Jump to content

У чему највише уживате....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Muke Kratose!

Težak je život vas umetnika. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Кад нема ко да нас облати, ту је Рапсоди. :tongue:

Ma.....шта се секирате  злато је злато и  у злату и у блату........

Ја то да више сиајте........онако блатњави............ :smeh2:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Kako to da si zaboravila keks, a prva si ga pomenula?   :ani_biggrin:

Zena NIKAD ne zaboravlja!Moze samo tako da ti se cini! :ani_biggrin:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Prvo keks, a posle kaže polako i bez uzbuđivanja.

:scratch_head:

Vedzba!Gore,dole!A ne tu sedite ceo dan za kompjuterima niko nista ne radi! :D

Подели на овим сајтовима

Evo novog mog uživanja: u čitanju sprdanja Rapsodije sa teologijom :smeh1:

43601939.jpg

Па види брајкане, постоји академско богословље, које не мора бити осољено, е сад ако није осољено да ли је уопште богословље, па постоји академско осољено богословље, па академско неосољено, па онда неакадемско  осољено, па неакадемско неосољено, комбинаторика је у питању има доста комбинација. А моје женско чим је женско значи да нема везе са богословљем.........ја то онако......Но битна је со............капиш.... :smeh1:

И једна веома битна ставка, колико се може осољено богословити ако ниси целомудрена личност / целомудрен у смислу целовит / Е сад нешто сви ми можемо убости ............и ћорава кока неко зрно убоде.............. ;)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Evo novog mog uživanja: u čitanju sprdanja Rapsodije sa teologijom :smeh1:

43601939.jpg

Ja vec odavno mislim da je ona jurodiva:-)

Подели на овим сајтовима

Па види брајкане, постоји академско богословље, које не мора бити осољено, е сад ако није осољено да ли је уопште богословље, па постоји академско осољено богословље, па академско неосољено, па онда неакадемско  осољено, па неакадемско неосољено, комбинаторика је у питању има доста комбинација. А моје женско чим је женско значи да нема везе са богословљем.........ја то онако......Но битна је со............капиш.... :smeh1:

И једна веома битна ставка, колико се може осољено богословити ако ниси целомудрена личност / целомудрен у смислу целовит / Е сад нешто сви ми можемо убости ............и ћорава кока неко зрно убоде.............. ;)

Rapsodija ipak treba malo citati i malo vise procitati kako bi se razumjela teologiija, jer ovo sa slanim i neslanim bogoslovljem si pretvorila u nekakvu kuvar teologiju, i tesko da te iko ista moze razumjeti, previse je tu jurodivosti, mozda ipak da pocnes malo sa onim sto se moze nauciti u nekakvim knjigama, da se spustis na taj nivo, i da uzivas u tome:-)

Подели на овим сајтовима

ma za gore je lako :)))

Sram te bilo Ivane!

PS.U prvom razredu uciteljica kaze deci:Deco danas cemo uciti slovo P.Smislite neku rec koja pocinje na to slovo.Perica odmah dize ruku.-Ti Perice spusti ruku,jer ni za slovo K jos nisi doveo oca u skolu.

:))):ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Сетих се нечега, да чупамо тему из жуте штампе:

- Волим да сређујем животни простор, дом (правим разлику између куће и дома). Не мислим на чишћење и прање прозора, већ на промену распореда намештаја, убацивање новог, са задовљством сам правим и склапам полице, ормаре... Колико финансије дозволе, наравно. Такође трава, жива ограда, тешко почињем али велико задовољство осећам када завршим. Лепо је видети да си урадио нешто лепо и корисно.

- Неизмерно волим да слушам старије људе, њихова животна искуства и догађаје из прошлости. Поготово необразоване, сељаке (кажем то са највећим уважавањем и великом љубаљу), људе који су одрастали у немаштини, који су животе дали земљи (не земљи као држави) и од ње чекали заслужену награду... Каква толина сија из таквих људи. Нажалост, све ређе сам у прилици и да уживам у томе.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...