Jump to content

Kako je izgledala računarska revolucija made in YU

Оцени ову тему

Препоручена порука

ЛОЛА у гимназији и ТИм исто (ваљда)

црни екран, зелена слова.....информатика

непримењива до бола! ;) тада

Cool! :)

Ja sam radio i sa TIM 011 i sa PC u skoli,ali TIM me je toliko odusevio da i dan danas na total commanderu imam crni background i zelena slova.

A ja sam uspela da spalim bratovljev Spektrum, jer sam preskočila transformator, i stavila utikač dajrekt na 220V. Mislim da je Spektrum bio predviđen za 30V :) Dan-danas, kad nesto prebacujem bratu, on mi kaže: "A ti si meni spalila kompjuter kad si imala tri godine" :D

Pa naravno,mala skorpijica :aplauz:

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Баш прекјуче причам са једним колегом и поменем како морали сами да правимо рачунаре и тако научили пуно јер увоз није био дозвољен.

Ето видиш да је комунизам добар. Подстиче те да се сналазиш, да будеш креативан и да много научиш. А капитализам само ствара конзумерске зомбије.

Подели на овим сајтовима

Ето видиш да је комунизам добар. Подстиче те да се сналазиш, да будеш креативан и да много научиш. А капитализам само ствара конзумерске зомбије.

Ја сам чуо да су се људи враћали из концентрационих логора са преко 10 изучених заната у рукама.

Иначе, још сам чуо да се људи са ових простора јако добро сналазе на берзама на западу. Да ли зато што су навикли на стресне ситуације или нешто друго, не знам.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...