Jump to content

Памтите ли имена и лица приликом упознавања....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

....ја , рецимо, слабо памтим имена, а и лица....једино ако је неко упечатљиво лице....

....обично први пут име и не чујем.....

...али то не значи да радим то из неких лоших намера, типа ароганције, уображености и сл.

а ви?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 4. 8. 2013. at 22:33, Драшко рече
имена не
јел` ти буде некад непријатно због тога?

мени понекад,,,,испадне да ме не интересује .....али није то....

...а некад једноставно неко име не могу да упамтим....или га прекрстим.....хахаха

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

лица да
увек?

...мени се чак деси да и кад сретнем неке особе које дуже времена ппознајем, нисам сигурна да су оне.... joooj

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 4. 8. 2013. at 22:35, Joана рече

јел` ти буде некад непријатно због тога?

мени понекад,,,,испадне да ме не интересује .....али није то....

...а некад једноставно неко име не могу да упамтим....или га прекрстим.....хахаха

скоро увек морам још једном да питам за име

лица добро памтим

али све чешће виђам јако познате људе које не знам где да сместим  :.mislise.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 4. 8. 2013. at 22:38, Драшко рече
али све чешће виђам јако познате људе које не знам где да сместим :.mislise.
хахаха.....да и то је један од рпоблема....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

лица да

имена не

isto Drale  :D

kod mene je to specificno sto se tice imena....

neka imena odmah upamtim jer me asociraju na osobe koje vec znam i drage su mi...

a ostala.... pih... po deset puta pitam... a onda vise i ne pokusavam nego im nadenem neki nadimak svojstven samo njima  4chsmu1

a lica pamtim odlicno  :D

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

On 4. 8. 2013. at 22:41, keka рече
a lica pamtim odlicno :D
значи, ти и Драле сте рођени за детективе.....хаха

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 4. 8. 2013. at 22:43, Joана рече

значи, ти и Драле сте рођени за детективе.....хаха

ја памтим доста ствари

једно време сам шокирао људе на академији, типа знам им име и презиме, шта су свирали на пријемном, ако сам слушао

увек буде онако

ххехе

шокинг мало ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

On 4. 8. 2013. at 22:48, Драшко рече

ја памтим доста ствари

bravo....kazem ja da si ti promasio profesiju.....sad bi imao vise para....
  • Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Lica pamtim uvek,a imena brzo zaboravim......a posebno ako su tipična...npr.Marko,Miloš,Marija,Milica....ta imena najbrže zaboravim,zato što se mnogi ljudi tako zovu ,pa mozak registruje to kao još jedan podatak za skladištenje u folder "nebitno"...ili "manje bitno"...ali neobična imena su mi u foldreru "novo" i ona lakše dolaze u sećanje,a posebno ako me neka osoba interesuje iz nekog razloga.....to ime ću teško da zaboravim....

Pamtim slike......moje celo pamćenje je zapravo u nekim slikama .....

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 4. 8. 2013. at 22:58, Joана рече

bravo....kazem ja da si ti promasio profesiju.....sad bi imao vise para....

ех

не бих положио тај пријемни из више разлога :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

ne pamtim lica,

a imena samo kad ih prekrstim joooj

rasejana sam oduvek (dobar lek protiv zlopamćenja)

redovno stanje:  gledam nekog,poznat mi je,da li da se javim da li da ćutim,nemam pojma da li je neko sa tv ili iz života, da li je ok ili je hejter,

lost in space

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

On 4. 8. 2013. at 22:36, Joана рече

увек?

...мени се чак деси да и кад сретнем неке особе које дуже времена ппознајем, нисам сигурна да су оне.... joooj

da,razumem te apsolutno.

najludja mi je situacija kad nekog gledam belo a kad mi se predstavi krenem da ga grlim

zaboravljam lica sasvim dragih ljudi

ali ne zaboravljam ljude i ljubav

On 4. 8. 2013. at 22:48, Драшко рече

ја памтим доста ствари

једно време сам шокирао људе на академији, типа знам им име и презиме, шта су свирали на пријемном, ако сам слушао

увек буде онако

ххехе

шокинг мало ;)

ja zapamtim šta je neko svirao (pevao,pričao,radio) ili bolje reći,zapamtim kako je to radio (da li je bilo dobro,prijatno,kakva osećanja je izazvalo)

ali ne i kako je izgledao 

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...