Jump to content

Postoje li osobine koje su karakteristične za samo jedan pol?

Препоручена порука

Al zato ja mislim da ti jesi kvaran. I to mnogo.

Tvoje misljenje covece izlazi iz granice realnosti samo ako procitas jednu rec koja ti se ne dopada.

Sam si rekao bas te briga da ubacujes Hrista u rasprave kad mozes sam svojim umovanjem da osetis eshaton zaradi nekoliko lajkova i pohvala frizure.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ne vidim zašto su forumski tradicionalisti pomislili da je tema poziv na žurku  :.mislise.  (pa ponovo moramo da raspravljamo o tome šta je priroda uredila i ostalo)  ... elem, ja nemam pojma da parkiram (verovatno zato što me mrzi da vežbam  :D), ali nemam pojma ni da kuvam ... ajmo dalje, razbijamo predrasude.  :)

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Tvoje misljenje covece izlazi iz granice realnosti samo ako procitas jednu rec koja ti se ne dopada.

Sam si rekao bas te briga da ubacujes Hrista u rasprave kad mozes sam svojim umovanjem da osetis eshaton zaradi nekoliko lajkova i pohvala frizure.

Eto upravo zato smatram da si zlonameran. Previse mi sudis, cinichan si itd... a sve to maskiras nekom navodono ljubavlju.

Tako mi delujes.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

(/озбиљан на овој теми) Разлика између пола и рода је измишљотина да би се дао легитимитет одређеним покретима, који су на основу оваквих глупости пробали да раздвоје биологију и психологију. Превруће је да бих се сад расписао на ту тему, има о томе доста да се прочита, ал је глупост најобичнија (/озбиљан на овој теми)

Čini mi se da ta razlika uopšte nije navedena zbog LGBT pokreta, već zbog nekih drugih stvari ... kada ti vaspitavaš od malih nogu muškarce da moraju da budu hrabri, stub porodice, ranije da bi trebalo da se stave na raspolaganje svojo državi i brane je, a žene da budu na početku curice kojoj će neki džentlmen da se obrati i osvoji je, a kasnije da rađa decu i brine se o njima i redu u kući. To je ranije bio zapadni način gledanja na vapitavanje dece ... i bio je drugačiji i od ranijeg vaspitavanja u Srbiji, a kamoli šire u svetu. ;) 

Naravno, ne znači da bi tako nešto trebalo zabraniti, ali ne možeš braniti ni parovima koji nemaju dece da žive kako žive ili da drugima namećeš svoju viziju "pravog" muškarca i "prave žene ... sve pozivajući se na prirodu ili Bibliju.  :)

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Eto upravo zato smatram da si zlonameran. Previse mi sudis, cinichan si itd... a sve to maskiras nekom navodono ljubavlju.

Tako mi delujes.

Veruj mi da si ti postavio prvi etikete i prozivke ali to nije razlog da beskrajno komuniciramo jer si se prizvao Hristu kao i ja. Osim male neprijatnosti sto ukrstavamo i ti i ja u nasem razgovoru drugo mi nista ne smeta evo ako hoces nisam priteran u cosak vec u slobodi molim te da se ne vredjamo.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...