Рапсоди Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Ne mogu da zaledim scenu iz filma /SLučaj Harms / upad, pad andjela ..../1987/ Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 6, 2016 Пријави Подели Написано Април 6, 2016 Scena u kojoj Petar Bozovic gura lopatom Miru Furlan, koju je drmnula struja na mesalici, i kaze ''Nisam ja Tesla!'' ce uvek biti smesna... Alegzandar, Драшко and Давор73 је реаговао/ла на ово 2 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Иначе читав филм ми је омиљена сцена, али ето, ова сцена је повезана са самим крајем који каже - Ја сам ваша будућност! Давор73, АлександраВ and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 34 minutes ago, Караконџула рече Иначе читав филм ми је омиљена сцена а мени овај Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 чекај стани пази види ево гледај Светислав Павловић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Караконџула and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 2 minutes ago, Караконџула рече чекај стани пази види ево гледај невероватни Брстина Караконџула and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 13, 2016 Пријави Подели Написано Јул 13, 2016 Караконџула and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 Alegzandar and Давор73 је реаговао/ла на ово 1 1 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука