Биљана Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Николa, arizan, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Иван Ивковић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 YOKA and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Ostala je u sjećanju vrlo Дуња је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Gagi, Milena B. and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gagi Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Po meni jedna od jako dobrih ali i potresnih scena. Ružica je vrhunski glumac na domaćem terenu. Odigrala je mnooogoo dobrih uloga. Zato mi i jeste jedna od 3 omiljene glumice.Ona je sada sa anđelima. Bog je blagoslovio. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 ivanaika and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gagi Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 DA! definitivno pomeni najbolja scena je 2:45 Дуња and ines је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука