obi-wan Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Svasta... ljudi hriscani, a idu na festival pijanstva u sred posta?! O tempora, o mores... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Svasta... ljudi hriscani, a idu na festival pijanstva u sred posta?! O tempora, o mores... А ево и праведника ... (једва сам чекао прилику да ово напишем!) Жика, Mironosica and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 P.s.lol.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Prošle godine sam otkrio sjajno rusko pivo (neka Sedmica, čini mi se) Sevenj njap :0102_laugh: Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Svasta... ljudi hriscani, a idu na festival pijanstva u sred posta?! O tempora, o mores... Ja sam bila veceras . Jel to znaci da nisam hriscanka ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Forumaši koje pivo najviše volite da pijete kada idete na vašar piva? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ja sam bila veceras . Jel to znaci da nisam hriscanka ? I Hristos je pio vino....tako da opusteno.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 I Hristos je pio vino....tako da opusteno.. Pio je i Sveti Sava, ali ne za vreme Gospojinskog posta! Da li ovde vidite pivo: voda, voda, voda, voda, voda, ulje, ulje, voda, voda... ? PetarP and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 ко је први без греха нека дигне козерву аман људи хоћемо ли се прозивати међусобно?! то ми је најнепосније од свег пива Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Evo, cim se ljudi mnogo opravdaju, to je znak da im saves` ne miruje. Em ovde vidim neke revnitelje koje bih najmanje ocekivao da vidim - kolega, pa shadows... na nekim temama su ziva vatra, ne moz` covek da ih obuzda, a sad u sred posta idu na vasar pijanstva. Stvarno nerazumno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 А ево и праведника ... (једва сам чекао прилику да ово напишем!) Pa nego kako, brate, neko mora da skrene paznju i na to... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 I pazi ovo - Guca je mnogo veca dekadencija, pa su im organizatori ipak premestili taj skup mimo posta, znate da je i to ranije bilo u postu. Sto se lepo ne izborite vi hriscani pivopije, i zamolite da se sve ovo odrzi pre ili posle posta? To bi bio vas doprinos, tako biste mnogo ljudi spasli greha... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ja sam bila veceras . Jel to znaci da nisam hriscanka ? Ne, ne, daleko bilo, ne grdim ja vas, nego se cudim svemu ovome... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Svasta... ljudi hriscani, a idu na festival pijanstva u sred posta?! O tempora, o mores... Не видим проблем ако попију умерено. И ја сам био пре две године. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Не видим проблем ако попију умерено. И ја сам био пре две године. Kako ne vidis? A vreme odrzavanja? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука