Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Да, у међувремену сам полудео. Ne nisi poludeo. Na greškama se uči. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ne moze da se kaze da su vernici srecniji od ateista, ali ono sto moze da se kaze je da neki vernici po blagodati dozive vecu srecu nego ateisti, al to je retka pojava i medju podviznicima... a opet, uvek ima izuzetaka. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 SOKANTNO! : Srbi jedu vise svinjetine nego Turci.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Интересантна реплика на ону претходну тему (да су атеисти интелигентнији од верника): http://blogs.telegraph.co.uk/news/seanthomas/100231060/are-atheists-mentally-ill/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Интересантна реплика на ону претходну тему (да су атеисти интелигентнији од верника): http://blogs.telegraph.co.uk/news/seanthomas/100231060/are-atheists-mentally-ill/ Aco mi nebi trebali da koristimo Pouke forum kao poligon za prepucavanje sa ateistima ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Да, у међувремену сам полудео. A zasto ako nije tajna? Sta je prevagnulo da pobedi ,,ludilo,,? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Aco mi nebi trebali da koristimo Pouke forum kao poligon za prepucavanje sa ateistima ovde. Није препуцавање. Нек људи читају, кад већ има везе са темом. Што се мене тиче, мени је све ово за рубрику "Разбибрига". Дакле, не схватам озбиљно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 A zasto ako nije tajna? Sta je prevagnulo da pobedi ,,ludilo,,? Пусти сад то, небитно је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ja ne zelim da se ni sa kim prepucavam...Mozda je ovo jedno od najglupljih pitanja koje je ikad postavljeno ovde 4chsmu1 ....STA RADE ATEISTI NA PRAVOSLAVNOM FORUMU????????? Da se niko ne uvredi ako vec ne veruju sta ce ovde??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Pa atestiraju svoju veru u nistavilo..... Жедни је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 STA RADE ATEISTI NA PRAVOSLAVNOM FORUMU????????? Овај форум је отворен за све, није "само за православне". fsa је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Овај форум је отворен за све, није "само за православне". Ako je otvoren za sve koja je svrha da ateisti podržavaju crkvo rušitelje poput Dedeića? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Већ ти је одговорено на то питање. О`лади. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 STA RADE ATEISTI NA PRAVOSLAVNOM FORUMU????????? Da se niko ne uvredi ako vec ne veruju sta ce ovde??? Па ето,да ли ти је пало на памет да би се неко од њих можда заинтересовао за веру? Мада каквих овде талибана има, тешко... ВИЛМА, fsa, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука