Ausländer Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Hijo de la luna- Mecano Kanon Svetim Srpskim Mučenicima Psalam 136 -9B0_SSFht95M4ZlQOt5JZdZ AUSLÄNDER Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ausländer Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Fantastiche Auswahl! Hören Sie, bitte dies... AUSLÄNDER Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Na korak sam do tebe,a dalje nego ikad.DA LI PAMTIS U STA SMO SE KLELI ?!I nikada ne reci nikad.I biraj svoje reci pre nego me slome,daj mi jedan dobar razloog da te dam nekome !? :cmizdrenje: Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 "Znaš ti da odeš,umeš da se vratiši da svaki putpola mi života skratiš. Znam da me voliš,al' kad te pogledamsvaki put ti lopovekroz prste progledam.Previše o tebi znami pomalo ostarimzbog svega svaki dan. REF.Zažmuri, samo da kraj tebelakse zaspim,da ne mislim kom žuriši zbog koga kasniš.Da ne gledamkad kosu popravljašto znači da me ostavljaš.Mrzim te ljubavišto prave postajutek kad neko od nas dvojezgužva tuđu postelju.Ne gledaj kako srce puca,to ceš čutikad istinu prećuti.Znam, idu dani,tuga sreći branida se ponovobudimo na istoj strani.Odeš, ali ne znamda te ne volim,nema mesta da od nasdušu odmorim.Previše o tebi znami pomalo ostarimzbog svega svaki dan." Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Ti ne znas kako je ljubav sa strahom cekati.... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Post rock ми је између осталог згодан и за такве прилике. Ово ми је један од омиљених бендова: "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука