МилошБГ Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Oce Aleksandre citao sam zato i kazem da se nigde u tom aktu ne pominje da je tadasnji episkop pokusao ubistvo ili nalozio isto to,a to se ovde na ovoj temi provlaci. Stoga i kazem da ne treba to nigde ni olako pisati a pogotovo ne ovde,nista vise. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 "Епископ Артемије није показао очинску и пастирску љубав ни на Ђурђевдан 2006.г. када је од стране једног Србина, припадника косовске полиције који је касније осуђен, пуцано на свештеника Срђана Станковића, секретара ЕУО Епархије Рашко-Призренске, и његову малолетну децу и то истог дана када је отац Срђан пред Епископом Артемијем потврдио спремност да сведочи пред Синодском комисијом о неправилностима у Епархији. Истрага је утврдила да је Србин Бојан Дисић пуцао са циљем да застраши свештеника, иако су могуће жртве пуцања избегнуте само брзим маневром возила о. Срђана. Дисић је избегао затвор бегом са Косова и случај никада није у потпуности расветљен. Отац Срђан је пре тога као секретар ЕУО Епископу Артемију јасно скренуо пажњу на финансијске малверзације Протосинђела Симеона, али Епископ Артемије није реаговао на тако озбиљну пријаву од стране свога секретара, који је имао најпотпунији увид у пословање Епархије. Отац Срђан је, након тога, са петорицом архијерејских намесника потписао писмо Епископу Артемију од 2. маја 2006.г., али и тражио разрешење због проблема које је створио Епископ Артемије са Симеоном. Све је то било довољно да се Епископ Артемије очински и пастирски не осврне на покушај убиства и касније проблеме свога свештеника због тога, а посебно није показао пастирску пажњу према свештениковој малолетној деци и супрузи, који су претрпели шок услед очигледног покушаја убиства." Подвлачење је моје, текст је из: Акт о канонској одговорности рашчињеног Епископа Артемија, мај 2010. год. http://www.spc.rs/sr/akt_o_kanonskoj_odgovornosti_rascinjenog_episkopa_artemija_maj_2010_god Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Da upravo to ne govori o tome da je on nalozio ili pokusao bilo koga da ubije i da je odgovoran za pokusaj ubistva,valjda za to ne bi bio rascinjen nego uhapsen a ja sam se ovde na to osvrnuo,odnosno ovo Човек на врату носи одговорностз за покушај убиства четворочлане породице, за протеривање Свештеника који да није отишо такође би се нашао у сличној ситуацији као поменута породица; Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Da li je SPC nekada pokusala i pored svega da uspostavi neki formalni ili neformalni kontakt sa Artemijem? A drugo kako svi ti monasi, svestenici i sam Artemije finansijski opstaju nije mi jasno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Da li je SPC nekada pokusala i pored svega da uspostavi neki formalni ili neformalni kontakt sa Artemijem? A drugo kako svi ti monasi, svestenici i sam Artemije finansijski opstaju nije mi jasno? Наравно да је било. Разговарао је и патријарх са Артемијем. Не само да финансијски опстају, него и зидају цркве и манастире по Србији, називајући то "катакомбама". То упућује на сумњу да је у питању нечији добро финансирани пројекат да ослаби Цркву у Србији. Они тврде да их финансирају њихови верници. А шта је истина, време ће показати. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Da li je SPC nekada pokusala i pored svega da uspostavi neki formalni ili neformalni kontakt sa Artemijem? A drugo kako svi ti monasi, svestenici i sam Artemije finansijski opstaju nije mi jasno? Opstaju finansijske jer šiša svoje vernike kao ovce za pare i to mu dobro uspeva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Грешни Милоје, дијаспора, и сл. дају паре. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Prosto ne mogu da verujem da svi oni zive samo od Miloja i dobrovoljnih priloga. taj Miloje neki opasan tajkun, cime se on bavi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 taj Miloje neki opasan tajkun, cime se on bavi? Sta mislis sto ga zovu gresni? Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Претпостављам да и одавде стижу неке донације http://www.youtube.com/watch?v=izL2OP3B_2U Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Ja znam da taj gresni Miloje ima svoj restoran u Beogradu i Cacku Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Ja im video te njihove "crkve" par puta na slikama, u principu jesu katakombe, stave u garazu neku oltar, izidaju neku kao supicu i od tu prave liturgije... Nije da bas imaju neke pare.... feeble and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 A sta je sa Simeonom Vilovskim,gde je on? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Чисто ако некога занима, помиње се монах Артемије, па да не копирам само тај део, ево све. 4. Јун 2013. Саопштење за јавност Светог Архијерејског Сабора Српске Православне Цркве Млађони је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Prosto ne mogu da verujem da svi oni zive samo od Miloja i dobrovoljnih priloga. taj Miloje neki opasan tajkun, cime se on bavi? Успешан је привредник већ годинама. Кренуо је са две продавнице (радно време 24 сата). Једну од њих је проширио и почео повољно да продаје различита домаћа готова јела (слично као у Максију и осталим маркетима, само далеко већи избор и неупоредиво укусније), чиме је спасио бројне чачанске презапослене домаћице. Следећи успех чачаснког модела са храном, недавно је отворио и ресторанче у строгом центру Београда и рекао бих да му поприлично фино иде. Јефимија Крунић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука