zuti car Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Слике су једине веродостојне. То је његов анђелак/ћеркица. Moze da mu bude cerka jedino ako je on azijat a zena mu crnkinja ili on crncan a zena mu azijatkinja .Bas me zanima sta je , crnac ili kinez . Preko svega slike su profesionalno odradjene Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 mozda je Muamer Zukurlic :.mislise. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Не познајем га лично. Питала сам га за слике, јер сам покушала да схватим шта се са њим дешава. Послао ми је пп у којој се захваљује на интересовању и рекао ми је да је био тема емисије све за љубав. Та жена са којом има ћерку јесте црнкиња. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 @ LAMEX To je tvoje tumacenje tih citata,ali nisu CINJENICE.Kao kada bih ja rekao jednu prostu prosirenu recenicu,i svako bi nju mogao da tumaci po svom ubedjenju,tradiciji,veri itd ali CINJENICA(ISTINA) u toj recenici moze da bude samo JEDNA.tako da ne moze da se manipulise tumacenjem ko kako hoce,nego u sv pismu sve lepo stoji cisto kao sunce,pa ko ima oci nek vidi. A šta ćemo onda sa kontradikcijama, ako se u jednom delu kaže jedno a u drugom delu nešto skroz suprotno, onda ili da se tumači ili cela knjiga da se odbaci kao laž, ja sm za ovo drugo, većina ovde je za prvo. A ti smarataš da treba obe stvari bukvalno shvatiti, na koji način Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Ја верујем у Господа и православље . Са друге стране , свако има право да напише своје мишљење и да ради како мисли да је добро и ја се не расправљам толико са онима који другачије мисле и другачије раде , али је једно сигурно како људи посеју тако ће и да беру. Наш Бог Исус каже да не смемо никога да мрзимо оне који другачије мисле . zuti car је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 naravno da ima pravo da veruje u šta hoće ili da ne veruje uopšte ali nema pravo da spamuje po vorumu,i provocira vrteći besmislene priče u krug sa više profila pod lažnim imenima. ali to je već posao za admine foruma. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Sajt je sve gori i gori što pokazuju i ova pisanja o inače divnoj temi. Sve se svelo na ulična prepucavanja u koja sam se uvukao i ja na žalost. Niko nije dublje dotakao divnu temu da je Bog postao čovek.Sajt na žalost propada i izmiče kontroli,jer nema više duhovnu podršku.Zaista je potreban duhovni nadzor ovde jer se tiče osetljivih teoloških pitanja.Ne mogu to laici sami da rade bez blagodati s više makar i oličene kroz formalni blagoslov Episkopa kakav je bio David,kojeg sada nema a sa njim ni blagodatnog pokrića.Postajete brisani prosto za svaki demonski i ludi uticaj odsvuda i sa svih strana. Небојша Јовановић, Demetra and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Brisani prostor -ispravka za gore da ne bude pogrešno shvaćeno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 pa kad nema ko da vodi forum otac Ivan se povukao on je dovodio vladika na forum i predavanja ako ga neko ne preuzme od svestenika sigurno da ce da izgubi svaki smisao i postane steciste za razne jeretike. ako se ovo nastavi ja ga prvi napustam dok se sredi stvar. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 samo da vas podsetim da je ovo forum a ne liturgijsko sabranje Volim_Sina_Bozjeg, ИгорМ and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Na osnovu cega je srpska pravoslavna crkva ODLUCILA,da je sv duh LICNOST?Dajte konkretno iz sv pisma,ne mogu da slusam ta vasa filosofiranja.POSTAVIO SAM jasno PITANJE. Pitanje je više nego kompleksno ali evo, pokušaću da odgovorim... to je ime - Sveti... a prezime Duh. Koji još dokaz ti treba? Ako je ranoj crkvi to bilo dovoljno da ne ne stavljaju svoj nos tamo gde mu nije mesto, ko si ti, čoveče, da huliš na Duha Istine? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Zaista bi trebalo svi admini da se saberu i sastanu i promisle o svemu. Ne laskam,ali admini su ljudi na svom mestu,normalni,crkveni,iskreni vole Crkvu i znaju teologiju.Šteta je da sve ode polako u besmisao.Zavoleli smo ovaj forum,mnoge od nas je afirmisao,mnogo dobra je doneo manastirima,parohijama,nama sveštenicima,vernicima,ja sam mu mnogo zahvalan jer je afirmisao moju crkvu i sl. Zaista admini saberite snage i spasavajte ovaj forum od upliva demonskih i ludih sadržaja. nana, w.a.mozart, ИгорМ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Небојша , не треба за све кривити друге јер и ми чланови овог форума треба да водимо рачуна шта пишемо овде .Сви ми који пишемо на овом форуму носимо део одговорности за квалитет овог форума. Ако већина људи не води рачуна шта пише ту уредници немогу много да учине . Мислим да треба да више поштујемо оно све ово што нам је овде дато. ИгорМ, w.a.mozart and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Povlačenje blagoslova posle svih neverovatnih iskušenja koje je recimo imao o.Ivan i truda najmanjih pravoslavnih duša da nadju na internetu bilo kakvu pravoslavnu reč i da dodam samostalno finansiranje bez pomoći Crkve zbog koje je ovaj sajt i nastao je u najmanju ruku opet za preispitivanje. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 @@свештеник Александар, oče, vi ili bataljujte forum, ili pođite do oIvana, da popijete kafu DYNABLASTER, Mironosica and Ayla је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука