Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Мени се свиђа, само ме занима ко ће да надгледа спровођење и евентуално санкционише толике људе.

Биће ту сигурно коцкара, ако прође,прошло је без казне, па следећи пут опет... и тако...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Razgovarao sam sa vlasnikom jednog lokala o ovome!

On kaže da će se lokali manji od 80 kvadrata(ne zna ni on da li se podrazumeva prostor za goste ili celokupna površina lokala) morati opredeliti da li su pušački ili nepušački!

Lokali veći od ove mere će morati da naprave vizuelnu podelu na pušački ili nepušački deo!

Ja ne vidim neki smisao u tome da pušač sedi za stolom do mene a da nismo fizički odvojeni!

Rekao bi da je ovaj zakon samo priprema za potpunu zabranu pušenja!

Па да , али прво нека угасе све индустрије дувана , па тек да забране а овако је , по мени тотална дискриминација пушача!

Подели на овим сајтовима

• Гости

jesam pusac, ali mi ovaj zakon ne smeta.....   0442_feel

konacno se zna gde moze da se pusi a gde ne moze,

a drago mi je sto ce se naplacivati kazne i za bacanje opusaka po ulici  0442_feel

е то да, траба да се казне такви који бацају пикавце , то толико ружно изгледа!

Подели на овим сајтовима

Дај, Марти, не узбуђуј се. Колико само ми закона имамо у овој земљи који сусјајни на папиру, али се уопште не спроводе, нити се примењују казне за кршење тих закона.

Ово ће бити мало актуелно пар дана, и после све по старом  0442_feel

Баш јутрос гледам на станици, запалила жена цигарету и опуштено дувџи док чека бус, и замишљам како је са леђа препада неки Контролор и пише јој казну што пуши на улици, а она сва забезекнута, не зна шта је снашло, никад чула за нови закон ... 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Превише ригорозно. Рецимо, домар (рецимо да су лекари савесни па да не пуше) у дому здравља нема решења ако не може да остави пушење. Не може у згради, не може у дворишту па стварно нема излаза. Фашизам.

Pa ako radis u domu zdravlja i nameravas da pusis onda stvarno. I ja se slazem da je fasizam, ali ono sto pusaci rade nepusacima.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

запалила жена цигарету и опуштено дувџи док чека бус, и замишљам како је са леђа препада неки Контролор и пише јој казну што пуши на улици, а она сва забезекнута, не зна шта је снашло, никад чула за нови закон ... isus-sinai

pusenje na ulici je dozvljeno  0102_laugh
Подели на овим сајтовима

запалила жена цигарету и опуштено дувџи док чека бус, и замишљам како је са леђа препада неки Контролор и пише јој казну што пуши на улици, а она сва забезекнута, не зна шта је снашло, никад чула за нови закон ... isus-sinai

pusenje na ulici je dozvljeno  0102_laugh
А јел обезбеђено милион уградних бетонских пиксли да после баце опушке ?  greengrin
Подели на овим сајтовима

е то да, траба да се казне такви који бацају пикавце , то толико ружно изгледа!

Mnogo je ruzno kada bacaju pikavce, pogotovo po travnatim povrsinama u parkovima.

I stari i mladi ljudi imaju ruznu naviku da ih bacaju gde stignu....

А јел обезбеђено милион уградних бетонских пиксли да после баце опушке ?  0102_laugh

Valjda jeste  isus-sinai

A imaju i kante, pun ih je grad  greengrin

Подели на овим сајтовима

"Зли језици" кажу да иза антипушачке кампање запрво стоји нарко-мафија (наравно не ситни глодари и дилери него она чувена државно-медицинска спрега која је претворила то у индустрију). Осим тога, свака прохибиција је увек доносила енормне профите у "сивим зонама." Лично, нисам пушач нити сам то икада био, али стварно не видим ни разлог ни оправдање за овакву свеопшту хистерију. Рационална држава би једноставно на промет алкохола и дувана увела високе пореске стопе на луксуз (што ови производи de facto и јесу), а не би ништа ни забрањивали нити би било кога прогањали. ЕУ због које се ово све наводно ради је једна хипербирократизована структура која све више почиње да подсећа на Совјетски Савез са свим тим регулативама и бесмисленим "препорукама" које појединца третирају као идиота.

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

HLEBA I CIGARA

Demokrate Srbije

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...