Sanjica Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 долазим и јаааа :bla: :cheesy: ''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Ај, па се видимо у Литургији crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Sutra je KUP Makedonije u Kajaku tako da cu morati propustiti Liturgiju, ali zato je Monday slobodan i + moj brat slavi imendan crvenilo http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zokamaki Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 crvenilo crvenilo naravno...kao i uvek sa decom HVALA onima zbog kojih sam plakala,bez njih se nikada ne bih smejala! HVALA onima koji su mi rusili ponos,bez njih nikada ne bih postigla ovo sto jesam! HVALA onima koji su dolazili i odlazili iz mog zivota,dali malo,a uzeli tako puno,bez njih ne bi znala da cenim neke male stvari!I HVALA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Naravno. Jedva cekam! crvenilo СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Ако crvenilo да-ДА crvenilo crvenilo Само код нас почиње у 9 сати. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Па зар негде почиње раније? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Kod nas u 9.30h nedeljom, a ostalim danima u 8h ujutro. Ako Bog da dolazim. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Kod nas u 9.30h nedeljom, a ostalim danima u 8h ujutro. Ako Bog da dolazim.Значи имаш пола сата више за спавање.Завидим ти. 4chsmu1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Naravno da dolazim .Retko propustam nedeljnu liturgiju . To mi je osvezenje a i pevam za pevnicom . 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Naravno da dolazim .Retko propustam nedeljnu liturgiju . To mi je osvezenje a i pevam za pevnicom . 4chsmu1 Мамице јуче сам помислио на тебе и запитао се где је та жена добро је да си се јавила слава Богу баш ми је драго. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 наравски 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Сутра у мојој цркви служи Патријарх. 4chsmu1 s.o.s. http://spc.rs/sr/patrijarh_u_nedelju_sluzi_u_crkvi_lazarici_na_zvezdari Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Сутра у мојој цркви служи Патријарх. molimmmmm blessyou http://spc.rs/sr/patrijarh_u_nedelju_sluzi_u_crkvi_lazarici_na_zvezdari јуупиии 0442_feel 0442_feel 0442_feelја већ неколико недеља не идем...лекар прописао најстроже лежање, без стајања а седење тек строго забрањеТо :cheesy: 0442_feel 1405_love ал` иде жму, па то је ваљда исто као да смо отишли обоје са бебом у стомаку... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука