Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ко је то ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Po porodicnom dogovoru nas televizor je zavrsio na tavanu aprila prosle godine.I mnogo nam je lepo od kad ga negledamo.Zakljucili smo da ne zelimo da nase misljenje formira jedna kutija.Sita sam emisija tipa Veliki Brat,Menjam zenu,raznih folk parada,farmi,Trenutaka istine itd itd.....Sve je manje kvalitetnih emisija,naucnog i dokumentarnog programa,duhovnih tribina.Sa televizije su totalno iskljucena sva velika imena nauke,kulture,istorije...Sve se svelo na Sou-program i zabavu u koju su ukljuceni i sadasnji politicari....Sto se tice B-92 mislim da je to jedna antisrpska televizija,ciji se sadrzaj osmisljava ko zna odakle i ko zna ko stoji iza politike ove Tv.Sve u svemu kod mene nemaju zeleno svetlo!...I usput da priupitam zna li neko zasto kod nas u Srbiji nepostoji pravoslavna TV stanica?

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Dobra tema o zaista zanimljivom liku koji je gospodario nasim prostorima u nekoliko decenija 20 veka !

Imam mnogo stvari da mu zamerim ali  mu priznajem da je bio zaista smeker 20 veka i zaista vest politicar !Hvala mu sto je Srbiju i SFRJ godine 1948 otrgao iz zagrljaja bivseg SSSR i sto je uticao na stvaranje pokreta nesvrstanih ! Po meni to je za sad jedini covek na Balkanu koji se vodio idejom SvetoSavlja o drzavi izmedju Istoka i Zapada !

Подели на овим сајтовима

?? ?? ?? ?

????? ????????? ???? ?? ??? ????? ?????? ? ?????? ? ??????? ??.

? ??????? ?? ??? ???? ??? ???? ??? ?????? ?? ????? ? ?????? ?? ?????...   ? ? ??????????? ?? ???????? ???? ??????? ???????? ???? ??? ?????????... joooj

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Аааааааааа,мислиш о оном гробару Србског народа !  joooj . Доста сад зезања , пре свега Брате где постави овакву тему ? Па њега треба цели васколики Србски народ да заборави и избрише из меморије ! Докле год се сећамо и причамо о црвеној сатани никада нам неће бити добро ! Буди сигуран !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Неволим и негледам Б92 зато што у гостима имају често госте као што су: Соња Бисерко Наташа Кандић и још много слични њима ! Да сам нека власт забранио бих им рад .

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...