Ленка* Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Где си, Кеко, кућо стара? ОсеЧам се тако усамљено кад дођем на овај форум. Све "неки нови клинци" а ја никог не познајем PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Ponekad samo pogledam gore i kažem - "Bože znam da si to bio ti. Hvala ti." nego sta.... ОсеЧам се тако усамљено кад дођем на овај форум. Све "неки нови клинци" а ја никог не познајем ma, Lence, ima nas starih ...ne brini.... ali moram reci da i ti i Keka zabusavate.... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 ma, Lence, ima nas starih ...ne brini.... ali moram reci da i ti i Keka zabusavate.... Па, јесте... Иначе сам прилично ангажована ван форума keka and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Фебруар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Zvezdice ✨ moja draga ja samo posmatram,svratim,bacim pogled i zbrisem... Zabusavam što bi Dzasmin rekla Драшко and Ленка* је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Фебруар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Где си, Кеко, кућо стара? ОсеЧам се тако усамљено кад дођем на овај форум. Све "неки нови клинци" а ја никог не познајем Tu sam ja kada zatreba Ленка* and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Где си, Кеко, кућо стара? ОсеЧам се тако усамљено кад дођем на овај форум. Све "неки нови клинци" а ја никог не познајем Кад си се ти преименовала?Беше Јелена * или се варам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Фебруар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Da to je Jelena* i ja sam tek skoro shvatila da je promenila nik Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Кад си се ти преименовала?Беше Јелена * или се варам Ит ис Ај, Леклер Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 keka је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 "Ako se ikad sretnemo u nekom tuđem sutra, kao neki ‘nečiji’ drugi, ako se ikad sretnemo, ko će spustiti pogled, a ko stegnuti srce?Ako se ikad sretnemo u nekim godinama pred nama, u nekim ulicama pod nama, pod nekim lipama, ako se sretnemo, smemo li se prepoznati?Godinama posle hoćeš li smeti reći da sam bila tvoje nešto?Godinama poslehoćeš li smeti priznati da je postojao zagrljaj koji je zaustavljao trenutak?Godinama posle hoćeš li se još sećati?Da li će ti neko sutra godinama posle zamirisati na mene?Ili nećeš prepoznati taj miris?Godinama posle hoćemo li želeti onaj naš zagrljaj ili ćemo već dugo sa našim rukama neke druge ruke preplitati i biti srećni zbog toga?Zaista, iskreno, srećni?"I onda jednom, godinama posle, proći ću Gospodskom i neću uzdahnuti.I onda jednom, godinama posle proćićeš kroz Beograd i neće ti zamirisati na mene.Jednom...godinama posle...možda..." JESSY, Рапсоди, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2016 hajde da se igramo Биљана, JESSY and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 tooo, Kekac..! di si tako dugo bila...? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 14 hours ago, keka рече hajde da se igramo Ooooo, ko je to nama svratio JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 u prolazu... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука