Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Негдашњи председник Србије је сахрањен по мраку без крста и уз један сатанистички ритуал, а чуо сам да и садашњи је добро загазио у окултизам. Пријем у Малтешке витезове има исте елементе у иницијацији као код иницијадије у вештичија друштва.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Mene je prosle godine za docek toliko iznervirala jedna masovna pojava koja ne znam odakle dodje i kako se nastani, znam samo da je svi prihvatise..oberucke..sigurno ste primetili one zanimljive rajfice sa svetlecim rogovima..mnogo me je to nerviralo ali sta ces..

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Milan Tarot - Sedam razdrmanih nindzi Ево примера како се "помаже" људима путем магије. Чека се по четрдесет минута на укључење, а импулси су по најскупљој тарифи.

Подели на овим сајтовима

Ноћ вештица - глупот велика, а Тарот будала.  confused

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

То је баш сликовити пример примењене магије. Ово је заиста магија која делује на људе одређене духовне разине и менталног склопа, каквих код нас није баш мали број. Милан има очигледну моћ над тим људима, магијским путем долази до материјалне користи коју му та моћ даје, а у суштини сваке магије је превара, јер магија је ђавоље дело, Иако он мисли да су преварени само људи који му се обраћају за помоћ, а не схвата да је и он сам преварен, јер свака трговина са ђаволом је пропасна за човека.

Подели на овим сајтовима

U skoli engleskog  u mom komsiluku svake godine obelezavaju ovaj dan noc vestica-maskembalom priredbama i deca neshvatajuci ucestvuju 319.gif

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

Управо тако о.Горане.

Сви каменују Милана, као да је он једини кривац што народ воли магију, прорицање судбине, леба без мотике, пречице до среће и сл.

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da ljudi zovu to zezanja radi..mislim da je cak i neka namestena fora..mozda je par likova stvarno nazvalo radi stvarnog resenja problema..ali mislim da je to jako,jako mali procenat ljudi..ovo je moje licno misljenje,nije potkrepljeno nikakvim argumentima..iskreno se nadam da sam u pravu  8) jer u suprotnom  319.gif 319.gif joooj

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...