Драшко Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 хвала Џо погледавши клипове опет имам утисак да су му јаке идеје, погађа у доста мета, али и стомак се мало преврне на неке реченице ако неко има нешто за рећ нек изволи ако нема, поставите ваша питања тј. напишите о коме/чему вас занимају мишљења других, изволите "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ja imam Pitanje Sta mislite o hriscanima ? Ja sam mislila da se drze jevandjelja , i da vole sve ljude bez obzira na njihove grehe , kad ono medjutim ..... I stalno mi je u glavi recenica ko nije gresan nek prvi baci kamen Negde sam izgleda zalutala није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Sta mislite o hriscanima ? Хм, познајем веома добре Хришћане е сад, питање је да ли сам ја Хришћанин у суштини, у срцу, поступцима..... чини ми се да људе не делим на верујуће и неверујуће љубав се не налази баш често, тако да.........зависи од нас како осећамо љубав љубав је милост Лидија Миленковић, keka, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ja imam Pitanje Sta mislite o hriscanima ? Ja sam mislila da se drze jevandjelja , i da vole sve ljude bez obzira na njihove grehe , kad ono medjutim ..... I stalno mi je u glavi recenica ko nije gresan nek prvi baci kamen Negde sam izgleda zalutala ne treba biti strog, kako ide ono: neki ljudi(događaji) su blagoslov neki lekcija it`s much easier that way Gordana ., Биљана, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ja imam Pitanje Sta mislite o hriscanima ? Ja sam mislila da se drze jevandjelja , i da vole sve ljude bez obzira na njihove grehe , kad ono medjutim ..... I stalno mi je u glavi recenica ko nije gresan nek prvi baci kamen Negde sam izgleda zalutala Mislim da mesas hriscanstvo sa hipi komunom 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Mislim da mesas hriscanstvo sa hipi komunom 4chsmu1 Mislim da ne mislis dobro није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 ne treba biti strog, kako ide ono: neki ljudi(događaji) su blagoslov neki lekcija it`s much easier that way Much easier није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Mislim da ne mislis dobro Molicu obrazlozenje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ja imam Pitanje Sta mislite o hriscanima ? Ja sam mislila da se drze jevandjelja , i da vole sve ljude bez obzira na njihove grehe , kad ono medjutim ..... I stalno mi je u glavi recenica ko nije gresan nek prvi baci kamen Negde sam izgleda zalutala Što reče Gandi: "Dopada mi se vaš Hristos, ali mi se ne dopadaju vaši hrišćani. Vi hrišćani niste kao vaš Hrist." Tako nešto... Ali ima i dobroh hrišćana, Ljudi sa veliko "Lj". Ja verujem da čovek pre svega može i treba da bude čovek, bez obzira ko bio i u šta/koga verovao. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Molicu obrazlozenje... Kad ti objasnis svoje misljenje ja cu ti vrlo rado odgovoriti A tvoje misljenje je da mesam hriscanstvo sa hipi komunom Dakle izvoli keka је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Kad ti objasnis svoje misljenje ja cu ti vrlo rado odgovoriti A tvoje misljenje je da mesam hriscanstvo sa hipi komunom Dakle izvoli Ako li ti sagreši brat tvoj, idi i pokaraj ga među sobom i njim samim; ako te posluša, dobio si brata svog. (Matej 18:15) A koji greše pokaraj ih pred svima, da i drugi imaju strah. (1. Timotiju 5:20) Ljubav da ali ljubav nije povladljivanje u glupostima...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ako li ti sagreši brat tvoj, idi i pokaraj ga među sobom i njim samim; ako te posluša, dobio si brata svog. (Matej 18:15) A koji greše pokaraj ih pred svima, da i drugi imaju strah. (1. Timotiju 5:20) Ljubav da ali ljubav nije povladljivanje u glupostima...... Не знам како би овај цитат у данашње време разумели они који никад нису читали Св.Писмо и не разумеју у ком контексту су оне речи... Сад замисли да ово прочиташ на геј паради Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Verovatno bi se svi krstili..... 0110_hahaha s obzirom na savremenu konotaciju reci karanje..... Баба and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Verovatno bi se svi krstili..... 0110_hahaha s obzirom na savremenu konotaciju reci karanje..... Ал : A koji greše pokaraj ih pred svima, da i drugi imaju strah Мислим пробај само замислити реакцију маса на овај цитат. Оно свечано изађеш онако пун ревности и пијетета пред светину и узмеш и прочиташ ово. Стварно не знам каква би била реакција. Драшко and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ал : A koji greše pokaraj ih pred svima, da i drugi imaju strah Мислим пробај само замислити реакцију маса на овај цитат. Оно свечано изађеш онако пун ревности и пијетета пред светину и узмеш и прочиташ ово. Стварно не знам каква би била реакција. Možda bi to i imalo efekta... SHADOWS OF THE LIGHT, Драшко and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука