Zero Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Covek je tak'a zivina, sve zaboravlja. Tak'a je to strvina. Човек Жоја, Зосима, Agaton Vuzman and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Omiljeni Al Pacino i Miris zene Jedna od mnogih dobrih scena: Tango! Alegzandar, Човек Жоја and Данче* је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Одличан филм, а ево и понајбоље сцене из истог: Данче* and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 @Караконџула Bravo i za film i za scenu! Uzgred, ovaj Mima Karadzic izgleda tako kao da ce svakog casa nekog da nabode rogovima. Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 ... Она је много боља од ове шангајске верзије; 7 шпилова; Уобичајно; Слажем отворено-затворено; Слажем затворено-отворено; Играм затворено; Ко има затвор? Како их само спретно меша; Само без трикова! Стари коцош; Видовити Сале; Немам затвор; Ко је? Ја сам, флорами; Са виолинским кључем? Немам флорами, зовем трисуларсу; Имате трисуларсу? Жандар превртач; Не поседујем; Кеца на жандара превртача!? Новац, и играмо даље; Хоћете имати да ми позајмите кад се истапирам? Могу да рачунам на Вас? Ово је невероватно, кец на жандара превртача! Е ја ћу сада, ја ћу сада, ја ћу сад Попокатепетл; Попокатепетл? Јесте; Покривам, и још два; Шта је смешно, шта је смешно побогу, играмо о новац? И покривам; Седам на попа; Седаш на попа? Невероватно; Саша, без седања; Па ви сте невероватни, па вас и карта иде; Добро; Не мора да значи, не мора да значи; Браво мајсторе, навијам за тебе; Чучим на даму... https://www.youtube.com/watch?v=1k2zBzaPR7g Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 7, 2015 Пријави Подели Написано Јул 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=3v7FxcVgV2A Снежана, Човек Жоја, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
............. Написано Јул 7, 2015 Пријави Подели Написано Јул 7, 2015 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Dracula - Dead And Loving It Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 зеленизуб and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 On 2. 6. 2015. at 5:38, зеленизуб рече Са виолинским кључем? Немам флорами, зовем трисуларсу; :1503348ufz3z4yl5d: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 On 13. 12. 2014. at 12:48, Adelaida рече opet sam htela isto da postavim.... ali evo jos jedne.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука