Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Али мотиви нису били исти. Комунистички генерали су хтели да сачувају ту њихову Југославију а неки су у Милошевићу видели новог Тита. Постоје и родољуби који су у рату видели репризу усташких кама које поново желе да истребе Србе са вековних територија и сматрали да им је дужност да бране Српство од непријатеља. Не требаш ни све да стављаш у исти кош, једноставно Аркан и Гишка нису исто, приметио сам да ти имаш склоност ка једнобразности у посматрању.

Према одређеним сведочењима Гишка "витез са Вождовца" заједно са својим кланом радио је за ДБ...аутоматски,био је Милошевићев "отправник" у неку руку.

Ђорђе Божовић Гишка,Бранислав Лаиновић Дуги,Звонко Осмајлић и Боривоје Антељ...интересантно је како су челници паравојне јединице СГ били првобитно оптужени за ратне злочине (у пакету са Вуком Драшковићем),али,како је Дел Понтеова назвала Драшковића "београдским пријатељем и савезником" оптужница мистериозно нестаје јула 2008.

0442_feel

Гишку и његове саборце су иначе издали ЈНА тенкови,који су се одједанпут повукли са борбене линије...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

много је форумаша да би се о сваком понаособ говорило шта се мисли, али ето могао бих о пар неких да кажем искрено шта мислим...

Оћеш да објавим шта мислиш о мени? Да се не мучиш да пишеш поново  :smiley:

Ако ти сматраш да је неопходно само изволи.

Подели на овим сајтовима

много је форумаша да би се о сваком понаособ говорило шта се мисли, али ето могао бих о пар неких да кажем искрено шта мислим...

Ма зезам те, не бих ја то урадила, ипак ћу поступити како ме Црква учи: ''Љубите непријатеље своје''.
Подели на овим сајтовима

Ма зезам те, не бих ја то урадила, ипак ћу поступити како ме Црква учи: ''Љубите непријатеље своје''.

Ето драго ми је да имам таког "непријатеља" , који није демон и лицимур као ја.

Од часног непријатеља човек може свашта добро да научи...

Подели на овим сајтовима

Јел то хоћеш да кажеш да сам ти рекла да си лицемер и демон?

Јел то хоћеш да се прегањаш са мном до бесвести?

Наравно , ниси рекла демон.

Жељко, не ласкај себи, ти си се закачио за моје речи, а ја не волим лукава прозивања по форумима. Дакле, само одговарам на твоје чачкање. Иако, уистину, имам паметнија посла. Шта ћу кад морам.

И да, рекла сам лицемер, јер једно причаш у фацу а друго иза леђа.

Ето, кад ме вучеш за женски језик 0205_whistling

пс а и то је тема овде, зар не

Подели на овим сајтовима

Неволим и негледам Б92 зато што у гостима имају често госте као што су: Соња Бисерко Наташа Кандић и још много слични њима ! Да сам нека власт забранио бих им рад .

sa kojim obrazloženjem ?

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Највише ме нервирају када почну да причају о Сребреници... Па тамо је геноцид, па не дужни људи, па шта ти ја све знам. Покушавају да нам подвале Сребреницу као што су јевреји повалили целом свету Холокауст.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Коме НАМА? Па ваљда су злочин у Сребреници(не улазим у то колико је жртава било и сл) починили појединци, конкретне људе,а не читава нација?!

Па мислим нама, а и ти појединци у рату нису могли да им дају бомбоне. Мада не браним никога ко је крив треба да одговара, и о злочинима над нашим народом слабо причају.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Неволим и негледам Б92 зато што у гостима имају често госте као што су: Соња Бисерко Наташа Кандић и још много слични њима ! Да сам нека власт забранио бих им рад .

sa kojim obrazloženjem ?

Па брате нема ту никаквог образложења ! Ако си који пут слушао Соњу Бисерко или Наташу Кандић они су у стању да убеђују некога како је све што се десило на простору бивше нам државе за све су криви искључиво Срби ! Па тако исто и одвратни Б92 који имају исти став  :cheesy2: crvenilo girl_jumping

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Кад они некога представљају систематски (дужи период) у позитивном светлу и на сва уста хвале на друштвено-политичком небу државе Србије можемо бити сигурни да је то неки смрдљивац који ради против српског народа. Аналогно томе ако по некоме систематски пљују скоро сигурно се ради о ретком истинском патриоти који воли свој народ, своју Цркву и веру, своју напаћену државу.

У92 - чист антисрспки и антиправославни медиј.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Кад они некога представљају систематски (дужи период) у позитивном светлу и на сва уста хвале на друштвено-политичком небу државе Србије можемо бити сигурни да је то неки смрдљивац који ради против српског народа. Аналогно томе ако по некоме систематски пљују скоро сигурно се ради о ретком истинском патриоти који воли свој народ, своју Цркву и веру, своју напаћену државу.

У92 - чист антисрспки и антиправославни медиј.

Тако је  :cheesy2: crvenilo girl_jumping klapklap

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...