Jump to content

Његово величанство - загрљај!

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

• Одговори 290
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Некада је довољан само загрљај и да буде све у реду...

zagrljaj.jpg

http://pixelizam.com/wp-content/uploads/2013/04/zagrljaj.jpg

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
KDUBIDJ.jpg

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

11609754-hug-coupon.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Predivne su sličice :)
A inače, zbog ove otuđenosti koja je sve veća, od pre par godina imam jedan 'ritual' koji praktikujem svakog meseca. :)
Svakog 1. i 15. u mesecu izgrlim i izljubim meni drage ljude, porodicu, dobre prijatelje i kažem im koliko ih volim i koliko sam srećna što su prisutni u mom životu :aplauz: U početku su ljudi mislili da sam malko šiznula sto imam te izlive emocija, ali su nakon nekog vremena shvatili da je život isuviše kratak i da treba ljudima govoriti koliko nam znače :)

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 4 months later...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Zagrljaj

pleasing-couple-love-hug-wallpaper-edit.

Ako me ikada ne zagrliš, onako kako samo ti to umeš, osetiću i otići ću. Nikada nisam mogla da gledam da neko umire a da ne mogu da pomognem, pa makar to bila i strast.

Strast, kao početak nečeg većeg od nas. Strast kao želja za pronalaženjem suštine života u gubitku kontrole nad kolotečinom u umiranju. Plamen. Iskra života. 

Ljubav ne može postojati bez strasti. Strast umire bez ljubavi.

Strast je volja za životom. Uzbuđenje izazvano činjenicom da ćemo umreti. Strast je glad za punim osećajem života. Što je veći strah od gubitka života i ljubavi – veća je i strast. Ako ima ljubavi. Ako nema…. strast umire. Traži novu ljubav. Jednostavno je. A Ljubav? Ljubav je beskonačna nemerljiva energija, gorivo koje nas čini besmrtnima u nastojanju da zavolimo – sebe. Skinite maske vaspitanja, obrazovanja, lažnog morala. Koga zapravo volite? Volite sebe kada ste sa nekim ko vas čini dovoljno vrednim ljubavi u sopstvenim očima. Volite sebe kao požrtvovanog roditelja, dobrog domaćina, idealnog partnera koji čini srećnim biće koje mu se našlo na životnom putu…. Da, volite sebe. Drugi su vam potrebni da volite – sebe! Niko od nas nije umro kada je izgubio dragu osobu, osobu koju je voleo, zar ne?
Neću ja umreti bez tebe. Ni ti bez mene. Ali je ovako mnogo lepše i podnošljivije, zar ne? Vredni smo ljubavi u sopstvenim očima kada smo zajedno. Mane su nam gotovo izjednačene sa vrlinama jer se nekako nadopunjuju i čine zupčanike da se skoro savršeno okreću, bez puno buke…. Zagrli me najjače. Do granice bola, do granice kada se poremeti ritam udisaja. Toliko jako da tvoje srce nadjača moje. Toliko jako da me ne bole bodlje ni ožiljci od očerupanih krila. I ostani. Ostaću i ja. Preživećemo. Strasno voleći jedno drugo. A onda, naposletku, nežno ćemo voleti i ceniti sebe u nama. Ti u meni. I ja u tebi. Kada posle zajedničkih umiranja utonemo mirne duše u san sa nadom da će sutra biti vredno buđenja. 

Dobro jutro, mili… Ljubim mislima dok ti hrlim u zagrljaj.

http://www.necenzurisano.rs/zagrljaj/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...