keka Написано Октобар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 "Ja i ne kuham tacno po receptu, a kamoli da zivim po pravilima." "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 joj sto pronadjoh slicicu podseca me na jednog clana foruma koji koliko sam primetila vise nije tu... pa ako se vrati... i svrati slucajno https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT11PkXUnO6r9cYG65m9sp55ntv0CLFWUEIe39UsxW1gDhcOT9rsw "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 "Ja ljude ne precrtavam, ja ih do-crtavam. Dodam im malo boje, mnogo latica, tu i tamo poneki listic. I tako cas posla ni od cega, napravim nesto...Humanije mi je nekako..." "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 знаш шта Кеко...немој ти ту нама неке мисли да постујеш....већ дај неке једноставне и јефтине рецепте.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 ma kakve recepte bre ja kuvam sada samo krompir sargarepicu kupus grasak boraniju malo belog mesa ili teletine junetine sa malo soli i to u blender :P svaki ruckic neka kombinacija "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 joj sto pronadjoh slicicu podseca me na jednog clana foruma koji koliko sam primetila vise nije tu... pa ako se vrati... i svrati slucajno https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT11PkXUnO6r9cYG65m9sp55ntv0CLFWUEIe39UsxW1gDhcOT9rs Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Sanja Т., Снежана, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 pa di si ti nama Kekac.....? Олимп је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 `ajmo malo kulinarskih saveta za post.....radi nesto....zaboravices svoju profesiju..... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Пусти жену, ви`ш да спрема кашице, да не кажем бућкурише, како сам их ја звала (Гледам их како једу и не верујем, јер знам шта сам све забутала ) Sanja Т., Снежана, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 `ajmo malo kulinarskih saveta za post.....radi nesto....zaboravices svoju profesiju..... Видиш да је прешла на...и још много тога... JESSY and keka је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 keka је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 pijemo mlekce trenutn... dodjemo kasnije "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 ...i ratujemo sa gusarima Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2014 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука