Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Muke Kratose! Težak je život vas umetnika. Ronald and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Кад нема ко да нас облати, ту је Рапсоди. Ma.....шта се секирате злато је злато и у злату и у блату........ Ја то да више сиајте........онако блатњави............ Лапис Лазули and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 А листу прави мушкарац, јел’ тако? m? Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Kako to da si zaboravila keks, a prva si ga pomenula? ееее, Твердко, Твердко, тверда су некад женска сердца Кратос and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 m? реко, боље ћени да неки мушкарац прави списак на коме је прва она, па онда нико, него да исти прави жена, јер онда неће бити мушкарца Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Kako to da si zaboravila keks, a prva si ga pomenula? Zena NIKAD ne zaboravlja!Moze samo tako da ti se cini! Kaludjerovic Sreten and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 оно теолог јесам. Evo novog mog uživanja: u čitanju sprdanja Rapsodije sa teologijom Кратос, Рапсоди, Лапис Лазули and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 неће бити мушкарца Pa el se emancipujemo el jok?Ja sam mislila da je to poJenta! Ronald and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Prvo keks, a posle kaže polako i bez uzbuđivanja. Vedzba!Gore,dole!A ne tu sedite ceo dan za kompjuterima niko nista ne radi! Иван ♪♫, Ronald, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Vedzba!Gore,dole!A ne tu sedite ceo dan za kompjuterima niko nista ne radi! ma za gore je lako Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Evo novog mog uživanja: u čitanju sprdanja Rapsodije sa teologijom Па види брајкане, постоји академско богословље, које не мора бити осољено, е сад ако није осољено да ли је уопште богословље, па постоји академско осољено богословље, па академско неосољено, па онда неакадемско осољено, па неакадемско неосољено, комбинаторика је у питању има доста комбинација. А моје женско чим је женско значи да нема везе са богословљем.........ја то онако......Но битна је со............капиш.... И једна веома битна ставка, колико се може осољено богословити ако ниси целомудрена личност / целомудрен у смислу целовит / Е сад нешто сви ми можемо убости ............и ћорава кока неко зрно убоде.............. Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Evo novog mog uživanja: u čitanju sprdanja Rapsodije sa teologijom Ja vec odavno mislim da je ona jurodiva:-) Рапсоди, Kaludjerovic Sreten and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Па види брајкане, постоји академско богословље, које не мора бити осољено, е сад ако није осољено да ли је уопште богословље, па постоји академско осољено богословље, па академско неосољено, па онда неакадемско осољено, па неакадемско неосољено, комбинаторика је у питању има доста комбинација. А моје женско чим је женско значи да нема везе са богословљем.........ја то онако......Но битна је со............капиш.... И једна веома битна ставка, колико се може осољено богословити ако ниси целомудрена личност / целомудрен у смислу целовит / Е сад нешто сви ми можемо убости ............и ћорава кока неко зрно убоде.............. Rapsodija ipak treba malo citati i malo vise procitati kako bi se razumjela teologiija, jer ovo sa slanim i neslanim bogoslovljem si pretvorila u nekakvu kuvar teologiju, i tesko da te iko ista moze razumjeti, previse je tu jurodivosti, mozda ipak da pocnes malo sa onim sto se moze nauciti u nekakvim knjigama, da se spustis na taj nivo, i da uzivas u tome:-) Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 ma za gore je lako Sram te bilo Ivane! PS.U prvom razredu uciteljica kaze deci:Deco danas cemo uciti slovo P.Smislite neku rec koja pocinje na to slovo.Perica odmah dize ruku.-Ti Perice spusti ruku,jer ni za slovo K jos nisi doveo oca u skolu. Драшко, Иван ♪♫, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Сетих се нечега, да чупамо тему из жуте штампе: - Волим да сређујем животни простор, дом (правим разлику између куће и дома). Не мислим на чишћење и прање прозора, већ на промену распореда намештаја, убацивање новог, са задовљством сам правим и склапам полице, ормаре... Колико финансије дозволе, наравно. Такође трава, жива ограда, тешко почињем али велико задовољство осећам када завршим. Лепо је видети да си урадио нешто лепо и корисно. - Неизмерно волим да слушам старије људе, њихова животна искуства и догађаје из прошлости. Поготово необразоване, сељаке (кажем то са највећим уважавањем и великом љубаљу), људе који су одрастали у немаштини, који су животе дали земљи (не земљи као држави) и од ње чекали заслужену награду... Каква толина сија из таквих људи. Нажалост, све ређе сам у прилици и да уживам у томе. Anika, Рапсоди, kordun and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука