Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Кад се ја и Зоске сложимо то је универзална истина... Стварно ви из "тврђе екипе", размислите бре мало какав утисак остављамо на друге људе. Зар не треба наша реч да буде блага? И дела јака. Овде имамо прилику да свима покажемо да смо нормални, отворени људи. А "не може град да се сакрије кад на гори стоји". Свако ће видети сам да ли су наше идеје добре или не. ВИЛМА, Зосима, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 . Па ето,да ли ти је пало на памет да би се неко од њих можда заинтересовао за веру? Мада каквих овде талибана има, тешко... xexex... Pa brate zasto da se vredjamo. Ako vec hoce da se zainteresuju za veru zato pljuju po svetinjama i omalovazavaju tu veru? Svako ima pravo da zivi po svojim ubedjenjima sve dok ne ugrozava druge xexex ili tako nesto. Ja njima nisam rekao da su glupi zato sto ne veruju, naprotiv uvek sam uvazio dobar i pametan odgovor. Jeste, palo mi je na pamet da ce se neko od njih mozda i zainteresovati za veru ali takodje mi je palo na pamet da su NEKI od njih dosli ovde da bas prozivaju i vredjaju. Ja sam samo pitao sta ateisti ( ljudi koji ne veruju da postoji Bog zivot posle smrti) rade na forumu o veri(Pravoslavnoj, Katolickoj, Islamskoj i dr) i to provode vise casova na ovoj drustvenoj mrezi? Jos jednom izvinite.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Не разумем како поједина моја православна браћа не схватају да потенцирањем забране присуства атеиста на форуму, форсирањем забране дијалога са неистомишљеницима, инсистирањем на забрани слушања другачијих мишљења, крше оно што у личном животу сматрају највећом светињом, што примарно захтевају за себе од стране других, што сматрају највећом врлином и особином којој чак придодају онтолошко својство приписујући је бићу Божћијем...слободу. Жедни, Плутон and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Не разумем како поједина моја православна браћа не схватају да потенцирањем забране присуства атеиста на форуму, форсирањем забране дијалога са неистомишљеницима, инсистирањем на забрани слушања другачијих мишљења, крше оно што у личном животу сматрају највећом светињом, што примарно захтевају за себе од стране других, што сматрају највећом врлином и особином којој чак придодају онтолошко својство приписујући је бићу Божћијем...слободу. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Не разумем како поједина моја православна браћа не схватају да потенцирањем забране присуства атеиста на форуму, форсирањем забране дијалога са неистомишљеницима, инсистирањем на забрани слушања другачијих мишљења, крше оно што у личном животу сматрају највећом светињом, што примарно захтевају за себе од стране других, што сматрају највећом врлином и особином којој чак придодају онтолошко својство приписујући је бићу Божћијем...слободу. Pa pojedina pravoslavna braća sigurno ne shvataju to što ateisti u sred pravoslavnog foruma veličaju crkvo rušitelje kao što je Miraš Dedeić. Nikome se to ne brani ovde da učestvuje u diskusija ali neki put preteramo i mi i oni. Жедни је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 То је слобода мишљења и говора, коју би првенствено хришћани требали разумети,осетити и штитити...све док дијалог не пређе у вређање на личној основи...тада се санкционише свако ко је себи то дозволио, био он верник и ли не. Не знам шта ту није јасно? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ја сам тек недавно постао члан форума и није сад баш примерено да причам, али најгоре увреде на форуму које сам видео од како пратим ову заједницу упутили су православни чланови током разних одбрана вере од атеиста, масона, екумениста итд. Забраном приступа атеистима форум би практично остао без мисионарске улоге, постао би затворен, а сигуран сам да постоји бар неко ко је постао хришћанин захваљујући овој заједници. Зосима and fsa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 То је слобода мишљења и говора, коју би првенствено хришћани требали разумети,осетити и штитити...све док дијалог не пређе у бесмислено вређање на личној основи...тада се санкционише свако ко је себи то дозволио, био он верник и ли не. Mi hrišćani sve razumemo i trudimo se da ne potcenimo nikoga ma kakav god bio za razliku od njih koji nas ponižavaju u više navrata. Mi ateiste ne možemo da vređamo na verskoj osnovi jer Ateizam nije religija po Ustavu ali ima svojstva religije i svoje dogme dok oni nas mogu. Preko YouTube klipova jednog od članova Ateisti Srbije se izmišlja kako sve mora biti pravoslavno i kako mi kažemo. Da li su Pravoslavni objekti otvoreni samo za Pravoslavce? Naravno da ne. Neka ti ateisti odu do hrama Svetog Save i videće da tamo ima Rusa, Francuza i ostalih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Небитно је какви су други...битно је какви смо ми...а ми смо често гори од оних које оптужујемо за све и свашта. Плутон, fsa and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ево вам пример: https://www.pouke.org/forum/topic/28238-ispravan-na%C4%8Din-kr%C5%A1tenja/ Дошао нови члан са питањима и већина одмах скочила "суботар! секташ!". И хвала Богу што се ради о смиреној особи која није одмах одустала. На крају је добила одговор на своја питања и рекла - "хвала, сад разумем. баш то ми је требало". Е сад да вас питам. Да се та особа на увреде једноставно одјавила са форума и отишла адвентистима ко би био крив? Плутон је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ево вам пример: https://www.pouke.org/forum/topic/28238-ispravan-način-krštenja/ Дошао нови члан са питањима и већина одмах скочила "суботар! секташ!". И хвала Богу што се ради о смиреној особи која није одмах одустала. На крају је добила одговор на своја питања и рекла - "хвала, сад разумем. баш то ми је требало". Е сад да вас питам. Да се та особа на увреде једноставно одјавила са форума и отишла адвентистима ко би био крив? To već nije u redu sa njihove strane ne može na sve reagovati burno. Svako treba pružiti podršku kada je u nekoj ne volji. Mi bi apsolutno bili krivi ako neko napusti forum zbog nas svih ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ја лично уопште немам утисак да су верници, као група, срећнији од било које друге групе... varaš se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Ево вам пример: https://www.pouke.org...način-krštenja/ Дошао нови члан са питањима и већина одмах скочила "суботар! секташ!". И хвала Богу што се ради о смиреној особи која није одмах одустала. На крају је добила одговор на своја питања и рекла - "хвала, сад разумем. баш то ми је требало". Е сад да вас питам. Да се та особа на увреде једноставно одјавила са форума и отишла адвентистима ко би био крив? Сад сам прочитао целу тему и само могу рећи хвала за линк. Ја сам лично срушио многе заблуде о себи и предрасуде о другима ишчитавајући је. Веома ми је користило. Свако добро од Бога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука