Solomon Kane Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Meni je mushkobanjasta zena jako odbojna. Mada ljubav nema granica mozda su joj drugi kvaliteti veci. Да...на пример, квалитетно велики бркови Их, да Веља види ову! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Све се то врло лако лечи: Gordana . and Solomon Kane је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Да...на пример, квалитетно велики бркови Их, да Веља види ову! Dzingis kan ih je sejao po celom svetu Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Шта рећи...ако којим случајем видите ову дебелку, обавезно лезите и правите се мртви. Crveni Baron, Arsenija and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Знате шта...мислим да су жене добре. Мислим да су саосећајне, одлични пријатељи, пожртвоване, способне да воле другог, храбре, издржљиве под огромним притисцима опстају и помажу другима, снажне (нека било о од вас покуша да понесе пијачну торбу баки којој неће да устане у аутобусу. Па пали би под тертом после три минута), неправедно оптужене, омаловажаване а и поред тога топле и драге и лепе. Са брковима или без. И жене су искрене и верне, много више него што су то мушкарци. И да не буде забуне. И мушкарци су добри. Мислим да је глобално растурање породице почело креирањем нетрпељивости ишмеђу мушкараца и жена. Сетимо се вицева о злим женама, карикатура о неверним женама и осталим форама којима се потура стереотип о некој групацији. Амерички филмови поготово, највеће зло у универзуму после новинарства. 4chsmu1 Тако мислимо да сви кинези имају дв а истурена зуба и да су кувари, да су црнци приглупи и да су слуге. да жене никад не старе и буде се нашминкане, да прави мушкарац пуши и јури сојке и тако даље и тако ближе... И доста бре са бркатим женама, мушкарци су бре ужасно површни, доста више, пустите нас да имамо своје бркове, маље на ногама и где још треба, наше године и боре, ало бре, ни ми ваше не дирамо! :bleh: :bleh: -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука