Jump to content

dr Branislav Mihajlovic

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hteo bih da vas priupitam za ovog coveka,ako je neko pratio njega i njegov rad.Ja sam slucajno naleteo na njegova predavanja na ytubu,dosta su mi se svidela al rekoh da proverim za svaki slucaj da nije neki otpadnik ili sektas,da se ne zamajavam dzabe.Konkretno,mislim na ovo predavanje :

http://www.youtube.com/watch?v=3mMspGKmYrc

Подели на овим сајтовима

Desna ruka doktora primarijusa specijalikusa Miroljuba Petrovica. 

Propagator kreacionizma, metoda alternativnog lijecnja raznim preparatima koje naravno prodaje firma koju drze on i doktor geologije Miroljub. 

Pa ti sad vidi. :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Desna ruka doktora primarijusa specijalikusa Miroljuba Petrovica. 

Propagator kreacionizma, metoda alternativnog lijecnja raznim preparatima koje naravno prodaje firma koju drze on i doktor geologije Miroljub. 

Pa ti sad vidi. :)

Pa da to je taj fazon,ovako sve mnogo lepo izgleda odmah sam posumnjao da ne moze biti totalno istinito.Mada,ponavljam,konkretno ovo predavanje je po meni veoma dobro i tacno.

Hvala ti,svakako. :)

Подели на овим сајтовима

Pa da to je taj fazon,ovako sve mnogo lepo izgleda odmah sam posumnjao da ne moze biti totalno istinito.Mada,ponavljam,konkretno ovo predavanje je po meni veoma dobro i tacno.

Hvala ti,svakako. :)

Znam da ima serije u kome nastupa kao doktor, sve lijepo prica barata nekim terminima o zdravlju, sta uzrokuje rak, kako se stvara masnoca itd...i taman pomislis ovaj zna sta prica, vodi svoj posao, doktor je covjek i onda odjednom drugi video gdje prica o starozavjetnoj istoriji, sta je bilo sa Petrom u Jordanu i tralala. Dakle onaj primjer kad neko sve zna, i sve razumije nema veze koje je struke. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Znam da ima serije u kome nastupa kao doktor, sve lijepo prica barata nekim terminima o zdravlju, sta uzrokuje rak, kako se stvara masnoca itd...i taman pomislis ovaj zna sta prica, vodi svoj posao, doktor je covjek i onda odjednom drugi video gdje prica o starozavjetnoj istoriji, sta je bilo sa Petrom u Jordanu i tralala. Dakle onaj primjer kad neko sve zna, i sve razumije nema veze koje je struke.

Pa da,laz obmotana istinom,najgora kombinacija.

To je i svrha ovog foruma,da se proveri kod nekoga ko zna a ne kao za onaj film Digitalni andjeo sto sam gledao pa nisam 3 dana spavao ko covek :D

Подели на овим сајтовима

Da to je klasika, malo istine upakovane sa mnogo lazi. 

Nas narod, a i ne sam on, vec generalno ljudi vole da slusaju predavanja o zdravlju, onda kad ih naviknes da te slusaju, pocnes malo pricas o istoriji Biblije, pa kad se jos naviknu pocens malo da ima ubacujes i price o tome kako treba vjerovati, kakva je prva vjera i onda ubjede narod da su oni neki vjerski autoriteti. Mnogo ljudi je na ovaj nacin upecano od strane Miroljuba Petrovica, koga mnogi zabludjeli dozivljavaju kao autoriteta u vjeri, pa mu se obracaju za koje kakva pitanja za koja on uopste nije kompetentan da odgovori. 

Ma koliko neko da prica o nekoj konkretnoj stvari, medicini, nauci uvjerljivo a onda pocne u produzetku da propagira neku religiju, ideologiju i sta znam...odmah to njihovo "znanje" treba uzeti sa rezervom, Jer cesto u vecini slucajeva pokazuje se da je i to osnovno znanje takodjer lazno. 

Подели на овим сајтовима

A toga ce sve vise biti,internet kao takav daje svima mogucnost oglasavanja.Licno mi se desavalo da na jednom sajtu pravoslavnom nailazim na kontradiktorna objasnenja (odgovora) na isto pitanje,tako da sve vise pomisljam da i ne treba citati puno te stvari.Sto je Patrijarh Pavle znao da kaze,sto nam je potrebno za spasenje,to ce vec nekako i doci do nas...Ovako moze covek da se upetlja kao pile u kucine,pa se tesko posle iscupati...

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Овог човека слушам први пут и баш данас, ово је добро предавање, посебно истинито и могуће је да натприродну интервенцију Творца морамо тражити...и добити.

Ко жели може имати користи од предавања, ја сам добила одговоре на нека питања. Онај коме се не свиђа, може да заобиђе.

https://www.youtube.com/channel/UCNOCbw41t5_mLKR3tvV-XkQ

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

А ти требаш да прођеш кроз менталну детоксикацију да очистиш свој ум од отровних мисли о другима. И престанеш да трујеш своју садашњост и будућност. Веруј ми.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Прва сам се вратила на стару тему из 2013, пошто се мени ниси обратио, пошто се теби нисам обратила.

Још једна тема о доктору и контрадикторне изјаве учесника и то за три године:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Тања1 рече

Прва сам се вратила на стару тему из 2013, пошто се мени ниси обратио, пошто се теби нисам обратила.

Још једна тема о доктору и контрадикторне изјаве учесника и то за три године:

Nisi se meni obratila?:)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...