Данче* Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Ништа добро,много се нервирам око тога што олако своје поверење поклањам другима... Slavko... је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 човечуљак Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Zaprezno magare. Slavko... је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Како кад. Највише се на себе наљутим кад дозволим себи да наседнем на провокацију. GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Миљан Јокић, drvce and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ништа добро,много се нервирам око тога што олако своје поверење поклањам другима... Види, гогјоши: Ништа добро, много се нервирам око тога што олако своје поверење поклањам другима Иван Ивковић, Данче* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Како кад. Највише се на себе наљутим кад дозволим себи да наседнем на провокацију. Хајд`, богати, нормална си што ниси подозрива :* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ne želim više da dišem bez Boga Živoga. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Види, гогјоши: Ништа добро, много се нервирам око тога што олако своје поверење поклањам другима facenew22222222 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Хајд`, богати, нормална си што ниси подозрива :* :.mislise. Јел ти то мене провоцираш, ааааа ???? :bleh: Јелина је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Zaprezno magare Nazalost isto tako, I sto sto puta sebi obecam da necu sebi dozvoliti da me vise iskoriscavaju i nevredi, Opet ispadnem budala. Iako sam sto puta rekao DOBAR I LUD SU BRACA. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 ,, Ja сам болестан човек....Зао човек. Несимпатичан човек. Мислим да ме боли јетра...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 немам среће на менаџеру, хронично. Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 svako, svako dobro... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 ... drvo javorovo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука