Jump to content

Evo nesto za anacionalne ... kako oni objasnjavaju ovo u 21 veku a ne radi se o "primitivnim" Srbima?

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

разговараш са неким ко је, између осталог, студирао правне и политичке теорије. то што ти не узвраћам увредама, то је зато што ниси једини (а ниси ни крив) Србин кога је образовни систем формирао по једном искривљеном комунистичком обрасцу где су етничке групе исто што и нације (зато су се СССР и СФРЈ и распали у мноштво држава, јер нација је држава по дефиницији).

а то да се и српска нација (као и остале) формирала по политичком обрасцу, види се из овог дела Сретењског устава из 1835. који о томе јасно говори:

Totalno je nebitno sta si studirao bitno je sta pricas i cime podrzavas te svoje iskaze. A to sto pricas je jedno veliko mlacenje prazne slame.

Donesen je nekad jedan dokument u kome nesto pise i to je sad odrednica za to da li neke reci upucuju na isti pojam????Neozbiljan si preko svake mere.

Подели на овим сајтовима

Nema šta, mi smo Srbi retardirani narod, moramo da postanemo civilizovani kao Evropa.. :)

Al' sutiraju ovi evropljani mjako mila ... pa nije ni cudo sto su francuzi tako dobri u fudbalu ...imaju svakodnevne treninge ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

наравно да је битно шта сам студирао, јер пишем о стварима за које имам академско образовање.. које не бих ни поменуо, да ме ти ниси одмах прозвао као необразованог, а да ниси ни размислио о ономе што сам написао.

Kad me vec vuces za jezik bolje da nisi naveo sta si studirao jos bih mozda i smatrao da ima smisla polemisati sa tobom.

а сад један апел за све вас усијаних глава и кратке памети- људи промислите мало о оном што други пишу. можда нешто и научите.

To vazi i za tebe.

тај ''документ'' који сам навео је толико важан да се датум његовог доношења у Србији обележава као национални празник (Сретење) па ти види.

Ti si definitivno beznadezan slucaj.

Подели на овим сајтовима

Ајде Aquillius баци неку референцу, а не само: нису у праву, немаш појма, безобразан си. То ме подсећа на аргументацију твог архинепријатеља.

Националност је појам који има своју правну/социолошку дефиницију.

Подели на овим сајтовима

Znaci stvarno smo mi srBBBBBBiii dno dna ....Vidite kako to englezi rade elegantno, panduri, cigle, motke, vodeni topovi ... evropa bre a ne kao mi ...samo crvenimo zbog srba bre ...

Подели на овим сајтовима

Ајде Aquillius баци неку референцу, а не само: нису у праву, немаш појма, безобразан си. То ме подсећа на аргументацију твог архинепријатеља.

Националност је појам који има своју правну/социолошку дефиницију.

Referencu? Sta je tebi? Da neces mozda da ti bacim refencu da sija i vrat upucuju na isti pojam kao i ulje i zejtin?!

Подели на овим сајтовима

Znaci stvarno smo mi srBBBBBBiii dno dna ....Vidite kako to englezi rade elegantno, panduri, cigle, motke, vodeni topovi ... evropa bre a ne kao mi ...samo crvenimo zbog srba bre ...

A sto si ti otvorio ovou temu?

Da pitas nas, sa kojim se policki ne slazes, sta mislimo o ovome? Da na pokazes da lose stvari postoje i na zapadu?

Da me nisi prozvao ne bi se ni pisao jer je kao i masa tvojih tema i postova ovo lisenog svakog smisla ali eto sad kad je vec tu zanimam me sta je poenta.

Подели на овим сајтовима

Poenta je da se srBBBBBskim anacionalistima pokaze , ako su kadri da shvate, da je taj njihov atribut srBBBBBBBBski potpuno lisen smisla jer to srBBBBBBsko postoji na sve strane i nije specijalitet srBBBBBBBa kako vi anacionalni srBBBBBBi redovno pokusavate da podvalite i poturite srbima kao kukavicije jaje.

Подели на овим сајтовима

Poenta je da se srBBBBBskim anacionalistima pokaze , ako su kadri da shvate, da je taj njihov atribut srBBBBBBBBski potpuno lisen smisla jer to srBBBBBBsko postoji na sve strane i nije specijalitet srBBBBBBBa kako vi anacionalni srBBBBBBi redovno pokusavate da podvalite i poturite srbima kao kukavicije jaje.

Pa jasno ako nesto sto smatras pogresnim ne kritikujes svuda u svetu istovremeno onda je ta tvoj kritika lisena smisla. Verovatno tako i ti kao sto kritikujes sve sto smatras negativno u Italiji i Srbiji jednako kritikujes iste te lose stvari u Africi, Aziji etc. Bilbijevski, nema sta.

Подели на овим сајтовима

Pa jasno ako nesto sto smatras pogresnim ne kritikujes svuda u svetu istovremeno onda je ta tvoj kritika lisena smisla. Verovatno tako i ti kao sto kritikujes sve sto smatras negativno u Italiji i Srbiji jednako kritikujes iste te lose stvari u Africi, Aziji etc. Bilbijevski, nema sta.

Jedno je kritikovanje a drugo kritikovanje srBBBBBBBa jer nigde ne pisete o fraNNNNNNNNcuzima na primer ili briTTTTTTTTTTancima, itaLLLLLLLLIJANIMA ITD ...ali kao sto rekoh u predhodnom postu, ako budete kadri da razumete ....

Подели на овим сајтовима

Jedno je kritikovanje a drugo kritikovanje srBBBBBBBa jer nigde ne pisete o fraNNNNNNNNcuzima na primer ili briTTTTTTTTTTancima, itaLLLLLLLLIJANIMA ITD ...ali kao sto rekoh u predhodnom postu, ako budete kadri da razumete ....

A ti pises o koNNNGU, etiOOOOPPPPIJI, soMMMMMALIJI? Ili tamo nema ama bas niceg loseg?

Подели на овим сајтовима

A ti pises o koNNNGU, etiOOOOPPPPIJI, soMMMMMALIJI? Ili tamo nema ama bas niceg loseg?

Kada pisem o etiopiji kongu ili francuskoj pisem kao i o srbima a ne kao o srBBBBima etiOOOOpljanima ili fraNNNNcuzima ...

Подели на овим сајтовима

Kada pisem o etiopiji kongu ili francuskoj pisem kao i o srbima a ne kao o srBBBBima etiOOOOpljanima ili fraNNNNcuzima ... 

Pa onda tako reci da ti smeta to koriscenje srBBBBBin jer te na neki nacin vredja a ne da meni, ovom, onom ucitavas neku nekonzistenost po standardima po kojima si ti takodje nekonzistentan.

Da si ti rekao da je to problem uopste se ne bih na to obazriao.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...