Arsenija Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Setih se .....i pronadjih snimak... .... P.s.Nemam više šta da dodam.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 :bleh: изађи ако смеш Prvo sta sam pomislio: Ovu opremu sam nosio u ratu... Drugo sta sam pomislio: Zbog nje sam je i nosio... A najglavnije sto sam pomislio: ...Moj Bog je protiv kraljeva noci... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Можда ми је укус превише романтизиран и патетичан али,........ ем је ту Бјела био одличан, ем је тај лик некако витешки у понашању и у ситуацијама које нису "удобне" Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wDK8wUl6H9g Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/22310-од-марије-до-ање-или-прича-о-женама-војним- Volim_Sina_Bozjeg and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Dakle,vidim niko predstavu kako treba da izgleda\radi heroj,sta zapravo traze...ko znam,mozda svaki dan i prodjemo pored nekog,al se ne divimo,i ne pricamo,jer nismo sigurni u samo definiciju Heroja. Nekad bi smo ih znali definisati,prema onome sto smo procitali o njima,a danas i nemamo jasnu definiciju. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Dakle,vidim niko predstavu kako treba da izgleda\radi heroj,sta zapravo traze...ko znam,mozda svaki dan i prodjemo pored nekog,al se ne divimo,i ne pricamo,jer nismo sigurni u samo definiciju Heroja. Nekad bi smo ih znali definisati,prema onome sto smo procitali o njima,a danas i nemamo jasnu definiciju Можда!!! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 "Моје" дете - мој херој! Grizzly Adams, Berkut, Тања1 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 nicph Samo da vidis kako ja brzo i precizno menjam pelene mojim bebcima Тања1 and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 nicph Samo da vidis kako ja brzo i precizno menjam pelene mojim bebcima Ја сам задужена да чувам границе Сједињених Амричких држава. Спавајте у миру. :1502_baby: мирођија and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Ја сам задужена да чувам границе Сједињених Амричких држава. Спавајте у миру.Sacuvajte ih od svakog izlaska kako bi mogli roditelji heroji u srbiji odlicno ziveti od postenog rada Inace od odbrane svoje zemlje imam benificiju upola manjeg iznosa za info stan sto u mom slucaju iznosi tacno 174 dinara i dopunski radni staz koji mi ne ulazi u Vremenski tj. ne znaci mi nista moram odraditi pun radni staz a oni ce castiti dopunskim sladoledom posle toga Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Хм, била је у Забавнику рубрика Мој херој, и увек су неке познате личности питали шта је за њих херој... Тако сам ја то читао и питао се шта је то херој... Некако на крају мислим да је херој онај који се жртвује због других, у оној мери у којој већина других људи не би. Дакле, несебичност и жртва, која је неуобичајено велика, несвакидашња, чине хероја. SHADOWS OF THE LIGHT, мирођија, Милан Ракић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука