Александар Милојков Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Zar nisu apostoli zabranjivali hriscanima da ulaze u neznabozacke kuce,izuzev zbog propovijedi? Ајде не лупетај. Grizzly Adams and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ајде не лупетај. 2. Jovanova poslanica 10. Ако ко долази к вама и ове науке не доноси, не примајте га у кућу, и не поздрављајте се с њим; 11. Јер ко се поздрави с њим, прима део у његовим злим делима. 2. Korincanima poslanica 6, 14. Не вуците у туђем јарму неверника; јер шта има правда с безакоњем? Или какву заједницу има видело с тамом? 15. Како ли се слаже Христос с Велијаром? Или какав удео има верни с неверником? Dobro je s vremena na vrijeme prelistati Sveto Pismo. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 da,sad je trajno banovan,sve ima svoje granice pa i naše trpljenje. Има , само за твоје писање нема граница Да не цитирам сад .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Има , само за твоје писање нема граница Да не цитирам сад .... nadam se da će se tvoja zamerka završiti na ovome,tebi račune neću polagati sigurno Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Dobro je s vremena na vrijeme prelistati Sveto Pismo. Glupost zaista nema granice..zameriti Milojkovu da treba da lista sveto pismo je kao da zamriš vodi da nije dovoljno mokra... zaista ego vrti gde ni pare ne mogu... Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 nadam se da će se tvoja zamerka završiti na ovome,tebi račune neću polagati sigurno Нисам ни мислила да хоћеш Твоја вређања су превазишла свако мерило културног понашања није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Uvredljivost je znak povećanog egoizma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Нисам ни мислила да хоћеш Твоја вређања су превазишла свако мерило културног понашања Sumnjam da bi smio ovako bahato da se ponasa da se sretnemo uzivo. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Sumnjam da bi smio ovako bahato da se ponasa da se sretnemo uzivo. Tvoje je pravo da sumnjaš ali ne i da spamuješ temu...ako ti nešto nije jasno,imaš druge teme gde možeš da se žališ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Sumnjam da bi smio ovako bahato da se ponasa da se sretnemo uzivo. Не знам , али овде влада није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Hvala Bogu da vladam,takva mi je pozicija,kome se ne dopada široko mu polje... Posle ove poruke svaka spam poruka biće sankcionisana Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Uvredljivost je znak povećanog egoizma Твоја порука је спам и снимљена је Баш ми је драго да си ти то написао није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 2. Jovanova poslanica 10. Ако ко долази к вама и ове науке не доноси, не примајте га у кућу, и не поздрављајте се с њим; 11. Јер ко се поздрави с њим, прима део у његовим злим делима. 2. Korincanima poslanica 6, 14. Не вуците у туђем јарму неверника; јер шта има правда с безакоњем? Или какву заједницу има видело с тамом? 15. Како ли се слаже Христос с Велијаром? Или какав удео има верни с неверником? Dobro je s vremena na vrijeme prelistati Sveto Pismo. Да, да, ово се сигурно односи на забрану да хришћани уђу у кућу комшији муслиману и обрнуто. Ово је наредба апостолима(ти, колико знам, ниси апостол), која има свој контекст а не некакво опште правило. Ако немаш снаге за озбиљан разговор, немој људе смарати глупостима. Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Твоја порука је спам и снимљена је Баш ми је драго да си ти то написао već ti rekoh,nemam više nameru sa tobom u nedogled da raspravlja,banovaću te trajno ako nastaviš po starom Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ајде бре нисмо деца. О људи Божији.... Бајрам је, епа шта. Ако је Бајрам није Хеловин http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука