JESSY Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 ....ја , рецимо, слабо памтим имена, а и лица....једино ако је неко упечатљиво лице.... ....обично први пут име и не чујем..... ...али то не значи да радим то из неких лоших намера, типа ароганције, уображености и сл. а ви? Лидија Миленковић, Sara", Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 лица да имена не keka је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 22:33, Драшко рече имена не јел` ти буде некад непријатно због тога?мени понекад,,,,испадне да ме не интересује .....али није то.... ...а некад једноставно неко име не могу да упамтим....или га прекрстим.....хахаха Sara", keka and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 22:33, Драшко рече лица да увек?...мени се чак деси да и кад сретнем неке особе које дуже времена ппознајем, нисам сигурна да су оне.... Sara" је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 22:35, Joана рече јел` ти буде некад непријатно због тога? мени понекад,,,,испадне да ме не интересује .....али није то.... ...а некад једноставно неко име не могу да упамтим....или га прекрстим.....хахаха скоро увек морам још једном да питам за име лица добро памтим али све чешће виђам јако познате људе које не знам где да сместим :.mislise. Саша од Москве, Sara", keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 22:38, Драшко рече али све чешће виђам јако познате људе које не знам где да сместим :.mislise. хахаха.....да и то је један од рпоблема.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 22:33, Драшко рече лица да имена не isto Drale kod mene je to specificno sto se tice imena.... neka imena odmah upamtim jer me asociraju na osobe koje vec znam i drage su mi... a ostala.... pih... po deset puta pitam... a onda vise i ne pokusavam nego im nadenem neki nadimak svojstven samo njima 4chsmu1 a lica pamtim odlicno "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 22:41, keka рече a lica pamtim odlicno значи, ти и Драле сте рођени за детективе.....хаха Драшко and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 :.mislise. moze biti... moze biti... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 22:43, Joана рече значи, ти и Драле сте рођени за детективе.....хаха ја памтим доста ствари једно време сам шокирао људе на академији, типа знам им име и презиме, шта су свирали на пријемном, ако сам слушао увек буде онако ххехе шокинг мало keka and Sara" је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 22:48, Драшко рече ја памтим доста ствариbravo....kazem ja da si ti promasio profesiju.....sad bi imao vise para.... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Lica pamtim uvek,a imena brzo zaboravim......a posebno ako su tipična...npr.Marko,Miloš,Marija,Milica....ta imena najbrže zaboravim,zato što se mnogi ljudi tako zovu ,pa mozak registruje to kao još jedan podatak za skladištenje u folder "nebitno"...ili "manje bitno"...ali neobična imena su mi u foldreru "novo" i ona lakše dolaze u sećanje,a posebno ako me neka osoba interesuje iz nekog razloga.....to ime ću teško da zaboravim.... Pamtim slike......moje celo pamćenje je zapravo u nekim slikama ..... JESSY and keka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 On 4. 8. 2013. at 22:58, Joана рече bravo....kazem ja da si ti promasio profesiju.....sad bi imao vise para.... ех не бих положио тај пријемни из више разлога "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 ne pamtim lica, a imena samo kad ih prekrstim rasejana sam oduvek (dobar lek protiv zlopamćenja) redovno stanje: gledam nekog,poznat mi je,da li da se javim da li da ćutim,nemam pojma da li je neko sa tv ili iz života, da li je ok ili je hejter, lost in space I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 On 4. 8. 2013. at 22:36, Joана рече увек? ...мени се чак деси да и кад сретнем неке особе које дуже времена ппознајем, нисам сигурна да су оне.... da,razumem te apsolutno. najludja mi je situacija kad nekog gledam belo a kad mi se predstavi krenem da ga grlim zaboravljam lica sasvim dragih ljudi ali ne zaboravljam ljude i ljubav On 4. 8. 2013. at 22:48, Драшко рече ја памтим доста ствари једно време сам шокирао људе на академији, типа знам им име и презиме, шта су свирали на пријемном, ако сам слушао увек буде онако ххехе шокинг мало ja zapamtim šta je neko svirao (pevao,pričao,radio) ili bolje reći,zapamtim kako je to radio (da li je bilo dobro,prijatno,kakva osećanja je izazvalo) ali ne i kako je izgledao I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука