Jump to content

ЖРУ дворац

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 31. 7. 2013. at 11:40, Doublebreath рече

Alli Lady...pa mi smo vec u Engleskoj.

Malo se izdigao dvor

zemlju i nebo spaja

zemlju tek toliko da

dodirne drzave sve...

...a nebo toliko da

u ljubavi ne moze da mre.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Шта је сад ово ... чујем коња топот, аааа ...неко одлази, а чујем и ропот.... :.mislise. Овај овде дрема... Volim_Sina_Bozjeg

Гле, никога нема... тишина кобна, цео замак шути...Оооооо, чудесни су пути, како стигох овде, како се обретох... уморан сам, ваљда, 

па то с ума сметох... joooj

Ја, син мутнога ловца, краљев сестрић ...казујем се свима...   Муња КОБилић ... излазим на сцену

hqdefault.jpg?feature=og

ХОЋЕТЕ ЛИ ГОСТА ...???

за данас је доста Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Гле, јунака старог, мога Доброг Деда, е, добра ти срећа, ти, старино седа 8086.gif ...

но, где су остали, нишчи и убоги, ... ???

где су великаши, где су  дворске даме...???

мутиводе, жбири, барабе и ини ...???

алапаче, слепци, псари, соколари...???

Подели на овим сајтовима

Ali Lady...pa mi smo vec u Engleskoj.

Htela je sigurno da kaze da ide u Irsku, i to skroz na sever. 4chsmu1

Negde, mislim, u ovaj zamak...

http://www.budgettravel.com/feature/the-real-castles-of-ireland,43/

PH2009090402155.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 31. 7. 2013. at 12:24, obi-wan рече

Htela je sigurno da kaze da ide u Irsku, i to skroz na sever... 4chsmu1

Krotki će naslediti zemlju :)

Подели на овим сајтовима

Ali Lady...pa mi smo vec u Engleskoj.

joooj .....Oprostite lejdi Lari.....teško mislm ovih dana......oslabela sam usled patnje...jer ja  više ne znam ni ko sam ni gde sam,ni kamo idem.... 

(Zbunjena Lejdi progovara iz kočije koja je već krenula...Provlači svoju belu ruku kroz prozor kočije i maše  ..... :cmizdrenje: )

:351780:

Подели на овим сајтовима

(dok se kocija udaljava, Boldrik - zenskaros inace, no ipak negde iznutra duboko castan i srdacan covek - zabacuje lagano ogrtac, i cini jedan naklon glavom prema ledi Lari)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 31. 7. 2013. at 12:37, obi-wan рече
(dok se kocija udaljava, Boldrik - zenskaros inace, no ipak negde iznutra duboko castan i srdacan covek - zabacuje lagano ogrtac, i cini jedan naklon glavom prema ledi Lari)

Lejdi  podiže pogled ispod šešira sa rozom mašnom od satena i blago klimne glavom....kako uopšte i pristoji pravoj dami 

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 31. 7. 2013. at 12:33, Lara рече

joooj .....Oprostite lejdi Lari.....teško mislm ovih dana......oslabela sam usled patnje...jer ja  više ne znam ni ko sam ni gde sam,ni kamo idem.... 

(Zbunjena Lejdi progovara iz kočije koja je već krenula...Provlači svoju belu ruku kroz prozor kočije i maše  ..... :cmizdrenje: )

Dobro je tu si odlaziš zdrava...

...nisam potpuno miran

ali ne mori me više glava.

Kralju ću se javiti da sam došao

glasnik sam njegov verni i pošteni.

(odlazim da se za kraljeve dvore spremim

a to podrazumeva dezinfekciju losionom

posle brijanja žvake za pranje zuba

miris i sveža košulja)

Подели на овим сајтовима

Boldrik se zatim okrece ka svima koji su ispratili ledi Laru, i zabrinuto progovara:

"Nego, gospodo moja, oprostite sto vam remetim misli, dadilja nasa Lidija rece mi da iz jednog ubogog sela malocas dojezdi glasnik na konju - decaka tamo imaju tesko bolesnog, i mole da vase milosti posalju stogod od zlata i srebra, ne bi li nejac mogla da se izleci"...

https://www.pouke.org/forum/topic/27861-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%9B-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BC-%D0%B4%D0%B5%D1%98%D0%B0%D0%BD%D1%83/

(predavsi pismo dvorskom glasniku da ga ovaj procita drugima, uzjase konja i odlazi prema dvorcu)

Подели на овим сајтовима

Okupio sam dvorane zadatak mi nie mio ali zahteva brzo delovanje srca vaših.

https://www.pouke.org/forum/topic/27861-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%9B-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BC-%D0%B4%D0%B5%D1%98%D0%B0%D0%BD%D1%83/

Pomozi Care Višnji!

Подели на овим сајтовима

On 31. 7. 2013. at 12:39, Lara рече
Lejdi podiže pogled ispod šešira sa rozom mašnom od satena i blago klimne glavom....kako uopšte i pristoji pravoj dami

Срце моје, чедо мило... (сад плаче стара дадиља :cmizdrenje:) ко зна дали ћу дочекати да опет видим моју девојчицу.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 31. 7. 2013. at 12:24, obi-wan рече

Htela je sigurno da kaze da ide u Irsku, i to skroz na sever. 4chsmu1

Kažu da su Irci inspirisani lepotom lady Lare stvorili pesmu :

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу