Solomon Kane Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Хоћеш да каже ти кад си романтик онда си прозорљив ?: Напротив, тек онда нисам прозорљив. Ево примера...кад сам последњи пут био у романтичном заносу, одвео сам жену код матичара...ни он је није хтео. Ајд, да им не кваримо тему, стварно смо безобразни! Опростите! 4chsmu1 JESSY and Баба је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Оке ајмо ми полако 4chsmu1 Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Кхм...романтик могу бити само у афористичном контексту...а то се се онда претвара у супротност. Извините, али то је тако...зато вас остављам да уживате у правој романтици. Primetio sam kontekst ali nisam primetio suprotnost... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Оке ајмо ми полако Срђан Шијакињић and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Stvarno ste siledzije dok se shapuce ovuda Баба and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Primetio sam kontekst ali nisam primetio suprotnost... Поента је да балван од Соломона увек све окреће на зезанцију и да би и ову тему у секунди окренуо у супротном смеру...просто је то јаче од њега...зато вам се, теби и Јоани, извињава и повлачи са ове теме. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Поента је да балван од Соломона увек све окреће на зезанцију и да би и ову тему у секунди окренуо у супротном смеру...просто је то јаче од њега...зато вам се, теби и Јоани, извињава и повлачи са ове теме. Brate koji sam ja nevidjen shumar pa meni uopste ljubavne teme nisu zanimljive ako nisu duhovite smesne... Ukorichi slobodno Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Oči,uši,nos...ništa nije važno koliko miris.To je hemija.Mozak nejbrže obradjuje mirisne senzacije,i pre odreagujemo na miris nego na nečiji izgled...Ako nema hemije,nema ljubavi....ili ste jedno za drugo ili niste.....i to ne zavisi od nas....jer neki ljudi su stvoreni jedni za drugo,....i u narodu se kaže za neke ljude koji se simpatišu:"Oni se mirišu"...... ...ili obrnuto:"Ne mirišu se" Ako hoćete,možete da pročitate malo više o tome,jednostavan tekst,ne davi,kao sto može da udavi neuronauka..... .... http://www.kurir-info.rs/feromoni-miris-ljubavi-clanak-933647 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2013 .зато вам се, теби и Јоани, извињава и повлачи са ове теме. брате, нема потребе да се извињаваш.....све је ок..... ....ова тема не искључује шаљивост и духовитост.....немој да нас напушташ (мислим на овој теми ...напротив....твоји коментари су симпатични.... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2013 ...ја овако некако размишљам.... ...кад си заљубљен, интересујете само та особа и желиш да јој посветиш сво време овога света...тада не размишљаш о послу, о обавезама, не бринеш ни о чему, ништа те не боли....тада заправо стварно живиш....живиш сваку секунду свог живота....зато кажемо да тада свет стане.....тада те неко стварно интересује,посматраш га са истинитом пажњом, испитујеш га, желиш да га упознаш, да допреш до његове душе....желиш да је упијеш....однос две заљубљене особе је један од најаутентичнијих односа у људском роду... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 "Зашто се заљубљени увек гледају у очи?" Kroz oči viri - duša! Zero је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Zato sto se oboma svidja odraz njega samog u ocima onog drugog,po kome se prepoznaje tzv. hemija,leptirici i ostali procesi koji se odvijaju u organizmu. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Evo kako ja volim da gledam: kao što je ikona izobraženje svetitelja ili samog Gospoda sa kojim težimo da se sjedinimo, tako su i oči izobraženje duše sa kojom naša duša teži da se sjedini u ljubavi. Što kažu: "Zaljubljenost je stanje, a voleti je čin. Stanje podnosimo, za čin se odlučujemo." Stoga, moje mišljenje je da se zaljubljeni gledaju u oči jer zaljubljenost teži da preraste u ljubav 4chsmu1 Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука