Jump to content

Ljudi, Bajram je!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zar nisu apostoli zabranjivali hriscanima da ulaze u neznabozacke kuce,izuzev zbog propovijedi?

Ајде не лупетај.

Подели на овим сајтовима

Ајде не лупетај.

2. Jovanova poslanica

10. Ако ко долази к вама и ове науке не доноси, не примајте га у кућу, и не поздрављајте се с њим;

11. Јер ко се поздрави с њим, прима део у његовим злим делима.

2. Korincanima poslanica 6,

14. Не вуците у туђем јарму неверника; јер шта има правда с безакоњем? Или какву заједницу има видело с тамом?

15. Како ли се слаже Христос с Велијаром? Или какав удео има верни с неверником?

Dobro je s vremena na vrijeme prelistati Sveto Pismo.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Има , само за твоје писање нема граница

Да не цитирам сад ....

nadam se da će se tvoja zamerka završiti na ovome,tebi račune neću polagati sigurno

Подели на овим сајтовима

Glupost zaista nema granice..zameriti Milojkovu da treba da lista sveto pismo je kao da zamriš vodi da nije dovoljno mokra...

zaista ego vrti gde ni pare ne mogu...

Подели на овим сајтовима

nadam se da će se tvoja zamerka završiti na ovome,tebi račune neću polagati sigurno

Нисам ни мислила да хоћеш

Твоја вређања су превазишла свако мерило културног понашања :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Нисам ни мислила да хоћеш

Твоја вређања су превазишла свако мерило културног понашања :)

Sumnjam da bi smio ovako bahato da se ponasa da se sretnemo uzivo.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

2. Jovanova poslanica

10. Ако ко долази к вама и ове науке не доноси, не примајте га у кућу, и не поздрављајте се с њим;

11. Јер ко се поздрави с њим, прима део у његовим злим делима.

2. Korincanima poslanica 6,

14. Не вуците у туђем јарму неверника; јер шта има правда с безакоњем? Или какву заједницу има видело с тамом?

15. Како ли се слаже Христос с Велијаром? Или какав удео има верни с неверником?

Да, да, ово се сигурно односи на забрану да хришћани уђу у кућу комшији муслиману и обрнуто. Ово је наредба апостолима(ти, колико знам, ниси апостол), која има свој контекст а не некакво опште правило. Ако немаш снаге за озбиљан разговор, немој људе смарати глупостима.

Подели на овим сајтовима

Твоја порука је спам и снимљена је

:)

Баш ми је драго да си ти то написао :)

već ti rekoh,nemam više nameru sa tobom u nedogled da raspravlja,banovaću te trajno ako nastaviš po starom

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...