Oglo Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 all the loveall the love inside themgot locked awayfor its own protectionfor so longbecame just a memory Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Upravo je slušam ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 a vidi ovo, podsjeti me na ono vaskršnje jaje što sam dobio od tebe Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Da. Posebno i vrlo brižno dekorisano, jer je tebi namijenjeno ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Ok "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Hasta usai vas manea. Ofajena agu voh sahai udah. Ado... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Znaš da me ovo odvoji od zemlje...predivno. Hvala, najdraže biće Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Este sai agus ilam eh va aso...na utah, a neahim... zajani va. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 Kakva snaga....ostavlja bez daha ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Hiana... na sai ugoh ehai, ejo sai ugoh sunai. Va ho vay ehai. Ehai ho oja. Tahen el dunasi tu ine? Na sahal. Tahen el dikahan pohanas? Na sahal. Tahen el duhaj kohana? Na sahal. Pa sahal... Dina Va. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука