будеш веран онима који чине недела. Напротив. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Ниси дужан да будеш веран онима који чине недела. Напротив. ko ga tero da polaze zakletvu?postuj svoju rec koju si dao...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Pa i jeste bio smatran izdajnikom od strane onih kojima se zakleo na vernost.... Што значи да бити издајник није увек обавезно лоше. Некад је издаја херојски чин. Боље издати режим него људскост. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Нема разлога да поштујеш реч према криминалцима. Они су први погазили своју реч. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 meni jos nije jasno kako je on dosao do tih dokumenata koju je on to vojnu tajnu objavio? sta je objavljeno a da se nije smjelo znati? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 ko ga tero da polaze zakletvu?postuj svoju rec koju si dao...... Прилично сам сигуран да није имао ни на крај памети да ће морати у оквиру заклетве да ћути о злочинима, у тренутку када се заклињао. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Нема разлога да поштујеш реч према криминалцима. Они су први погазили своју реч. Ne,vidis castan covek sa djavolom nikada ne ulazi u takav odnos ..jerbo i baba dala dinar da udje u kolo sad i dva da moz da izadje .e pa ne ide to tako......babice....ili igraj ili cao...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Прилично сам сигуран да није имао ни на крај памети да ће морати у оквиру заклетве да ћути о злочинима, у тренутку када се заклињао. Ma naravno za njih se ne zna uopste da su ,,posteni,, casni ljudi.....ajde ne pravi se naivan..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Ne,vidis castan covek sa djavolom nikada ne ulazi u takav odnos ..jerbo i baba dala dinar da udje u kolo sad i dva da moz da izadje .e pa ne ide to tako......babice....ili igraj ili cao...... Јеси ли ти служио војску? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Јеси ли ти служио војску? Jok.Ukinuli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Ma naravno za njih se ne zna uopste da su ,,posteni,, casni ljudi.....ajde ne pravi se naivan..... Па брате мили је л' ти стварно верујеш да сваки клинац из Америке који би у војску зна да су они злочинци? Мало ми то нереално. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Ne,vidis castan covek sa djavolom nikada ne ulazi u takav odnos ..jerbo i baba dala dinar da udje u kolo sad i dva da moz da izadje .e pa ne ide to tako......babice....ili igraj ili cao...... Ђаво ти је у овом случају држава. Било која. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука