Аљонка Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 http://www.kurir-info.rs/ima-4-sina-a-slavi-cerku-ona-ce-mi-otvoriti-vrata-clanak-906839 keka, Биљана and javor је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 A najtuznije je, ustvari, sto je ova prica prilicno ucestala, u razlicitim oblicima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 ...углавном је тако, мада није правило, наравно..... ...углавном је женско то које је осетљивије, емотивније, попустљивије,саосећајније....... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 ...углавном је тако, мада није правило, наравно..... ...углавном је женско то које је осетљивије, емотивније, попустљивије,саосећајније....... ...neobazrivije, nezrelije, nepromisljenije... U ovoj prici su stvari potpuno pogresno postavlje. Ženski tužno, jadno i plitko... Uzdignuta loša crta karaktera, upakovana u izlizanu patetiku. Da sam na mestu ovakvog muža -od žene bih se razvela, a ćerku bih od malih nogu, ako treba i najstrožije učila da poštuje i tuđe onoliko koliko poštuje svoje. Da je žena iz ove priče iole normalna i karakterna (a nažalost, ima ih u svakodnevnom životu, ogroman broj) ne bi mogla bez suza da posmatra ni svog muža kako vređa svoje roditelje, a još manje bi mogla sa njim u tome da učestvuje. Da smo normalno društvo (kao što nismo) muškarci u porodici ne bi bili slabići (a takvim ih nisu učinili samo roditelji, već i žene, kao što zajedno i muževi i žene takvim čine svoje sinove), niti bi žene bile bolesno vezane za svoje majke i očeve. Da smo normalni (kao što nismo) odnosi bi nam počivali na onom, već zaboravljenom - ne čini drugome što ne želiš ni sebi. Ali nismo... ni normalni, ni moralni, ni karakterni. Samo malo plitki i patetični. I što je najtužnije, ova priča, sa vratima ili bez... sasvim je istinita i široko rasprostranjena. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 ..не знам....ја причу нисам схватила тако....уствари, нисам је схватила буквално....и сам наслов - поучно - то наговештава..... ...као једна од причица за размишљање... ...neobazrivije, nezrelije, nepromisljenije... јел` се ове особине односе на женско?.....не мислим да је баш тако.... ne bi mogla bez suza da posmatra ni svog muža kako vređa svoje roditelje, a još manje bi mogla sa njim u tome da učestvuje. не сећам се да у причи ово пише...па сад, нису ни сви мушкарци слабићи.....а ни све жене нису болесно везане за своје родитеље.... то имамо на обе стране.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Prica je o njenom ponasanju, ne njegovom (a njegovo je posebno diskutabilno).Poenta je u isticanju njene bolecivosti prema svojim roditlejima kao vrline.Koliko god da je ovo izmisljena prica, u zivotu je ovaj fenomen vrlo rasprostranjen. I pogresno se naziva zenskom emotivnoscu i sl. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука