Jump to content

Vitez savremenog doba

Оцени ову тему

Berkut

Препоручена порука

:bleh: изађи ако смеш :D

9007zenevojnici38fotozs.jpg

Prvo sta sam pomislio: Ovu opremu sam nosio u ratu...

Drugo sta sam pomislio: Zbog nje sam je i nosio...

A najglavnije sto sam pomislio: ...Moj Bog je protiv kraljeva noci...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Можда ми је укус превише романтизиран и патетичан али,........ ем је ту Бјела био одличан, ем је тај лик некако витешки у понашању и у ситуацијама које нису "удобне"

Подели на овим сајтовима

Dakle,vidim niko predstavu kako treba da izgleda\radi heroj,sta zapravo traze...ko znam,mozda svaki dan i prodjemo pored nekog,al se ne divimo,i ne pricamo,jer nismo sigurni u samo definiciju Heroja.

Nekad bi smo ih znali definisati,prema onome sto smo procitali o njima,a danas i nemamo jasnu definiciju.

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Dakle,vidim niko predstavu kako treba da izgleda\radi heroj,sta zapravo traze...ko znam,mozda svaki dan i prodjemo pored nekog,al se ne divimo,i ne pricamo,jer nismo sigurni u samo definiciju Heroja.   Nekad bi smo ih znali definisati,prema onome sto smo procitali o njima,a danas i nemamo jasnu definiciju

Можда!!!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

nicph

Samo da vidis kako ja brzo i precizno menjam pelene mojim bebcima :))

:D Ја сам задужена да чувам границе Сједињених Амричких држава. Спавајте у миру. :1502_baby: :1502_baby:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

:D Ја сам задужена да чувам границе Сједињених Амричких држава. Спавајте у миру.

Sacuvajte ih od svakog izlaska kako bi mogli roditelji heroji u srbiji odlicno ziveti od postenog rada :)

Inace od odbrane svoje zemlje imam benificiju upola manjeg iznosa za info stan sto u mom slucaju iznosi tacno 174 dinara i dopunski radni staz koji mi ne ulazi u Vremenski tj. ne znaci mi nista moram odraditi pun radni staz a oni ce castiti dopunskim sladoledom posle toga :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Хм, била је у Забавнику рубрика Мој херој, и увек су неке познате личности питали шта је за њих херој... Тако сам ја то читао и питао се шта је то херој... Некако на крају мислим да је херој онај који се жртвује због других, у оној мери у којој већина других људи не би. Дакле, несебичност и жртва, која је неуобичајено велика, несвакидашња, чине хероја.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...