Jump to content

Како зарадити новац у Србији - идеје

Оцени ову тему

Милан М.

Препоручена порука

A evo jos nesto sto moze svako da pokusa ...Ne mora biti gitara ... moze bilo sta ...

Ово ми је занмљиво, али која боја се користи, и да ли тако могу да се фарбају сви материјали, или само пластика и метал?

Подели на овим сајтовима

Ово ми је занмљиво, али која боја се користи, и да ли тако могу да се фарбају сви материјали, или само пластика и метал?

Akrilne boje i moze sve da se farba. Samo sto u vodu treba staviti neki prah koji se koristi prilikom varenja mesinga ili bakra, ne secam se tacno, da bi se uradilo nesto sa povrsinskim naponom vode tako da se boje ne mesaju medjusobno i onda kada uronis predmet u to lepo se naprave sare sa odvojenim bojama ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

sada sam nasa.

Treba staviti "borace" na italijanskom, kod nas se zobe boraks mislim i koristi se prilikom varenja mesinga ili bakra, ne znam tacno.

O ode negde od 10 do 13 gd na 10 l vode .... I posle se sipa lagano akrilna boja, ali mislim da mogu i druge boje. Vazno jre da se ne mesaju a to se postize sa ovim boraksom ...

Подели на овим сајтовима

Stigao je strug za drvo i ovo su moji prvi pokusaji ... 

Prvo sam napravio ovo...

IMG_0827.jpg

A nakon toga ovo ...

IMG_0837.jpg

I prezadovoljan sam ....

Ово је феноменално, Бароне.

Ево једног савршеног модела стлице.

stolica.jpg

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Maslina, Bocote, Wenge i Padouk ...

S leva na desno ...sve danas napravljeno ...

:0222_shocked:

ty.jpg

За колко би ти продо ово? Мен се свиђа и узо бих. Најозбиљније питам, ако ти је глупо овде, можемо пре пвт, ал мислим да би било фино да ти цена стоји овде, да ти се јаве и други које интересује.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

За колко би ти продо ово? Мен се свиђа и узо бих. Најозбиљније питам, ако ти је глупо овде, можемо пре пвт, ал мислим да би било фино да ти цена стоји овде, да ти се јаве и други које интересује.materijala, ali imam ozbiljnu nameru da ovo pravim i prodajem ovde. Po 

Pa znas kako, ja ovo i inace imam nameru da prodajem.Doduse ovde u Italiji ...Materijal za ove modele olovaka, mehanizam i drvo kostaju nesto preko 5 evra.Sada sto se tice tebe ili nekoga sa foruma vi bi to dobili na poklon ili ako vas ima previse po ceni materijala eventualno. Ali sto se tice ovoga ja mislim da se malo ozbiljnije pozabavim ovim i da pravim ovo za prodaju ovde. Po suvenirnicama , barovim i slicno. Mislim da bih ove olovke mogao da prodajem ovde za 15-20 evra. A pored ovog, najjeftinijeg i najjednostavnijeg modela ima i drugih. Ima mehanizama koji kostaju i do 30 evra, umesto drveta se moze koristiti acril koji ide od 5 do 15 evra za jednu olovku itd.Pa i ambalaza, drvebe kutijice i slicno...takve bih pokusao ovde da prodam za 40-50 evra ...Pa videcemo ...

A za tebe ili nekoga sa foruma nema problema, moze i na poklon ...do odredjenog broja zahteva posle bi islo placanje materijala ... :))) ...

Inace su unikati i mogu ti reci da sjajno izgledaju i uzivo ...

Подели на овим сајтовима

A ako nekoga eventualno zanima i da nesto ovako pravi evo link gde se moze naci sve sto je potrebno ...

Na fotografijama su vec zavrsene olovke ali u stvari dobija se samo kit koji se posle sklapa i naravno posebno se kupuje drvo ili akril koji se kasnije na strugu za drvo obradjuju ...Ima po Youtubu gomila filmova kako se ovo pravi. Vrlo je jednostavno ..treba doduse malo alata i to kosta malo vise mozda za nase uslove.

Подели на овим сајтовима

Bravo Barone, ovo je stvarno super!

Ja sam od nedavno poceo da radim preko sajta Elance, i to digitalnu obradu fotografija, web dizajn i slicno. Odlicna prilika za zaradu. Vece sume zahtevaju malo duže člansstvo jer klijenti radije biraju frilensere koji imaju vise poslova iza sebe pa dok se to nakupi moze da prodje neki period.

Ja sam prvi posao nasao 5-6 dana nakon registracije i posle par dana rada uspesno inkasirao 200$ u dzep ;)

Naravno, iako je rad preko interneta dobar za nas koji smo u "zemljama  razvoju" ne valja sto kuburimo kad su ispalte  u pitanju, pa tako posto ne mogu da korsim pay pal, mogu kintu da dobijem uplatom na bankovni racun, sto je super, al kosta 25$ po transakciji.

Inace uslovi na Elance su super jer od svakog posla oni uzimaju samo oko 8% provizije sto je  u odnosu na neke druge sajtove tog tipa fenomenalno.

Ako se bavite necim sto podrazumeva racunar preporucujem Elance. (programiranje, web dizajn, pisanje blogova, graficki dizajn... sve i svasta!) 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

За колко би ти продо ово? Мен се свиђа и узо бих. Најозбиљније питам, ако ти је глупо овде, можемо пре пвт, ал мислим да би било фино да ти цена стоји овде, да ти се јаве и други које интересује.

И мени се свиђа, али да плати све порезе и доприносе и да региструје компанију како тврди да ваља и требује, па да ти прода по цени са свим тим заврзламама.

Наравно све по законима републике Србије. :3

Чисто да види колико ће да заради, а колико ће да га изађе једна оловка, и колику ће добит имати. :р

Видиш Бики, квалитетно радиш, кад Радуле спроведе шта оће, моћи ћеш да отвориш своју производњу у Србији и да се вратиш родноме крају.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

И мени се свиђа, али да плати све порезе и доприносе и да региструје компанију како тврди да ваља и требује, па да ти прода по цени са свим тим заврзламама.

Наравно све по законима републике Србије. :3

Чисто да види колико ће да заради, а колико ће да га изађе једна оловка, и колику ће добит имати. :р

Видиш Бики, квалитетно радиш, кад Радуле спроведе шта оће, моћи ћеш да отвориш своју производњу у Србији и да се вратиш родноме крају.

Pa naravno, upravo sam u razmisljanju da prijavim nasto uz rad da bih mogao da prodajem ovo.

Jer vidis, nema teoretske sanse da ja prodam i jednu jedinu olovku u italiji a da ne platim porez. Porez na promet u italiji je 22%, koliki je u srbiji?

Porez na dihodak placam i sada a amo bih imao i dodatni prihod od ovoga onda bi se sabirala ta dva prihoda i na ukupan zbir primenjivala progresivna pireska stopa koja je na snazi u italiji.

Tako da bih ja placao itekako porez na sve ovo.

A zahvaljujuci njemu ja imam bolnicu, lekare, skole, ciste ulice itd a sve to povecava moj standard i kvalitet zivota.

I naravno, da sa svime time ni krajnji proizvod nece imati cenu kao kineski ali nije ni cilj da zivim kao kinezi niti imam nameru. Vec ako mogu da prodam po odgovarajucoj ceni, sa porezom i svime ostalim, sa mojom satnicom uracunatom u cenu olovke, ja cu to praviti a ako ne mogu onda necu praviti.

Nista prostije od toga.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Bravo Barone, ovo je stvarno super!

Ja sam od nedavno poceo da radim preko sajta Elance, i to digitalnu obradu fotografija, web dizajn i slicno. Odlicna prilika za zaradu. Vece sume zahtevaju malo duže člansstvo jer klijenti radije biraju frilensere koji imaju vise poslova iza sebe pa dok se to nakupi moze da prodje neki period.

Ja sam prvi posao nasao 5-6 dana nakon registracije i posle par dana rada uspesno inkasirao 200$ u dzep ;)

Naravno, iako je rad preko interneta dobar za nas koji smo u "zemljama  razvoju" ne valja sto kuburimo kad su ispalte  u pitanju, pa tako posto ne mogu da korsim pay pal, mogu kintu da dobijem uplatom na bankovni racun, sto je super, al kosta 25$ po transakciji.

Inace uslovi na Elance su super jer od svakog posla oni uzimaju samo oko 8% provizije sto je  u odnosu na neke druge sajtove tog tipa fenomenalno.

Ako se bavite necim sto podrazumeva racunar preporucujem Elance. (programiranje, web dizajn, pisanje blogova, graficki dizajn... sve i svasta!) 

Ја сам за 3 месеца одрадио десетак послића везаних за архитектуру и ентеријере...може се лепо зарадити.

Моја сестра, која нема неке посебне ИТ вештине је за 3 месеца завршила 20ак послића административног типа...

Ко хоће да ради има посла...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...