Ayla Написано Новембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 eh...i ja ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 you punk Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 battle? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 jok, nijesam ti ja od igrica Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Mauro Caiazza...nevjerovatan je ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 ko? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 i onda... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 ovo je bilo više od jednog plesa, hvala za divno veče Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Ja sam rodjen da nekome budem kum! Ayla је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Kako miris probudi uspomene. Kora narandže pokrenu bujicu... taj komad koji bacam jednostavno je uhvatio za srce i ne pušta. Uz miris krenuše slike, neke drage, neke manje, ali opet dio života koji je ostao za mnom. Neka kora bude još tu, neka miriše još koji minut, a onda idemo dalje ...hvala joj keka је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Samo Ljubav ume tren da pretvori u večnost. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Pisati ne znači drugo nego misliti. Nered u rečenicama je posljedica nereda umislima, a nered u mislima je posljedica nereda u glavi, a nered u glavi je posljedica nereda u sredini i stanju te sredine. Ako je netko odlučio vršiti kritiku, a to znači da hoće od nereda u rečenicama, u mislima, u glavama, u ljudima i u sredinama stvarati red, onda takav subjekt ne smije biti neuredan ni u rečenicama ni u glavi ni u mislima. ...tvrdi mudri M. Krleža keka and Oglo је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Često se pitam koliko smo jaki, dobri...koliko smo spremni odoljeti izazovu i smiriti sebe. Shvatam da snaga koju imamo je samo privid i toliko je slaba da nam nije potreban inicijator za imploziju. Jedna za drugom devastiraju dušu i pretvaraju nas u ono što ne smijemo biti...u zvijeri. Na kraju...negdje osjetimo bol, kajanje, tugu i zaključim - ostalo je nečega i ima nade za čovjeka...dok je patnje koju osjećamo ima ljudskog u nama. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Onoliko koliko volimo Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Da, moj dragi Oglo...onoliko koliko volimo ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука