Arsenija Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Frape od babana Састојци:2 дл сојиног млека2 кашике фруктозе1 банана средње величине Припрема:Банану ољуштити и изгњечити. У сојино млеко додати банану и фруктозу. Штапним миксером сјединити фрапе. Расхладити у фрижидеру и послужити. Пре служења промешати. http://posnajela.blogspot.com/2012/04/frape-od-banana-na-vodi.html#axzz2c2CY9K6Y keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Еј, Лароо, имаш грешку на латиници. Јел' ти овај фрапе, горе, од неке мушке бабе што се вика бабан ... ? Немој да види онај форумџија Граматик... хих....саблазниће се :1304348s94os9382e: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Da vidi čika Sigi F sada bi analizirao moje mešanje baba u frape od banana....Ne mislim da bi bilo lepo da mi Baka napravi frape,već je raspoded slova na tastaturu takav da sam jadnostavno pogrešila..... .... To je dokaz da nisam robot... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 pa dobro narode, gde su ti recepti sto ste obecali? :.mislise. Posni japraci -dvije veće glavice luka -tri čena bijelog luka -jedna crvena paprika -šargarepa -jedan paradajz -jedna šoljica riže -100g ljuspica soje poparenih vodom Povrće sitno sjeckati i propirjati "na suvo" i tome dodati poparene sojine ljuspice i rižu. Začiniti (bilo kojim začinom) i dodati so, biber i tucanu papriku. Uz dolivanje vode pirjati još 10 min. Listovi kupusa raštana (poznat kao - "crni" ili "zeleni" kupus), očišćeni i kratko obareni, pune se i motaju kao sarma. Između japraka (sarmice od raštana) možete staviti krompir. Sve preliti vodom, dodati još začina i pirjati na tihoj vatri 60 min. Prijatno keka је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 @ Lara Aha, nisi. Kriv je taj raspoDed slova na tasta turu. 0110_hahaha Eto, da ti ucinim. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Aha, nisi. Kriv je taj raspoDed slova na tasta turu. Eto, da ti ucinim. Hvala Ili ako bolje razmislim.... ...... javor је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Daljina. Mrzim tu reč. Ispod istog smo neba, udišemo isti vazduh, gledamo isto sunce i isti mesec. Tako blizu, a tako daleko. Nedostaješ mi, sada želim da si tu. Trebaš mi. Za moje prijatelje... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2013 ¡¿oʞɐdoɐu ɯıpɐɹn'ɯıpɐɹn ɐp poƃ ɐʇs˙˙˙ɐʌɐsǝp ǝs ıɯ ɐʇs ɯɐuz ǝu JESSY, мирођија, javor and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Daljina. Mrzim tu reč. ja takodje.... :koka10: keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Лидија Миленковић, Биљана, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 vauuuuuuu.............!!!!! that`s great.... :good2: Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 ....ево, Кека ме овластила да је мењам док је на послу.... ево рецепта за једну лепу питицу.....управо сам је поклопала..... 4chsmu1 потребне су коре за питу.....и класично их филујете следећим филом: ...три празилука исецкате на ситне колутиће, издинстате, додате паковање изренданих печурки и претходно пробарену већу шољицу пиринча... додате вегету, бибер, оригано, ђумбир.....по укусу..... мирођија, keka and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2013 ....ево, Кека ме овластила да је мењам док је на послу.... ево рецепта за једну лепу питицу.....управо сам је поклопала..... 4chsmu1 потребне су коре за питу.....и класично их филујете следећим филом: ...три празилука исецкате на ситне колутиће, издинстате, додате паковање изренданих печурки и претходно пробарену већу шољицу пиринча... додате вегету, бибер, оригано, ђумбир.....по укусу..... ohohooooooooo... odlicno! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2013 JESSY and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Sta cu tebi ja, tako pohabanodbacen od svih, sumnjom utabanSkroz otupeo i skroz shvatione treba ti toSta cu tebi ja, tako polovanposut prasinom, picem otrovanja sam demode, dugme otpalone treba ti toRef.I opet kazem sve, i sve bih porek'ozbog tebe sam se ja i sebe odrek'oi opet nosim te ko bolest najvecusto protiv tebe lek vec jednom ne nadjuSta cu tebi ja i letargijaionako sve je iluzijaprosto mi se to vise ne milista ces meni ti "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука