šangaj Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Ееејјјј!!!! Па сутра је Спасовдан!!! Ја и памет смо се разишли начисто vrtiloptu ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Ја бих баш вољела, али ми далеко. Али ићи ћу ако Бог да на Литургију. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 И? Идемо сутра? Ако неко може да дође, код мене слави манастир Добра Вода. Ту ја служим. Биће, ако Бог да, пуно људи на Светој Служби, па ето користим ове ситне сате да вас позовем. хмммм........ У колико сати почиње Света Литургија? Куда се долази? "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 И? Идемо сутра? Ако неко може да дође, код мене слави манастир Добра Вода. Ту ја служим. Биће, ако Бог да, пуно људи на Светој Служби, па ето користим ове ситне сате да вас позовем. У школи сам http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 А ја сам на послу нажалост ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Била сам. Служио је мој парох,отац Зарије. Жао ми је,само,што није било више људи. Вероватно,зато што је радни дан. Била је и једна Ромкиња,можда по први пут, ништа није знала,ни о Св.причешћу,ни о нафори, ни о чему. Дошла је пред крај Литургије (док су се причесници причешћивали), држећи руку на на стомаку.Кад сам је упитала да ли јој је добро, погледала ме је,осмехнула,рекла да је трудна и,питала: "шта оно узимају они људи,јел оно што мора да се пости"? Упутила сам је на свештеника,и после је видела да држи нафору у рукама. Господе,помилуј је,и њу и чедо у утроби њеној! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Била сам. Служио је мој парох,отац Зарије. Жао ми је,само,што није било више људи. Вероватно,зато што је радни дан. Била је и једна Ромкиња,можда по први пут, ништа није знала,ни о Св.причешћу,ни о нафори, ни о чему. Дошла је пред крај Литургије (док су се причесници причешћивали), држећи руку на на стомаку.Кад сам је упитала да ли јој је добро, погледала ме је,осмехнула,рекла да је трудна и,питала: "шта оно узимају они људи,јел оно што мора да се пости"? Упутила сам је на свештеника,и после је видела да држи нафору у рукама. Господе,помилуј је,и њу и чедо у утроби њеној! Аман Боже Дај ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Сутра нема такмичења идем у Литургију !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dada whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado whackado http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 сутра код нас у Београду лепа свечаност са Литургијом, тамо ћу бити са Искушеником! dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 сутра код нас у Београду лепа свечаност са Литургијом, тамо ћу бити са Искушеником! dada Благо Вама whackado П.С: Сликаје http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 биће, биће dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Помените браћо и нас који нисмо у прилици да дођемо. dada Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 сутра код нас у Београду лепа свечаност са Литургијом, тамо ћу бити са Искушеником! stadaradim Браћа и сестре из моје парохије, данас су читав дан били са свештеницима у манастирима на Фрушкој Гори...а ја морао да радим 0442_feel и то 16 сати без престанка....(обрати пажњу на Ноћ музеја)Може се десити да сутра дођем на Карабурму, ако на проскомидији добијем Благослов....па значи можда се видимо :drugarstvo: "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Брате Ивице,данас је било супер.Штета што сте морали да радите.Посетили смо седам манастира,а такође смо и срели +Артемија и +Василија.И то три пута,најпре у ман.Гргетег,затим у Крушедолу и ман.Велика Ремета.Све у свему,било је одлично. 319.gif Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Брате Ивице,данас је било супер.Штета што сте морали да радите.Посетили смо седам манастира,а такође смо и срели +Артемија и +Василија.И то три пута,најпре у ман.Гргетег,затим у Крушедолу и ман.Велика Ремета.Све у свему,било је одлично. 319.gif 0442_feel и Пресветој Мајци Bogorodicaaaaaa Ако сутра не дођем у Лазарицу, певај уместо мене, мали Петре, велики Човече! 0202_238 319.gif 1405_love 1405_love "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука