Phoebe Написано Август 11, 2019 Пријави Подели Написано Август 11, 2019 Branimir Dzoni Stulic *** Kao jucer *** Ruke su mi bile kao slani pijesak sanjao sam te Ruke su mi bile na oltaru mnogo godina Zaronjene stijene placu Svjetlost pocinje tihim mijenjanjem mojih pobuda Kao i jucer Iza zavjese Mozda na mom licu nadjes tragove sjecanja Mozda ne razumijes ali Volim te Krenuo sam u dubinu sobe s jasnom namjerom Da materijaliziram nemoguce snagom poruke Razuzdanost histriona blisko odzvanja Neka drugi broje krizeve Kao i jucer Iza zavjese Ono sto me stalno plasi zvuci poznato Mozda ne razumijes ali Volim te Otkud osjecaj da gubis pouzdano zaledje Umjetnost te cini jacom nego sto pretpostavljas Mozda tvoja slutnja vara Mozda umisljam Htio bih da budes sretnija Kao i jucer Iza zavjese Igracu pred tobom opet ulogu pjesnika Mozda ne razumijes ali Volim te Gledaj kako konci aluzije prodiru u svijest Ni tjeskoba kao nijemi svjedok ne vrijedi suvise Stajao sam na peronu ljeta Gospodnjeg Moglo je biti proslo stoljece Kao i jucer Iza zavjese Zamisli da brdo slika putuje svemirom Mozda ne razumijes ali Volim te JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 11, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2019 Josipa Lisac O Jednoj Mladosti Jedna mladost, jedan svijet nade raste tiho u srcu tvom drugi za te ovaj svijet grade s malo prave istine u tom Pricaju ti price te i svaka ima svoj sretan kraj al presucuju da taj svijet krade bas tvog sunca sjaj Jedna mladost, jedan san srece al do nje jos dalek dug put i dok srce na svoj put krece u taj svijet procvao i zut Odjednom ce shvatit sve kako nigdje nema plamena tog poput mrtve rijeke svijet tece bez cilja svog Tko zna, mozda na me ceka neki drugi svijet tko zna, i u mraku katkad nikne divan cvijet Mozda, tko zna jedna od sretnih jedna od tisucu bit cu bas ja tko da zna geronymo and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 11, 2019 Пријави Подели Написано Август 11, 2019 1 hour ago, JESSY рече Josipa Lisac O Jednoj Mladosti Jedna mladost, jedan svijet nade raste tiho u srcu tvom drugi za te ovaj svijet grade s malo prave istine u tom Pricaju ti price te i svaka ima svoj sretan kraj al presucuju da taj svijet krade bas tvog sunca sjaj Jedna mladost, jedan san srece al do nje jos dalek dug put i dok srce na svoj put krece u taj svijet procvao i zut Odjednom ce shvatit sve kako nigdje nema plamena tog poput mrtve rijeke svijet tece bez cilja svog Tko zna, mozda na me ceka neki drugi svijet tko zna, i u mraku katkad nikne divan cvijet Mozda, tko zna jedna od sretnih jedna od tisucu bit cu bas ja tko da zna Jessy одушевљена сам твојим избором екс ју песама имамо исти укус... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 11, 2019 Пријави Подели Написано Август 11, 2019 Naslov pesme : Lile su kise Lile su kise na staklene krovove grada nikog, samo svjetla nijema I onda si znala saputati dugo bez kraja dragi, i sutra bit cu tvoja Ref. Cudna je tama tebi ni traga samo pustinja stara Nekog trebam ja bilo da si ti neka druga moja sreca da nisam sam sve mi znacis ti Lile su kise na staklene krovove grada nikog, samo svjetla nijema JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2019 Ako možeš zaboravi Gdje da kreneš u ovo strasno doba, nemaš gdje, Sama u tom haljetku cirkuske jahačice. Milijun rubalja za tvoja glatka ramena, Daj, makar ne varaj ovog anđela na dlanu, Zaboravi, ako možeš. Zaboravi, Zaboravi Ako možeš. Otmijeno izgubljena opklada to ti je. Kao spremljen krevet malo tijesan za dvoje, Kao haljina kada se rašiva, Evo porodi me kao srna na snijegu, I zaboravi ako možeš. Zaboravi, Zaboravi, Ako možeš. Gdje da kreneš u ovo strasno doba, nemaš gdje. Tebi svaki krevet ovog svijeta tijesan je. Idi pod lažnim imenom, Idi i putuj sjeverom, Ili porodi me kao srna na snijegu I zaboravi. Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2019 Dva dinara, druze Decurliji nasoj smisljasmo imena voleh je sve vise svaki Bozji dan ubedih se najzad to je prava zena zajedno smo stedeli za stan, stedeli za stan Sedeo sam tako sam za nasim stolom sve sto iole vredi palo je u vodu opet me je zensko napravilo volom igrao sam samo epizodu, samo epizodu Ref. Htedoh da zaurlam, strcao sam dole nisam mog'o da izdrzim duze socijalni slucaj pred vratima WC-a rekao je dva dinara, druze, dva dinara, druze Mala nuzda jedan, a velika dva pogledom ga sasekoh ko macem izvinite, molim, pitao sam ja kol'ko kosta kad unutra placem, kad unutra placem Sedeo sam tako sam za nasim stolom sve sto iole vredi palo je u vodu opet me je zensko napravilo volom igrao sam samo epizodu, samo epizodu Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2019 Poslednja Igra Leptira Vrati Se Poslednja Igra Leptira Odlazis, ranim jutarnjim vozom karta u ruci, koferi puni stojimo nemo kraj tvog vagona ulaze ljudi gledam te poslednji put Ko da bi htela jos nesto reci usne se micu, a glasa nema hocu da pamtis sve nase dane promrzle prste i prvi sneg Ref. Vrati se, jer volis stvari koje volim i ja vrati se, neka me cuje pola sveta vrati se, necu da molim ja samo pevam vrati se, vrati Voz sporo krece s praznog perona vreme nas izdaje ko nikad pre samo jos ruka, otvoren prozor daljina brzo odnosi sve Pognute glave, krijuci bore zatvaram oci i vidim nju gubim se slepo u novom danu al' sve sto jesam ostace tu Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука