JESSY Написано Децембар 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2015 Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2015 JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2015 @@Ayla , I am doneSmoking gunWe've lost it allThe love is gone She has wonNow its no funWe've lost it allThe love is gone And we had magicAnd this is tragicYou couldn't keep your hands to yourself I feel like our world's been infected,And somehow you left me neglectedWe've found our life's been changedBabe, you lost me And though we triedOh how we criedWe lost ourselvesThe love has died And though we triedYou can't denyWe're left as shellsWe lost the fight And we had magicAnd this is tragicYou couldn't keep your hands to yourself Oh, I feel like our world's been infectedAnd somehow you left me neglectedWe've found our life's been changed'Cause babe, you lost me Now I know you're sorryAnd we were sweetBut you chose lust when you deceived meAnd you'll regret it, but it's too lateHow can I ever trust you again? I feel like our world's been infected,And somehow you left me neglectedWe've found our life's been changedOh babe, you lost me Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_5Brchn2SkM Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2015 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Децембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=20jO58iKm4c Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2015 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 KALIOPI - ,,CRNO i BELO" OFFICIAL VIDEO CLIP (Macedonia, Eurovision 2012) - YouTube www.youtube.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука