Jump to content

Како зарадити новац у Србији - идеје

Оцени ову тему

Милан М.

Препоручена порука

Otkud sad takve reakcije. Pa lepo daju...objave da imaju krompir i narod se skupi.Daruju crvenom krstu, narodnoj kuhinji, kao da je problem sad podeliti hranu. Sve je bolje nego da bace.

Поента протеста је другачија. Кад би још почели да деле џабе храну, ко да поклањају аргумент онима против којих протестују. А сигуран сам да дају доста и џабе, само о томе не трубе на сва звона.

Ne znam baš koliko evropski seljaci bacaju hranu...

http://www.fwi.co.uk/business/dairy-farmers-spill-milk-in-brussels-protest.htm Река млека...

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@Crveni baron

pa kamionima do najbližeg crvenog krsta.

@RYLAH razumem ja da je to protest, ali šta ko ima od protesta. Šta dobro donosi protest. To je histerija, inat i mogu reći bogohuljenje.

I Evropa, kao i mi očigledno kreće nizbrdo, ni tamo ne cveta cveće...ali ipak još uvek postoji mala veća svest o tome. Veliki hipermarketi doniraju hranu pred istekom crvenom krstu, seljaci, kojima određuju koliki krompir treba da bude, ostale kvrgave nesavršene krompire ostave na njivi, pa sirotinja ide i kupi te krompire.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Deder Crveni, kad mogu da se organizuju oko svega toga kad treba da idu da ih bace, mogu i oko toga da podele. Ne shvatam što se raspravljamo.

Ствар је у томе што треба платити раднике да утоваре кромпир , треба платити камионе који ће да га одвезу, и треба платити складишта где ће бити смештен док се не подели . А све то кошта, а људи су већ овако на губитку . Плус , треба наћи коме треба да се дају ти кромпири, обавестити их да преузму, организовати се са народним кухињама ... И све то уз велики ризик да тај кромпир нађе пут не до сиротиње него до накупаца који су и уништили сељаке и заврши на пијаци . Не би био први пут .

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Deder Crveni, kad mogu da se organizuju oko svega toga kad treba da idu da ih bace, mogu i oko toga da podele. Ne shvatam što se raspravljamo.

Srtvar je u tome sto le lako napisati " da podele sirortinji" ali kada se dodje do utovara i istovara onda "mogu da se oni organizuju" ...

Ja to okrenem naopako pa kazem ...seljaci ce da bace stotine tona krompira i ko brine o sirotinji moze da ode tamo i pokupi te stoptine tona i podeli sirotinji ...ako hoce ... a ne da ceka da seljaci oru, kopaju,  pa jos i da imaju obavezu i da dele ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

dobro razumem ja vas i opravdano ste revoltirani...samo mislim da se roptanjem ništa ne postiže. Postoje volonteri crvenog krsta, špediteri koji voze za džabe ako je u pitanju donacija crvenom krstu. Mi kad smo se organizovali za ove poplave, javili su nam se vlasnici tih šlepera i odvezli to gde je trebalo bez naplate. Govorim samo o dobroj volji i o tome da čovek ne treba da ropće na svoju sudbinu i da gine još dublje. Nepravda je sve to, ali sve što nam se događa, dolazi kao izazov da nas izgradi u bolje ljude i da nas nauči nečemu, a ne da stradamo duhovno još više.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Najbolje bi bilo da spuste cenu ispod ove uvozne, pa ove godine budu na gubitku ali mozda potuku tako ove uvoznike. Mislim, bolje i to nego da bacaju?

Макар ове године, да им не пропада. Па следеће године нек гаје нешто друго . Тешко да могу да потуку увознике на дуге стазе .  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...