Драган Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Ма све су жене бар мало вештице. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Негдашњи председник Србије је сахрањен по мраку без крста и уз један сатанистички ритуал, а чуо сам да и садашњи је добро загазио у окултизам. Пријем у Малтешке витезове има исте елементе у иницијацији као код иницијадије у вештичија друштва. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Dusko Dugousko - Ivica i Marica ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 тито ваљда. кад се црнац маскира у нинџа корњачу 0442_feel klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Mene je prosle godine za docek toliko iznervirala jedna masovna pojava koja ne znam odakle dodje i kako se nastani, znam samo da je svi prihvatise..oberucke..sigurno ste primetili one zanimljive rajfice sa svetlecim rogovima..mnogo me je to nerviralo ali sta ces.. "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 па кад немирну децу зову антихристима 0311_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif joooj клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Milan Tarot - Sedam razdrmanih nindzi Ево примера како се "помаже" људима путем магије. Чека се по четрдесет минута на укључење, а импулси су по најскупљој тарифи. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Ноћ вештица - глупот велика, а Тарот будала. confused Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Јесте да није баш хришћански али овог Милана Тарота треба добро изударати. Мени то што он ради није нимало смешно већ јадно и жалосно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 То је баш сликовити пример примењене магије. Ово је заиста магија која делује на људе одређене духовне разине и менталног склопа, каквих код нас није баш мали број. Милан има очигледну моћ над тим људима, магијским путем долази до материјалне користи коју му та моћ даје, а у суштини сваке магије је превара, јер магија је ђавоље дело, Иако он мисли да су преварени само људи који му се обраћају за помоћ, а не схвата да је и он сам преварен, јер свака трговина са ђаволом је пропасна за човека. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Ma da je taj Milan tarot jedini,nego takvih ko on ima na hiljade.Gdje god podjes sve sami bioenergicari, numerolozi, vidovnjaci,ima jedan svako vece se reklamira na tv drzi u ruci Ikonu Svete Petke,kad ga vidim odma prebacim na drugi program. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 U skoli engleskog u mom komsiluku svake godine obelezavaju ovaj dan noc vestica-maskembalom priredbama i deca neshvatajuci ucestvuju 319.gif Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Управо тако о.Горане. Сви каменују Милана, као да је он једини кривац што народ воли магију, прорицање судбине, леба без мотике, пречице до среће и сл. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Ja mislim da ljudi zovu to zezanja radi..mislim da je cak i neka namestena fora..mozda je par likova stvarno nazvalo radi stvarnog resenja problema..ali mislim da je to jako,jako mali procenat ljudi..ovo je moje licno misljenje,nije potkrepljeno nikakvim argumentima..iskreno se nadam da sam u pravu 8) jer u suprotnom 319.gif 319.gif "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Моје лично искуство говори о томе да ниси у праву Злато. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука