RYLAH Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Мислим да је проблем у томе што су и атеисти, исто ко и верници генерално, много досадни кад крену да се понашају секташки - кад из своје несигурности и ауторитарног менталитета не дозвољавају да постоји неко са другачијим мишљењем, а посебно не са мишљењем које се потпуно разликује од њиховог. Има ту одређених елемената тога што на најважније место у животу стављају своју представу о свету која у суштини није мишљење него негација мишљења, јер поједини атеисти нису у стању другачије да изложе свој став о животу без кроз негацију ставова верника, и тад постају ко Јеховини сведоци, мука их је и слушати. Ко што поједини верници мисле да не могу бити верници, посебно не добри верници ако нису угњетавани, или ако себи не наметну неку муку и страдање које узму на силу, не зато што им је додељено, па онда из тог свог "мучеништва", у суштини неофитског, смарају све око себе трипут горе него било који секташ. Јехову мош макар да истераш из дворишта ил да га отераш, ишутираш са врата, запалиш му књиге и смејеш му се ко да си поседнут, ил шта ти већ падне на памет, ал шта да радиш са неким ко те смара а близак ти је? Такође, сто пута смо прежвакали на форму да поједини атеисти имају исту психологију ко поједини верници, и зато неки атеисти и неки верници толико смарају, а други не, тако да је и ова тема у суштини смарачка. П.С. Специјалан поздрав за Колегу, уз дивљење његовом истрајавању, уз песмуhttp://www.youtube.com/watch?v=f46LkPDypSY Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 То што ти мериш апаратима је само реакција организма на мисао...не можеш измерити мисао, ни ум, нити веру...то је само твоје тело које одреагује на надражај. Доказ - овако теоретски - данас гледаш утакмицу твог омиљеног спортисте, он побеђује, мерни инструменти показују да твоја електромагнетна активност у мозгу дивља кад помислиш на победу. Нека буде 10. Сутрадан, при помисли на јучерашњу победу твог фаворита, апарати показују задовољство али сада негде око 5. Следеће године, иста мисао у истој глави, апарат показује једва 1. Мисао се појави у твојој глави и мозак реагује производећи електромагнетно зрачење. Ето.. OK, pretpostavio sam ja u startu tvoje misljenje ali i dalje ne znam zasto si to pitao ne prethodnoj strani? Jel to bila fora da prekines diskusiju bilo kakvim pitanjem kako bi je skrenuo na neku desetu stranu (tj. sabotaza teme) ili si nesto drugo hteo da postignes? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Ово си ставио само диспадне да сте ви атеисти нешто као паметни. А јел би умео овај атеиста башту докопа? Јел би мого 60 кила из бенча да подигне? Ja. 110kg. Juce. Zato tiću... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 П.С. Специјалан поздрав за Колегу, уз дивљење његовом истрајавању, уз песму Nema teorije da me neko ubedi da je Kolega trol. Previse sam vernika sreo koji imaju identican proces misljenja... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Ja. 110kg. Juce. Zato tiću... А јел би умео овај атеиста башту докопа? Јел би мого 60 кила из бенча да подигне? Овај атеиста једнако сваки атеиста. Опет се правиш паметан без покрића. Зато тићу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Nema teorije da me neko ubedi da je Kolega trol. Previse sam vernika sreo koji imaju identican proces misljenja... Да му когнитивни процеси стварно теку као што жели да изгледа да теку, не би знао да укључи компјутер. Заборавио би и да дише. И опет генерализујеш, а то никако није научно и паметно, а ти си научан и паметан, па ти не приличи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 OK, pretpostavio sam ja u startu tvoje misljenje ali i dalje ne znam zasto si to pitao ne prethodnoj strani? Jel to bila fora da prekines diskusiju bilo kakvim pitanjem kako bi je skrenuo na neku desetu stranu (tj. sabotaza teme) ili si nesto drugo hteo da postignes? Ниси добро претпоставио...циљ ми је био да докажем да не говориш добро и да ви атеисти, генерално, покушавате да исечете даску четкицом за зубе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Nema teorije da me neko ubedi da je Kolega trol. Previse sam vernika sreo koji imaju identican proces misljenja...Ne nam da li cu ubuduce izdrzati a da ne prokomentarisem da svaki put ubacis neki sklop ili proces misljenja skopcan sa pravoslavnom verom koja ima zajednicko samo tvoju glavu i to sto je u njoj. PS evo ti slovo z ....nam ce ti trebati. z Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Ниси добро претпоставио...циљ ми је био да докажем да не говориш добро и да ви атеисти, генерално, покушавате да исечете даску четкицом за зубе...Hteo sam da ti dam Amin ali samo da izbegnes generalizaciju ateista. Mislim da je ta cetkica njegova licna svojina. Pa ako uvazis evo jedan amin od mene brate Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Hteo sam da ti dam Amin ali samo da izbegnes generalizaciju ateista. Mislim da je ta cetkica njegova licna svojina. Pa ako uvazis evo jedan amin od mene brate Нека ми нико не замери, молим лепо...Сад сам био на њиховом форуму мало да прочитам шта причају... можда сам зато клепио по свима..не знам шта ми би, немам обичај Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Ниси добро претпоставио...циљ ми је био да докажем да не говориш добро и да ви атеисти, генерално, покушавате да исечете даску четкицом за зубе... Pa dobro... oces li da nam objasnis onda , kako si u tome uspeo sa ovom pricom? Pitao si jel ateisti veruju u nadculno i dobio odgovor... gde je tu zakljucak? Sta je TO sto si zeleo da dokazes/objasnis/ naucis? I dalje odgovor visi u vaduhu... covek bi pomislio da ces bar svoje misli da upredes smisleno u celinu... al cvrc... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Да му когнитивни процеси стварно теку као што жели да изгледа да теку, не би знао да укључи компјутер. Заборавио би и да дише. И опет генерализујеш, а то никако није научно и паметно, а ти си научан и паметан, па ти не приличи. Ne generalizujem, to nikad ne radim... trolujem,to ponekad radim... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Pa dobro... oces li da nam objasnis onda , kako si u tome uspeo sa ovom pricom? Pitao si jel ateisti veruju u nadculno i dobio odgovor... gde je tu zakljucak? Sta je TO sto si zeleo da dokazes/objasnis/ naucis? I dalje odgovor visi u vaduhu... covek bi pomislio da ces bar svoje misli da upredes smisleno u celinu... al cvrc... Одговорио сам ти на тврдњу да мисао има физичку тежину, што није тачно. Одговорио сам ти на тврдњу да можеш да мериш постојање мисли у виду електромагнетних таласа, што није тачно. Доказујеш овде да су атеисти постали стварно јако досадни а једино што виси у ваздуху је упитник изнад твоје главе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Одговорио сам ти на тврдњу да мисао има физичку тежину, што није тачно. Одговорио сам ти на тврдњу да можеш да мериш постојање мисли у виду електромагнетних таласа, што није тачно. Доказујеш овде да су атеисти постали стварно јако досадни а једино што виси у ваздуху је упитник изнад твоје главе. Aman covece ta tvrdnja je iznesena TEK NAKON sto si ti poceo da postavljas pitanja o "nadculnom". AJ leba ti obrni stranu iza i pogledaj... Ja ne mogu da verujem kolko ti sam sa sobom ne moz da se sastavis a oces satro da diskutujes... Dakle pitao si "da li atesiti veruju u nadculno" PRE NEGO sto sam ja napisao da misli mogu da se izmere... e , sad se premotaj par ganglija unazad pa mi odgovri na pitanje (koje postavljam 98-mi put), Zasto si postavio to pitanje? Ljudi obicno postave pitanje da bi na osnovu odgovora dali neku poentu... Kod tebe to nije bio slucaj a mene (za ime sveta nemam pojma zasto) zanima... Ako si trol, misija ti je uspesno obavljena... ako nisi... Bog dragi i mili neka te sacuva. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2013 На овој теми атеисти примерно доказаше како су постали најдосаднији људи на планети. Више нема потребе да се чита овај одличан члана, имамо емпиријску потврду. Ђуро Станивук and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука